Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14280, 20

“Манна небесна” з обіцянок мукачівської влади закінчилася, – Кравчук

Про це в мережі Фейсбук пише журналіст і депутат Мукачівської міськради Юрій Кравчук.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 2 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі, з горнятком ароматної кави, і нехай погода за вікном не впливає на ваш настрій. Приймайте з усмішкою всі подарунки долі, будьте вдячні їй за досвід. Смачного кавування й гарної середи!

БК "Ужгород" обмінявся перемогами з командою з Кам'янець-Подільського

Цими вихідними в спорткомплексі "Юність" пройшов третій тур другого кола Чемпіонату України з баскетболу, - повідомляє 7днів.

2542 закарпатці після АТО зможуть проходити реабілітацію у санаторіях краю

В Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільгу за участь в антитерористичній операції зареєстровано 2542 закарпатців, з них 46 – інваліди війни. У реєстрі також 109 членів родин загиблих військовослужбовців.

Москаль висловився щодо перекриття автодороги "Київ-Чоп" працівниками та учнями ПТУ (ФОТО)

Мукачівська міська влада зробила заручником своєї некомпетентності і впертості дітей, абсолютна більшість яких – із незаможних чи неповних сімей.

7 мільйонів гривень виділить влада на боротьбу з туберкульозом у Закарпатті

Україна посідає друге місце серед країн Європейського регіону за показниками захворюваності на туберкульоз. Не оминула ця біда і Закарпаття. Тому крайовими депутатами схвалена відповідна програма протидії захворюванню на туберкульоз в області на 2012-2016 роки.

У Берегові організовують весняний ярмарок з дегустаціями

Він пройде у другу неділю березня, з п'ятниці, 11 березня до неділі включно, 13 березня.

Це не жарти: З 1 квітня піднімуться тарифи на водопостачання

"З 01.04.16 у м. Берегово діятимуть нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення", – повідомили у ТОВ «Водоканал Карпатвіз».

В Україні з 1 березня на 25% дорожчають тарифи на електроенергію для населення

Згідно з рішенням Національної комісії з регулювання електроенергетики із 1 березня 2016 року в Україні на 25% зростають тарифи на електроенергію для населення.

Як пов'язано надання Україні бевізового режиму з ЄС та зняття санкцій проти Росії

У Євросоюзі все більше зацікавлені в заморожуванні конфлікту на Сході України. У разі якщо безвізовий режим підвісять, це стане сигналом Києву

Протестувальники розкритикували позицію влади Мукачева

Під час сьогоднішньої мирної ходи, представники професійно-технічних навчальних закладів Мукачева зазначили, що не розуміють позицію міської влади стосовно часткового фінансування навчальних закладів.

Трасу Київ – Чоп в межах Мукачева розблоковано. ПТУ погрожують перекрити її знову 2 березня

Це станеться у разі, якщо вимоги протестувальників не будуть почути і фінансування ПТУ Мукачева не відновиться.

На Закарпатті роми закидали камінням "швидку"

29 лютого вночі у смт Великий Березний під час виїзду бригади екстреної медичної допомоги у місце компактного проживання ромів було пошкоджено автомобіль.

Легка атлетика. Закарпатка здобула срібло Чемпіонату України

З 25 по 27 лютого Суми приймали головний всеукраїнський старт - Чемпіонат України в приміщенні.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 1 березня. Нехай із першим днем весни у ваше життя прийде щось хороше й бажане. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави, додавайте до нього щирі розмови й усмішки. Налаштовуйте себе на позитив – і щастя неодмінно супроводжуватиме вас!

Москаль взяв участь у міжнародній конференції у Польщі

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль здійснив робочу поїздку в Польщу й узяв участь у міжнародній конференції «Європа Карпат», що проводилася в м.Перемишль.

Закарпатські гандболістки обіграли македонців

Ужгородський гандбольний клуб «Карпати» у матчі-відповіді ¼ Кубку Виклику з гандболу обіграв македонський «Вардар джуніор» з рахунком 28:17.

СБУ затримали прикордонника з 28 тисячами гривень “чорної каси” (ФОТО)

На Закарпатті Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою та працівниками відділу внутрішньої безпеки прикордонної служби викрили корупційну діяльність посадовців Мукачівського прикордонного загону.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат