В Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор»

01.12.2018 18:13 РАТУША

У вівторок в Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор».

Неформально, просто, за кавою автор розповів «рецепт» успішного залучення інвестицій на Закарпатті протягом 2001—2004 років та ділився своїм баченням найкоротшого шляху до економічного зростання країни.

«Ця книга, — каже Володимир, — про лідерство нашої області, про «мале економічне диво» регіону, про закарпатський інвестиційний прорив, про те, як керівництво держави, злякавшись успіху, змінило курс і пішло звичним шляхом, про те, як знайдений і перевірений на практиці передовий рецепт зростання економіки вперто не помічається і не реалізовується владою».

«Перший інвестор» — це збірка публікацій ЗМІ різних років, аналітики, публіцистики, представлені російською та українською мовами, які, за переконанням автора, вільно сприймає кожен українець. Персонажі — факти, цифри, аргументи, які неможливо спростувати», — зазначив автор.

Книгу передадуть до всеукраїнських та центральних бібліотек регіону, а електронний формат — у вільному доступі за посиланням http://www.businessz.com.ua/filelib/__2.pdf.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат