Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14580, 20

Бутусов: Порошенко не звільнить   з посади   дідуся Шокіна навіть за $1 млрд

Об окончательном решении США выделить Украине кредитные гарантии на $1 млрд могло быть объявлено еще в декабре, во время визита в Киев вице-президента Джо Байдена. Однако

До відома споживачів природного газу Закарпаття

ТОВ «Закарпатгаз збут» інформує, що споживачі природного газу Закарпатської області разом з рахунком за грудень отримують заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу, а також інформаційний лист з роз’ясненнями.

5-6 березня: міжнародний фестиваль вина у Берегові

З 5 по 6 березня 2016 року на Берегівщині пройде 15-й Міжнародний фестиваль вина. Винний фестиваль традиційно пройде в центрі міста Берегово.

ОСББ та ЖБК Ужгорода запрошують до участі у конкурсі

Ужгородська міська рада спільно з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» оголошує конкурс на 2016 рік на участь ОСББ в Проекті «МРГ-3».

На День угорської культури закарпатські митці відкриють виставку в Ужгороді

У рамках відзначення Дня угорської культури 22 січня, о 16.00 в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту свої доробки представлять учасники крайового творчого об’єднання митців ім.М.Мункачі.

На Закарпатті готують потужний економічний експеримент

21 січня на Закарпатті відбувся перший в області Форум ініціатив під назвою «Закарпатський економічний експеримент», який зібрав керівників близько 60 найпотужніших підприємств Закарпаття.

Ужгородські "муніципали" заставили підприємців знести борди

За ігнорування правил благоустрою і законодавства про зовнішню рекламу в останні два дні в Ужгороді складено 4 протоколи   про адмінправопорушення

В Ужгород знову їдуть байкери

5 - 7 лютого в Ужгороді пройде Х ювілейний зимовий зліт байкерів REDBULLS 2016

Сьогодні в Ужгороді відзначать День Соборності України

22 січня на площі Народній   в Ужгороді за участі керівників області, дипломатів, військових, представників духовенства, вчених та діячів культури, громадськості краю відбудуться заходи

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 22 січня. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою й будьте впевнені у власних діях. Нехай ніщо не збиває вас зі шляху. Пам’ятайте, що поруч будуть саме ті, хто має бути. Тому не переймайтеся через дрібниці, йдіть за покликом серця. Гарної п’ятниці!

На ЧУ серед кадетів закарпатські команди здобули комплект нагород

У Києві відбувся командний Чемпіонат України з фехтування серед кадетів.

Від «его» до «еко»: проблема сміття на Закарпатті

Хто був у якійсь із країн ЄС, погодиться, що однією з найперших різниць, порівняно з нашими реаліями, є відсутність сміття на вулицях. Звісно, можна погодитися із тим, що там набагато більше смітничків по місту, ніж, скажімо, у нашому обласному центрі. Проте кудись же воно зникає? І не вивозиться десь за останній будинок міста на купу, де буде гнити і смердіти.

Що робити з безпритульними тваринами в Ужгороді

За статистикою у світі щодня збільшується кількість безпритульних собак у сотні разів. А все тому, що люди не відповідально відносяться до домашніх улюбленців. По-перше не слідкують за розмноженням тварини, по-друге - виганяють з дому уже немічних старих собак чи кішок. Все це свідчить про те, що тваринка була не другом, а просто іграшкою.

На Закарпатті у державну власність повернули 35 га прикордонних земель

Адміністрацією Державної прикордонної служби спільно з Мукачівським прикордонним загоном продовжують вживатись дієві заходи щодо повернення у державну власність земельних ділянок, розташованих вздовж лінії державного кордону

В Ужгороді спалили Мерседес екс-голови обласної ради В.Чубірки

Mercedes GL Володимира Чубірка підпалили близько 19.20 у дворі офісу на вулиці Боженка – за якусь сотню метрів від будівлі обласної держадміністрації та Управління поліції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 21 січня, четвер. Нехай ваші щоденні справи завершуються легко і швидко. Звільняйте більше часу для себе, цінуйте тих, хто поруч. Хай ароматна ранкова кава надихає вас на щось хороше. Гарного четверга!

Анатолій Гриценко на допиті в прокуратурі

Чотири години тривав мій допит у прокуратурі. Давав покази слідчому. В рамках кримінального провадження за фактом анексії Криму та окупації Донбасу.

Тільки 70 закарпатців може претендувати на військову службу за контрактом у 1-му кварталі 2016 року

У 2015 році відділеннями комплектування військових комісаріатів Закарпатської області було відібрано та направлено до військових частин для укладання контракту більше ста чоловік з них два десятки направлені до навчальних центрів Збройних Сил України. Військовими комісарами області вже отримано завдання щодо відбору кандидатів на 2016 рік.

Близько 30 тисяч дзвінків від закарпатців надійшло у "Закарпатгаз" за 3 місяці (ФОТО)

З 1 жовтня минулого року, коли було впроваджено контакт-центр для споживачів природного газу Закарпатської області, його фахівцями отримано понад 27,7 тисячі дзвінків від клієнтів Товариства.

У іноземця вилучили BMW у Закарпатті

На митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу ввезення на територію України громадянином Угорщини «BMW 525TDS» 1997 року випуску із підробленими документами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат