Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14540, 20

МЗС позбавив Балогу диппаспорту за польоти у Москву (+ПОВНИЙ СПИСОК)

Про це повідомляє   прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 27 січня. Радійте тому, що розпочався новий день, що ви є у ньому. Занепокоєні власними справами, ми не помічаємо тієї радості, яка є навколо. Щастя завжди всередині нас, усе залежить лише від того, як ми сприймаємо цей світ. Смачного вам ранкового кавування і хорошої середи!

Федерація Боксу Закарпаття відкрила   змагальний сезон

Цими вихідними у Мукачеві відбувся перший у 2016 році Чемпіонат області з боксу з-поміж юнаків 2002-2003 років народження.   Близько 50 спортсменів з 9 команд та 8-и міст області виборювали право представляти Закарпаття на Чемпіонаті України, який відбудеться в Ужгороді 18-24 квітня.

Ужгородська мерія хоче закрити "Боздоський парк"

На найближчій сесії ужгородські депутати прийматимуть рішення "Про ліквідацію комунального підприємства "Парк культури та відпочинку "Боздоський".

Стало відомо, хто відтепер возитиме ужгородців у "маршрутках"

У середу, 27 січня, на засіданні виконавчого комітету в Ужгороді планують ввести в дію рішення конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Закарпатська митниця ДФС видала понад 80 сертифікатів форми EUR.1

З 1 січня 2016 року, відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, на Закарпатській митниці ДФС можна отримати сертифікат з перевезення товару EUR.1.

Європа скасує безвізовий режим через наростанням міграційної кризи

Україна хоче скасувати візовий режим? А Європа хоче скасувати безвізовий. За повідомленням The Times, Єврокомісія введе надзвичайні заходи, щоб створити нову систему прикордонного контролю, яка припинить мігрантам шлях з Греції до Німеччини через Балкани.

Приватні землі на кордоні між Закарпаттям і ЄС належать одній людині. Знаєте, хто це?

Про це зазначив сьогодні під час прес-конференції начальник Мукачівського прикордонного загону, полковник Володимир Паршиков.

В Ужгороді відбулося спецпогашення марки і конверту до Дня Соборності

Оригінальна марка та художній конверт виготовлені спеціально до 70-річчя створення Закарпатської області у складі Української держави.

Оформлення землі під РЦ для інвалідів та учасників АТО призупинено через позов громадськості

Згідно з рішенням міської ради від 29 жовтня 2015 р. №1862 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Ф.Тихого, 13 «б» громадській організації Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату надано в оренду земельну ділянку площею 0,3879 га.

У Закарпатті затримали пенсіонера, який збував патрони

Набої до пістолету Макарова, автоматичної зброї та набій для кулемету ДШК: такий «товар» намагався збути 64-тирічний житель Іршави, що на Закарпатті.

Закарпатська філармонія запрошує у світ Disney (АФІША)

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!

Депутат попросив меблі, вікна і мультимедійне обладнання для двох закарпатських шкіл

Підтримали   народні обранці краю депутатські запити свого колеги - Дениса Мана, та направили на розгляд обласної державної адміністрації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 26 січня. Зустрічайте новий день у хорошій компанії з горнятком ароматної кави. Нехай сьогодні вам вдається все задумане. Життя стає набагато кращим, якщо сприймати його оптимістично. Корисних вам справ сьогодні й загалом вдалого вівторка!

Закарпатці здобули медалі на відкритті гірськолижного сезону в Україні

Початок гірськолижного спортивного сезону відбувся на Полтавщині.

Корупція на кордоні між Закарпаттям та Угорщиною нікуди не зникла, – угорський оглядач

Незважаючи на те, що на прикордонному посту в Захоні (КПП Захонь-Чоп) за минулий рік було арештовано та притягнуто до відповідальності за корупцію понад 100 поліцейських та митників – нічого особливо не змінилося.

Москаль порівняв події в Закарпатському апеляційному суді з Німеччиною 1933-го року

"Після подій у Апеляційному суді Закарпатської області в ніч на 23 січня, де підсудні з групою підтримки в присутності суддів, прокурорів та ЗМІ скандували: "Москалю – смерть!"

На Закарпатті патрульні затримали п’яного підполковника поліції

Закарпатські патрульні поліцейські затримали нетверезого підполковника, якого обіцяють звільнити зі служби вже у понеділок, 25 січня. Про це повідомила прес-служба відомства.

На кордоні затриманий ключовий організатор контрабанди сигарет в ЄС клану Балог

Повідомляє офіційний сайт голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат