Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14480, 20

Закарпатські лісівники просять крайових депутатів зупинити суцільні рубки у заповідних зонах

Введення мораторію на суцільні рубки у межах природно-заповідного фонду Закарпаття – на розгляд депутатів облради.

Закарпатські волейболісти стали третіми на Чемпіонаті України з пляжного волейболу

В Ужгороді завершились змагання юнацької першості України з пляжного волейболу. З понад двадцяти команд? кращими виявились волейболісти Кіровоградської області, на другому місті спортсмени Рівненської області та третьому місті – господарі турніру, команда Закарпатської області.

Охоронці кордону потребують кращих умов несення служби

На   розгляд депутатів обласної ради вноситься проект рішення про Програму підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділах прикордонної служби на українсько-угорському та українсько-румунському державних кордонах (на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону), розташованих на території Закарпатської області, на 2016 – 2020 роки.

ФОТОРЕПОРТАЖ із першого в Ужгороді притулку для тварин

У неділю в Ужгороді відкрили перший притулок для тварин.

Під мостом на Анкудінова — басейн із гарантією

Сьогодні в Ужгороді працівники комунального підприємства КШЕП проводять підсипання автодорожнього полотна під залізничним мостом поруч із вулицями Анкудінова і Руська.

Сьогодні у Закарпатській ОДА будуть голуби миру

Десятки дітей з Івано-Франківська, Львова, Тернополя, а також Ужгорода сьогодні, 3 лютого зберуться у фойє Закарпатської ОДА з тим, аби виготовити паперових голубів з побажаннями для чеських і словацьких дітей про мир в Україні та Європі.

У Закарпатській ОДА відкрилася виставка Шолтеса

2 лютого до вже досить жвавого виставкового руху в будівлі Закарпатської облдержадміністрації долучився з презентацією власного доробку знаний крайовий митець Петро Шолтес.

До 9 лютого закарпатці мають подати звіти і декларації (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області інформують платників що 9 лютого, вівторок, останній день подання:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 3 лютого. Нехай цей день розпочинається зі звичних приємностей, на які ви відчуватимете по-іншому. Насолоджуйтеся гармонійним ранком з горнятком ароматної кави, цінуйте такі миті затишку й спокою. Гарної середи!

У Мукачеві пройшов Чемпіонат області з боксу (ВІДЕО)

З 29 по 31 січня у Мукачеві проходив Чемпіонат Закарпатської області з боксу. Минулих вихідних у СК «Рукавичка» боролись за звання кращих молодші боксери, а цього разу на ринг вийшли юніори 2001-2000 р.н. та молодь 1998-1999 р.н.   У старшій віковій категорії виборювали першість 30 боксерів у 12 вагових категоріях. З-поміж молоді за звання кращих змагались 26 спортсменів в 9 категоріях.

Провідний живописець Ужгорода П. Шолтес представить на біс ювілейну експозицію


2 лютого до вже досить жвавого виставкового руху в будівлі Закарпатської облдержадміністрації долучиться з презентацією власного доробку знаний крайовий митець Петро Шолтес. Художник експонує вибрані твори з добірки, яку нещодавно представляв в обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая із нагоди свого 70-річчя.

Говерла розпочала збір з новачками

Ужгородська Говерла підписала кількох новачків.

77 мільйонів гривень боргують закарпатці за газ

За підсумками минулого року рівень розрахунків за послуги з газопостачання побутових споживачів становить 99,8 %, бюджетних установ – 98%, промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання - 100,2%.

Уславленому закарпатському художнику Володимиру Микиті – 85

1 лютого виповнилося 85 років з дня народження Володимира Васильовича Микити – академіка Академії мистецтв України, лауреата Національної премії України імені Т.Г.Шевченка, народного художника України.

На Закарпатті СБУ затримала митника, який cприяв контрабанді сигарет

Співробітники СБУ викрили старшого інспектора одного з митних постів Закарпатської митниці, який запровадив механізм систематичних поборів за контрабанду сигарет.

З 1 лютого українців знову "ощасливлять" новими тарифами

Мобільні оператори зараз активно переглядають тарифи. Приміром, з 1 лютого, змінюються умови деяких пакетів МТС, які запускалися в "докризовий" час.

Громадянства Угорщини позбавили ще трьох дорослих закарпатців і двох малюків

Президент Угорщини позбавив громадянства п’ятьох закарпатців, в тому числі дітей. Про це з посиланням на "Угорський Офіційний вісник" пише Mukachevo.net.

Закарпатська збірна з кікбоксингу розпочала спортивний рік з перемоги на міжнародних змаганнях у Сло

Закарпатська збірна з кікбоксингу відкрила спортивний рік у Словаччині, де зайняла призові місця, знову привезла додому нові нагороди. Про це повідомляють на сторінці спортивного клубу Ippon у мережі Фейсбук.

УжНУ збагатився трьома десятками доцентів та чотирма професорами

1 лютого відбулося перше засідання Вченої ради у новому році. На ньому розглянули звіт про результати наукової роботи за 2015 рік та завдання на наступний рік, обговорили діяльність і перспективи розвитку Студмістечка УжНУ тощо.

На Закарпатті вирубують букові праліси, внесені до списку світової спадщини ЮНЕСКО

Як вже повідомлялося, на Закарпатті розпочалася «лісова» війна. Прокуратурою розпочато досудове розслідування за інформацією журналістів про незаконну рубку пралісів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат