Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14380, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 18 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі й сприймайте світ таким, яким він є. Якщо добре роздивитися навколо, можна побачити чимало того, що робить нас щасливими. Нехай ароматна кава додає бадьорості перед важливими справами. Гарного вам четверга!

Українець відшкодував більше 600 тис. грн завданих державі збитків

Податковою міліцією Закарпаття в результаті вжиття заходів забезпечено відшкодування завданих державі збитків на суму 619 тис. грн.

Закарпатське Міжгір’я залишилося без газу

Вчора, 16 лютого, о 19.40, газопостачання в смт. Міжгір’я, селах Сойми та Лозянське Міжгірського району відновлено 3254 споживачам. 150 нашим клієнтам його наразі не відновлено в зв’язку з їх відсутністю.

В українця на кордоні вилучили авто за 120 тисяч гривень за контрабанду сигарет (ФОТО)

Сьогодні зранку прикордонники спільно з працівниками митниці   на пункті пропуску «Тиса» виявили 595 пачок контрабандних цигарок.

1,7 мільйона гривень внесків заплатили закарпатці в ужгородську лікарню у 2015 році (ФОТО)

Депутатська комісія Ужгородської міськради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування провела вчора, 16 лютого, виїзне засідання в дитячій та центральній міській клінічній лікарнях, щоб на місці з'ясувати проблеми закладів, на що насамперед і скільки потрібно коштів.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 17 лютого. Нехай ваш ранок розпочинається з приємних речей, які пробуджують у вас яскраві емоції. Горнятко ароматної кави – невід’ємна складова прокидання для тих, хто знає ціну каві. Будьте бадьорі в усіх починаннях. Нехай день буде успішним!

Закарпаття передало на потреби армії ще два автомобілі

У вівторок, 16 лютого, на площі Народній в Ужгороді відбулась передача двох транспортних засобів на потреби 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Збройних Сил України.

На Закарпатті проводять набір на контрактну службу

Питання організації та проведення заходів в області по залученню громадян на контрактну службу у Збройних Силах України обговорили під час наради в обласній адміністрації під головуванням заступника керівника краю Олександра Петіка.

В Ужгороді збиралися воїни-афганці на вшанування річниці

В Ужгороді відначили 27-му річницю виведення військ з Афганістану.

Мер Андріїв провів прийом громадян: про що просять ужгородці (ФОТО)

Понад два десятки звернень було до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва під час особистого прийому громадян 15 лютого. Більшість прохань стосувалися надання матеріальної допомоги, виділення землі, а також ремонтів дахів, мереж у будинках, проблем зі стоком води на прибудинковій території.

Науковець з Японії вивчає закарпатський колорит (ФОТО)

Норіо Інагакі – японець, котрий веде дослідницьку діяльність в Інституті фольклору і архівів Румунської академії наук у м.Клуж.

Як закарпатці крадуть електроенергію

У період із 8 по 12 лютого 2016 року працівники Товариства виявили 91 факт крадіжок електричної енергії, що майже на чотири десятки фактів більше порівняно з попереднім тижнем (53).

Збірна Закарпаття стала третьою на ЧУ з легкої атлетики

У Сумах впродовж трьох трьох днів (11-13 лютого) проходив Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні.

«Говерла» зіграла в нічию перший спаринг

Ужгородська «Говерла», яка проводить тренувальний збір на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот» зіграла перший міжнародний товариський матч. Суперником ужгородців став лідер другої словацької ліги (аналог нашої першої) МФК «Кошице», гравці якого також приїхали на п’ятиденний тренувальний збір на Закарпаття.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 16 лютого. Цінуйте щасливі хвилини свого життя поруч із людьми, небайдужими вам. Кавуйте з ними у задоволення й насолоджуйтеся щирими розмовами. Нехай вас не розчаровують миттєві невдачі. Пам’ятайте, що у вас завжди є, що їм протиставити. Гарного вівторка!

Ужгородці здобули золото й бронзу на ЧУ із дзюдо

з 10 по 12 лютого на арені львівського манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України проходив Чемпіонат України серед юнаків і дівчат до 18 років. Чемпіонат України зібрав понад 450 дзюдоїстів з 22 областей. Представники Закарпаття здобули дві медалі. У ваговій категорії до 55 кг чемпіоном став Лев Смагін, а серед дівчат у вазі до 57 кг бронзу виборола Яна Шова.

"Ужгородські вовки" - переможці 5-го ЧЗ з хокею

У неділю на льодовому полі “IceLand” відбулися фінальні ігри сезону.

У закарпатській обласній бібліотеці виготовили іграшки для сиріт (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Нещодавно   в Закарпатській обласній універсальній   науковій бібліотеці   ім. Ф. Потушняка відбувся святковий майстер-клас з виготовлення сувенірів та м’яких іграшок до Дня Святого Валентина.

Закарпаття пропустило у Євросоюз 4 російські фури

За минулу добу через КПП на Закарпатті в’їхало в Україну 7, а виїхало в Євросоюз 4 російські фури.

Сьогодні відкривають оновлений корпус дитячого санаторію “Малятко”

15 лютого в санаторії «Малятко» (с.Оноківці) відбувається відкриття спального корпусу на 28 місць.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат