Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14240, 20

В Угорщині збирають кошти для харчування закарпатської малечі

Акцію започаткував орган самоврядування ХХІІ району Будапешта, керівництво якого звернулось до інших територіальних громад розпочати збирання коштів на харчування учнів молодших класів нашого краю.

Аналітика: Час «ботанів», або Чому не варто слухати Арсенія Петровича

Колись на дротовому радіо була передача «20 хвилин з Володимиром Яворівським». В радіоефірі людина, яка виїхала з села, але не доїхала до столиці, протягом 20 хвилин намагалася розказувати селянам як треба вирішувати питання національного масштабу.

Via Carpatia: Україна приєдналася до створення «коридору» від Балтики до Егейського моря

У Варшаві підписано Декларацію щодо будівництва міжнародного транспортного коридору з півночі до півдня Європи з відгалуженнями у напрямі України та Білорусі під назвою Via Carpatia.

На Закарпатті видали книгу інтерпретованих легенд

Книга «Легенди Срібної Русі» є одним із найдовших мистецьких проектів закарпатського письменника, драматурга і журналіста Олександра Гавроша

В Ужгороді радитимуться про планування міста

Сьогодні, о 11 годині, в приміщенні Ужгородської міської ради відбудеться   обговорення містобудівної документації. Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

Тренер ФК «Ужгород» Іван Шанта: «Якщо наш футболіст має 2-3 тисячі гривень за місяць – це дуже добре

Тренер ФК «Ужгород» Іван Шанта: «Якщо ужгородський футболіст має 2-3 тисячі гривень за місяць –   це дуже добре» (фото)

Закарпатська СБУ розшукує підозрюваного у важких злочинах

Слідчий відділ Управління СБ України в Закарпатській області розшукує за вчинення тяжкого злочину громадянина України – Ороса Тиберія Антоновича, 15.09.1992 року народження.

Мер Ужгорода вдруге спробував відзвітуватися за 100 днів – і знову не вийшло

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв 3 березня у великому залі засідань міськради вдруге спробував прозвітуватися перед громадою за 100 днів, але повноцінного звіту знову не вийшло.

Сергій Федака: На Закарпатті не видно навіть натяків на реформи

Всупереч усьому весна все-таки наближається. Перші два місяці мали значно менше подій,ніж аналогічний період минулого року. Ну, за винятком хіба що кримінальної хроніки – тут побито усі рекорди.

Усім закарпатцям на католицький Великдень зробили вихідний

У зв’язку зі святкуванням християнами Великодня за Григоріанським календарем, усі закарпатці, незалежно від конфесійної приналежності, отримають у кінці березня вихідний день.

Москаль призначив помічником одіозного екс-нардепа-регіонала

Розпочато перевірку, передбачену Законом України "Про очищення влади" щодо Василя Горбаля – помічника голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля

Патрульні зреагували на інформацію журналістів та затримали вантаж з "лівим" лісом. Що далі?

3 березня на лінію 102 надійшло повідомлення від журналістів одного з телеканалів про те, що з села Невицьке, Ужгородського району, виїхав лісовоз з деревиною, на яку, як на думку журналістів, не було відповідних документів.

Заручники політичних ігрищ мукачівського клану

Як уже повідомляла “Трибуна”,   в центрі Мукачева, під будівлею міської Ратуші відбувся багаточисельний мітинг педагогів та учнів ПТУ.

На Закарпатті прикордонники виявили партію бурштину

Сьогодні вночі на контрольному пості “Нижні Ворота” Закарпатської області прикордонниками було зупинено підозрілий мікроавтобус «IVECO» львівської реєстрації

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 4 березня. Будьте мотивовані до життя, розпочинайте щось нове навесні, і нехай ваші починання будуть вдалими. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави, оточуйте себе приємними дрібницями. Нехай бажані люди завжди будуть поруч. Гарного дня й цікавих вихідних!

Дитячу залізницю в Ужгороді передають на баланс міста

Геннадію Москалю вдалося вирішити питання про передачу дитячої залізниці в Ужгороді на баланс міста. Таким чином цей унікальний для області об’єкт, який уже роками бездіє, вдасться запустити знову.

ОФІЦІЙНО: працівницю Закарпатської ДФС звільнили за алкоголь та хуліганство

Працівницю органів ДФС у Закарпатській області, яку правоохоронці затримали 12 лютого 2016 року напідпитку, звільнено з роботи.

“Війну за мир” можна побачити у Хусті (ФОТО)

1 березня у приміщені Хустської міської картиної галереї за ініціативи Громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород та ГО «Закарпатська громада» продовжила свою подорож міжнародна   фотовиставка «Війна за Мир».

Закарпатські юристи безкоштовно консультують в Інтернеті

В Ужгородському місцевому центрі з надання БВПД започатковано скайп-зв'язок з бібліотеками Ужгородського району. Це - нова можливість для громадян з віддалених населених пунктів отримати юридичну консультацію або ж відповідь на проблемне питання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат