Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14360, 20

Як діють шахраї на ринку праці Закарпаття

Відомо, що чинне законодавство забороняє утворення, експлуатацію або сприяння розвитку так званих пірамідальних схем

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні 22 лютого, понеділок. Нехай нині у вашому житті розпочнеться щось нове й хороше. Насолоджуйтеся ранковою кавою, незважаючи на погоду за вікном. Після всякої негоди рано чи пізно виходить сонце, пам’ятайте про це. Гарного понеділка!

24 лютого в Ужгород на антикорупційний форум приїде Михеїл Саакашвілі

24 лютого о 17. 30 у великій залі ректорату УжНУ (пл. Народна, 3) відбудеться антикорупційний форум Руху за очищення в Ужгороді.

Ледида: Яценюка обирала вся коаліція і відповідальність повинні нести солідарно

Лідер Опозиційного Блоку в Закарпатті Олександр Ледида прокоментував розпад коаліції у Верховній Раді.

Яценюку поставили двійку, але не зняли

Вітаємо у країні «Любі друзі-2». У 2005 році президент мав переважну підтримку народу. Був демократичний прем’єр-міністр і була демократична більшість у парламенті. Але «любі друзі» пересварилися. Амбіції ідіотів. Чим усе це закінчилося, ми знаємо. На 8 років прийшла в Україну проросійська влада.

Наталія Герц: чоловіка примушували ночами розносити повістки

У нас прямо в спальні встановили динамік, через який його викликали у військкомат...

У яму-пастку на вул. Баб’яка втрапили три десятки автівок

Докори автомобілістів на стан ужгородських доріг невичерпні. Найбільше нервів, часу і коштів на ремонт аквтомобілів тратиться у весняну та осінню пори року. При тому, що в обласному центрі Закарпаття звичкою вже стало латати міські дороги по чотири рази за рік, толку з того практично немає. Чи то робиться той латковий ремонт такого рівня фахівцями, чи то асфальт такої якості, але ями з’являються знову.

На Закарпатті майже 300 тис.   пенсіонерів. Середня пенсія — 1400 гривень


Під головуванням заступника голови облдержадміністрації   Олександра Петіка відбулося розширене засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. У засіданні взяли участь начальники управлінь в районах та містах, а також об’єднаних управлінь   області. Фахівці   підбили підсумки   роботи   за 2015 рік.

Факультет міжнародних відносин УжНУ співпрацюватиме   з Генеральним консульством Угорщини

17 грудня відбулася зустріч Генерального консула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бугайла з головою Закарпатського осередку Спілки дипломатів України, завідувача кафедрою міжнародних відносин УжНУ Аленом Пановим.

В Ужгороді триває фотовиставка до Дня Революції гідності  


У фойє Закарпатської ОДА відкрилась фотовиставка приурочена Дню Героїв Небесної Сотні, який відзначають в Україні 20 лютого.

На Ужгородщині,у Чопі й Ужгороді 500осіб покарано без позбавлення волі.Влада хоче їм допомогти

Як допомагатимуть ужгородцям, які відбувають покарання за вчинені правопорушення без позбавлення волі – з умовним терміном, виконуючи громадські роботи тощо, розповіли сьогодні на засіданні Ужгородського прес-клубу начальник управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради Євген Бобров, начальник Ужгородського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції відділу ДПтС України в Закарпатській області Віталій Мураль, юрист Ужгородського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Діана Гомза, директор Громадського центру соціальної допомоги населенню (ГЦСДН) Петро Ренжин.

Бюджетна комісія депутатів Ужгородської міськради оцінювала роботу пологового будинку 


Депутати Ужгородської міськради, які входять до комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування ознайомилися з роботою міського пологового будинку.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 19 лютого. Нехай ароматна ранкова кава сприяє хорошому настрою у цей день. Налаштовуйте себе на гармонійне завершення тижня й вдалі вихідні. Але передусім добре попрацюйте у п’ятницю, щоб безтурботно зустріти вихідні. Гарного дня!

Фехтування. Сергій Горецький бронзовий призер Чемпіонату України

16 лютого у Києві відбувся Чемпіонат України з фехтування на шпагах серед юніорів.

Американська торгова палата в Словаччині пропонує закарпатцям знайти роботу на біржі праці

Американська торгова палата в Словацькій Республіці є однією з найбільших і найбільш активних іноземних торгових палат, що діють в Словаччині.

Наступного тижня в Ужгород завітає Михайло Саакашвілі

24 лютого в Ужгороді відбудеться антикорупційний форум, а також прес-конференція Михайла Саакашвілі та інших лідерів руху, повідомляє в соцмережі громадський активіст Юрій Світлик.

У мистецькому кафе Ужгорода відкривається виставка Надії Дідик (АФІША)

У Voto art cafe з 19 лютого можна побачити виставку живопису художниці Надії Дідик. Подаємо текст від організаторів.

Закарпатське село матиме нову школу (ФОТО)

У вівторок, 17 лютого, відбулося урочисте закладання пам’ятної символічної капсули під будівництво Соловківської ЗОШ І-ІІ ступенів Ужгородського району із зверненням до нащадків.

Чому Мукачево не хоче фінансувати профтехосвіту?

У Мукачеві з кожним днем погіршується ситуація через категоричну відмову міської влади фінансувати професійно-технічні навчальні заклади (ПТНЗ).

Аналітика: Головні помилки Порошенка, або Хитро$опість як інструмент влади олігарха №1

Політолог Віктор Небоженко: "Пока ничего катастрофического не случилось. Самое худшее, для основных публичных и теневых участников вчерашнего политического кризиса в Верховной Раде, еще все впереди".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат