Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14420, 20

Симфонічний оркестр гратиме Моцарта у філармонії

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 11 лютого. Зустрічайте новий день з горнятком улюбленої кави. Нехай погода за вікном не псує вашого гармонійного ранку. Навіть найсильніший щось врешті закінчується й замість нього виходить сонечко. Тому хорошого вам настрою у четвер і корисних справ нині!

У четвер—п’ятницю "Карпати" зіграють з "Галичанкою"

11 та 12 лютого на майданчику СК "Юність" відбудуться матчі 10-го туру Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги. Ужгородські Карпати прийматимуть львівську Галичанку.

Закарпатську митницю ДФС   реформують за європейськими стандартами

Сьогодні, 10 лютого, очільники органів ДФС у Закарпатській області провели першу прес-конференцію у 2016 році. Зустріч з провідними ЗМІ та журналістами краю пройшла під темою: «Результат змін податкового та митного законодавства на прикладі місцевого бюджету та Зони вільної торгівлі з ЄС».

Ужгородський вокзал має оновлену залу очікування (ФОТО)

Автовокзал найзахіднішого обласного центру України має оновлену залу очікування.

Ужгородські батьки можуть написати заяви, аби їхнім дітям давали сніданок у школі

Нещодавно за дорученням міського голови Ужгорода Богдана Андріїва відбулася нарада з керівниками шкіл та НВК міста. Розглядали три блоки питань: про програму харчування, благоустрій територій, прилеглих до навчальних закладів і збереження матеріально-технічних засобів.

Закарпатські чиновники відповідатимуть за незаконне виділення землі

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури у Закарпатській області.

Ужгородець сяде на 5 років за те, що збив насмерть 6-річного хлопчика

Ужгородець обвинувачувався та визнаний винним у тому, що 30 грудня 2013 р. рухаючись в м. Ужгороді зі швидкістю понад 100 км/год. збив 6-річного хлопчика, внаслідок чого дитина померла на місці ДТП.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 10 лютого. Нехай горнятко ароматної кави пробуджує у вас нові ідеї і додає натхнення на їхнє здійснення. Запрограмовуйте себе на вдалий день. У вас обов’язково все вийде. Сумніви – це всього лише перешкоди на вашому шляху. Гарної середи!

Епідемії грипу на Закарпатті немає. Захворюваність на ГРВІ серед найнижчих у державі

Про це повідомили 9 лютого медики краю під час брифінгу в Закарпатській ОДА.
Із жовтня (з початку епідемічного сезону) до нині в області до лікарів з приводу захворювання на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип звернулося 75 тисяч закарпатців

Прикордонники завадили контрабанді 7 800 пачок сигарет

Сьогодні близько другої години ночі співробітники Держприкордонслужби,   в пункті пропуску “Лужанка ” ,   завадили спробі громадянина Угорщини перевезти через кордон 7 800 пачок контрабандного тютюну.

Понад 250 тисяч гривень штрафу заплатять закарпатці за крадіжку електроенергії

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує про виявлені факти крадіжок електроенергії.

В ОДА зберуться закарпатські гіди та екскурсоводи (ЗАПРОШЕННЯ)

Управління туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації спільно з туристично-інформаційним центром "Турінформ Закарпаття" ініціює проведення зустрічі екскурсоводів та гідів Закарпатської області.

510 гривень штрафу заплатять закарпатці за незаконнний збут першоцвітів

Масовий збір ранньоквітучих рослин (шафрану Гейфеля, рябчика шахматного, проліски дволистої, підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, первоцвіту весняного, нарцису) став головною причиною швидкого скорочення їх ареалу та занесення до Червоної книги України.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 9 лютого. Додавайте позитивні емоції до ранкової кави й завжди слухайтеся свого серця. Це зовсім не означає слідувати за своїми емоціями, але в життєво важливих випадках варто ще й відчувати, а не тільки думати. Нехай в усьому, чим ви займаєтеся, панує гармонія. Гарного вівторка!

БК "Ужгород" переміг БК "Калуш" і очолив турнірку

Цими вихідними у спорткомплексі "Юність" БК "Ужгород-УжНУ" приймав БК "Калуш-ПНУ" у рамках першого туру другого кола Чемпіонату України.

Визначилися фіналісти ЧЗ з хокею

6-7 лютого в Ужгороді відбулися півфінальні матчі Чемпіонату Закарпаття з хокею. На льоду змагалися «Ужгородські вовки» – «Синевир» та «Шахтарські Барси» – «Спартак».

У січні закарпатці сплатили майже 160 млн грн ЄСВ

У Закарпатській області протягом січня 2016 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплатили 158 млн 695 тис. грн.

Бібліотека Нью-Йорка виклала світлини унікальних карпатських вишиванок 1920-х років

Нью-Йоркська публічна бібліотека недавно виклала в загальний доступ більше 670 тисяч зображень. Опубліковані скани тисяч рукописів, карт, фотографій, нотних записів, листівок і безлічі інших зображень.

Що там у сусідів: У Європі прогнозують прибуття ще мільйона біженців

У 2016 році Європа очікує прибуття ще 1 млн біженців. Про це сказано у прогнозі Міжнародної організації з міграції (МОМ), пише 112.ua з посиланням на BBC.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат