Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14340, 20

Поліцейські наклали штраф на організаторів виставки, які обклеїли пам’ятник Рошковичу в Ужгороді

На організаторів виставки-продажу товарів, яка відкрилася в Ужгороді, працівники муніципальної поліції склали адміністративний протокол

Прокуратура повернула у державну власність ділянку вартістю 2 млн. гривень на Ужгородщині

Прокуратура через суд повернула земельну ділянку площею 1,43 га і нормативною грошовою оцінкою понад 2 млн грн у землі запасу Коритнянської сільської ради.

Поліція займеться вандалами, які підпалюють в Ужгороді сміттєві контейнери

Із заявою до поліції звернулись представники обслуговуючої організації – фірми АВЕ.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 24 лютого. Зустрічайте цей ранок з горнятком ароматної кави в руках. Пам’ятайте, що всі проблеми починаються у нас в голові, тому мисліть позитивно і будьте щасливі там, де ви є. нехай всі справи сьогодні вирішуються легко і з натхненням. Гарної середи!

У першому турі року "Говерла" може не зіграти

Визначено дати і час проведення 17-го туру Чемпіонату України. У стартовому турі 2016 року ужгородська "Говерла" зіграє на виїзді проти запорізького "Металурга". Втім поєдинок може не відбутися, оскільки питання з фінансуванням запорізької команди вирішити поки що не вдалося.

Закарпатцям пропонують взяти участь у масштабному ринку праці у Словаччині

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, на якій Мартін Мудрак, представник Американської торгово-промислової палати в Словацькій Республіці, філіал м. Кошице та Янка Буріанова, генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді розповіли про Ринок праці, який проходитиме 9 березня у Кошице у готелі "Double Tree by Hilton".

Ужгородську вулицю залило водою (ФОТО, ВІДЕО)

22 лютого до Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшов лист від департаменту міського господарства Ужгородської міської ради з проханням надати допомогу з відкачування води на вул. Гранітній, розташованій в обласному центрі.

У Пилипці буде окремий пожежний пост

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін підписав наказ про створення пожежно-рятувального посту в с.Пилипець у Міжгірському районі.

Зайці і козулі бігають в ужгородському аеропорту, а місцеві вирощують овочі (ФОТО)

В ужгородський аеропорт без проблем можна занести вибухівку, по злітній смузі бігають зайці й козулі, а на частині території підприємливі ужгородці вирощують помідори й картоплю.

На Закарпатській митниці хочуть відновити «інститут смотрящих», – Москаль

Г. Москаль: «За нашою інформацією, ДФСУ готує призначення на посаду заступника начальника Закарпатської митниці такого собі Олександра Гаврилюка, начальника митного посту в Іллічівську (Одеська область) часів Януковича».

В Ужгороді припарковану на пішохідному переході "Шкоду Фабію" забрав евакуатор

На перетині Толстого та Капушанської поліцейські Ужгорода помітили припарковану «Шкоду Фабію» на регульованому пішохідному переході, що є грубим порушенням вимог правил дорожнього руху України.

У Берегові покажуть фото Закарпаття, за які угорський фотограф отримав престижну премію

24 лютого громадська організація "Pro Cultura Subcarpathica" організовує в Берегові специфічну виставку із закарпатської фотосесії Ласла Веґа

Рахівська міська рада налагоджує співпрацю з V районом міста Будапешт

Рахівська міська рада надає особливого значення розширенню міжнародних зв’язків міста. Тому ведеться активна робота по встановленню партнерських та побратимських відносин.

Дивна акція ромів під стінами Закарпатської митниці

Закарпатська митниця прокоментувала пікет під своїми стінами, який складався переважно з ромів, та осіб маргінальної зовнішності.

Ще один закарпатський головлікар “погорів” на хабарі

Працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками   Управління захисту економіки в області, викрито керівника однієї з медичних   установ області

Закарпатські пауерліфтери вибороли право виступати на Чемпіонаті світу

Закарпатська команда повернулась з чемпіонату України з пауерліфтингу з жиму лежачи і класичного жиму лежачи, що проходив у Коломиї.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 23 лютого. Нехай думка про швидкий прихід весни додасть вам настрою і тепла на початку нового дня. Насолоджуйтеся улюбленою кавою, будьте в гармонії з собою. Пам’ятайте, що ваші внутрішні відчуття обов’язково відображаються назовні. Щастя вам нині й завжди!

В Інтернеті опубликовали шокуючі знімки тотального знищення Карпат (ДОПОВНЕНО)

Вот как Карпатские леса изменились за несколько лет. В Карпатах проходит тотальное уничтожение лесов

За кожним угорським митником на кордоні слідкуватиме особиста веб-камера

Угорщина через хабарництво повністю змінює склад митників на КПП "Захонь-Чоп". Тепер за кожним угорським митником на кордоні слідкуватиме особиста веб-камера, а за кожною веб-камерою слідкуватиме NAV — a Nemzeti Adó-és Vámhivatal

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат