Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14160, 20

Підбиття підсумків Зимового Чемпіонату з велоспорту - маунтенбайк

З 11 по 12 березня 2015 року в м.Ужгород (урочище Кар’єр) відбувся Зимовий чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк. В заході взяли участь понад 150 спортсменів з 17 областей України в т.ч. Закарпатської, Луганської та Донецької областей, що складає рекорд в даному виді в Україні (для порівняння у 2015 році було до 115 спортсменів з 17 областей).

Москаль: «Мукачево стало найгарячішою точкою Закарпаття»

– Cтільки потрясінь, як у Мукачеві, немає в жодному місті Закарпаття, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. –   Влітку минулого року це місто прогриміло на всю Європу через стрілянину з використанням гранатометів та крупнокаліберних кулеметів. Однак навіть із цієї резонансної події міська влада не зробила належних висновків: Мукачево й далі перманентно «штормить», тут постійні скандали, акції протесту, вогнища соціальної напруги чи бандитські розбірки.

Відповідь Кірпічки на заяву депутата Чурила

Відповідь на заяву лідера депутатської більшості у міській раді Михайла Чурила.

ФОТОФАКТ: В Ужгороді цвіте слива

Публікуємо світлини нашого фотокореспондента Яноша Немеша.

Сьогодні суд розглядає справу щодо захоплення магазину "Корзо"

Сьогодні, 14 березня , в Апеляційному суді Закарпатської області (м. Ужгород; вул. Довженка, 7, головуючий суддя – Михайло Мацунич) відбудеться засідання щодо рейдерського захоплення магазину "Корзо".

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі понеділок, 14 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі й насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою. Нехай весняна гармонія наповнить вашу душу й зарядить позитивом. Легких вам справ сьогодні й смачного кавування у бажаній компанії!

Сесія ухвалила скандальний Генплан й надала бюджетних   13,5 млн. грн. для перевізників

Після довгих суперечок та емоційних сварок, що тривали протягом майже години, всупереч протестам міської громади й проханням зняти з порядку денного й доопрацювати питання, ужгородські депутати ухвалили зміни до Генплану міста 21-м голосом «за» під час сесії у четвер 10 березня.

Активісти заблокували КПП   на держкордонах України

Все почалося з того, що активісти з громадської організації «Завтра», яка об’єднує водіїв автомобілів із закордонною реєстрацією, оприлюднили скандальне рішення органів ДФС щодо довідок зі станцій автомобільного обслуговування. Якщо коротко, то митники відмовлялися в подальшому приймати до уваги довідки зі СТО, які засвідчували, що автомобіль був у ремонті, тому неможливо було перетнути кордон у визначений законодавством термін.

В Ужгороді зросла плата   за проїзд в маршрутках

Мер Ужгорода «Бодя—500 гривень» збагатиться на маршрутних перевезеннях.

Смачна історія: homemade   солодощі від сім’ї Блажівських

Молоде ужгородське подружжя Олег та Анна Блажівські творять у себе вдома неймовірні смаколики, яких ви ніде не знайдете. Шоколад, цукерки з горіхів і сухофруктів, різні види печива, хлібці, халва, пастила, торти, тістечка — все дуже гарне, смачне, а головне — виключно з натуральних і якісних продуктів. Такі солодощі це синтез користі, смаку та естетики.

Весняний Кубок з велоспорту (Фоторепортаж)

В Ужгороді пройшов відкритий весняний Кубок України у багатоденній велогонці.

На Закарпатті почали складати нові «Шкоди»

4 березня на заводі «Єврокар» розпочали виробництво нових Škoda Superb B8 у версії 4х4 та Škoda Oc­tavia з сучасним дизельним двигуном.

УПЛ. У неділю "Говерла" прийме "Металіст"

У 18-му турі УПЛ «Говерла» зіграє у неділю. Матч із «Металістом» відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард», початок о 14.00. За прогнозами синоптиків імовірність дощу в цей день складає 50 %.

ДФС хоче розібратися з автомобілями на іноземних номерах

Голова ДФС виступає за законодавче врегулювання питання перебування в Україні іноземних автомобілів.

Угорські консульства на Закарпатті видали минулоріч 80 000 віз, 2/3 з них – це мультивізи

Це більше, ніж за підсумками 2014 року, офіційно прокоментували Mukachevo.net в Генеральному консульстві Угорської Республіки в Ужгороді.

У Закарпатті заберуть вивіски «Сбербанку России»

Незважаючи на те, що Росія окупувала Крим і веде бойові дії проти України на Донбасі, в Закарпатській області назва країни-агресора досі вільно красується на вивісках «Сбербанку России».

17 березня 60 пабів України святкуватимуть День Св. Патріка

Легендарний ірландський пивний бренд Guinness запрошує всіх поціновувачів пива приєднатися до святкування Дня Святого Патрика, яке щорічно відзначається 17 березня.

У неділю в Ужгороді традиційний Yoga time (АФІША)

Цієї неділі, 13 березня, в Ужгороді відбудеться тригодинне заняття з йоги, яке проводять інструктори йоги Оксана Чехова та Руслана Тимофеєва — представники YogaSanaClub.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 11 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави. Нехай гармонійні думки допоможуть вам легко розпочати і провести цей день. Зробіть нині щось корисне, аби з приємністю відпочити на вихідних. Гарної п’ятниці й смачного кавування!

У найближчу суботу на Закарпатті день благоустрою

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження «Про благоустрій населених пукнтів». Згідно з цим документом, райдержадміністраціям та міськвиконкомам доручено встановити п’ятницю днем санітарного очищення області в рамках безстрокової акції «Закарпаттю - чисте довкілля», а 12 березня провести день благоустрою населених пунктів – суботник.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат