Синки Кучми хочуть знищити журналіста, якого не змогли знищити разом з Гонгадзе

admin 17.01.2019 20:53 ПОЛІТИКА

Олексій Подольський продовжує боротьбу за справедливість

Замовником жорсткої розправи над українським журналістом Георгієм Гонгадзе без сумнівів є другий президент України Леонід Кучма. Такого висновку дійшли і члени слідчої групи.
Про це свого часу заявив і Герой України Григорій Омельченко. За словами екс-нардепа, він як ніхто інший знайомий зі справою про вбивство журналіста. Тому вже давно знає, що смерть Гонгадзе — справа рук Кучми.

"Замовником викрадення і вбивства Георгія Гонгадзе, замаху на життя Олексія Подольського та Олександра Єльяшкевича є одна людина — колишній президент України Леонід Кучма. Підбурювачем до викрадення і вбивства Гонгадзе був колишній глава Адміністрації президента, а нині народний депутат Володимир Литвин. Це я вам зараз кажу, керуючись не особистими висновками, а інформацією, якої дійшли учасники слідчої групи, яку я очолював", — заявив свого часу Омельченко.

За його словами, організатором викрадення був нині покійний міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко. Співорганізатором викрадення і вбивства був також нині покійний генерал-полковник Едуард Фере. "Виконавцями викрадення були четверо людей, які отримали наказ — Олексій Пукач, Микола Протасов, Олександр Попович, Валерій Костенко", — пояснив екс-нардеп.

Коли вбивали Гонгадзе, тоді ж дісталося його колезі журналісту Олексію Подольському. Журналіст Олексій Подольський також проходив у справі Гонгадзе як потерпілий. У 2000 році його викрали, вивезли до лісу поблизу міста Прилуки й побили. Серед організаторів і виконавців викрадення був Олексій Пукач, на той час — полковник міліції. Подольського душив ремнем особисто Пукач.
Як відомо, Пукачу дали довічне ув'язнення за вбивство Гонгадзе. Однак зараз не без втручання керівництва держави та генпрокуратури, Пукача мають намір випустити з-за грат в обмін на мовчанку про те, що саме Кучма був замовником вбивства Гонгадзе. Зять Кучми, олігарх Пінчук, зі слів Подольського, щедро винагороджує всіх, хто може замнути цю справу і вигородити Кучму.
Ось що написав Олексій Подольський перед засіданням Верховного Суду:

СИНКИ КУЧМИ

17 січня на 15 годину начебто призначено засідання Верховного Суду України по справі Кучми-Пукача.
Чому начебто?
Бо призначив це засідання цілий молодший ПОМІЧНИК судді Голубицького. Хоча за Законом всі без виключення процесуальні рішення суду має приймати безпосередньо і особисто КОЛЕГІЯ суддів – так принаймні було всі 27 років Незалежності України у всіх тих десятках тисяч справ, що розглядалися у Вищий судовій інстанції українського Правосуддя.
Але то дрібниці.

НОВИНА: цілий Генерал-полковник Пукач, що власноруч відрізав голову Гонгадзе на замовлення Леоніда Кучми і Володимира Литвина, тепер цей Пукач , що возив мене катувати і рити власну могилу, вимагає від суду, аби мене – ПОТЕРПІЛОГО Подольського - ВИДАЛИЛИ із судових засідань. А його, стражденного, нарешті звільнити з-під варти.
Зрозуміло, що це є результат торгів того самого Пукача з Юрієм Луценко, Генеральним захисником вбивці - Кучми. Торгів, які за нашою інформацією тривають вже майже три роки, з першої години, як Юрко став Генеральним Порошенка. Що там наобіцяли хитрому, але дурнуватому генералу мені навіть не цікаво. Апріорі впевнений - його чергове кинуть, якщо не вб’ють - тихенько, коли він ще разок виконає свою жалюгідну функцію.
А мене таки видалять з залу Касаційного суду, як вже це було в Апеляційному. Нагадаю: тоді про моє видалення і позбавлення мене конституційного права на Правосуддя «просив» і клопотав не Пукач, а підкідна Валентина Теличенко, яка в Апеляції де факто представляла інтереси не вдови Георгія, а його вбивць: Кучми і Литвина. Чи була на те згода Мирослави – я не знаю. І це не моя справа, а - її сумління та її погляду в очі нащадкам Георгія.
Тепер мене видалять разом з українською Конституцією і моїм Правом людини, громадянина, українця: адже сьогодні – тепер у Касації - я разом з своїми представниками (В. Шишкін, О. Єльяшкевич, В. Купрій, Т. Костіна та інші) – фактично єдині, хто заважає Пінчуку і Порошенко, аби їхні лакеї на кшталт Юрія Луценка, Рабіновича і Мостової повісили портрет вбивці - Кучми - у зал Слави української історії.
Нагадаю, чим я, разом з командою, так заважаю самозваним суддям і Луценку виконати команду Порошенка і водночас - відробити хабарі Пінчука.
По-перше, ми не визнаємо адміністративне – телефонне – видалення з процесу судді Марчук. Яку відсторонили від справи у антиконституційний спосіб з порушенням всіх процедур процесуального кодексу. Відсторонили начебто «НЕДОТОРКАНОГО» за Конституцією суддю, відсторонили - наче жеківського двірника – адміністративним штурханом у спину. Відсторонили на підставі «таємної» писульки генерального покидька України - Луценка і дзвінка з адміністрації благочестивого Порошенка. Відсторонили за її два рішення: відкрити офіційне розслідування злочину Генеральної прокуратури і Печерського суду - шантажу Пукача у Печерському суді, коли за Януковича прокурори Шилов і Волошин, суддя Мельник і В. Теличенко безпосередньо у ЗАКРИТОМУ засіданні погрожували підсудному життям його родини і вимагали назвати у замовниках не Кучму з Литвином, а непричетних до цього: Мороза і Марчука. А друге рішення судді Марчук, за яке її вигнали із зали засідань: вона зобов’язала Печерський суд і ГПУ розсекретити аудіо записи судових засідань у Печерському суді, які начебто зафіксовані – переписані на папір - в абсолютно ВІДКРИТИХ протоколах цих засідань. Звісно ж – шантаж у протоколи не записували. Та ще й ця суддя Марчук не лише насмілилась колегіально прийняти ці два рішення, а й систематично наполягала на їх виконанні.
По-друге, всі чудово розуміють, що ми і надалі наполягатимемо на розсекречуванні аудіо записів судових засідань. (Комісія розсекречування засідала цілих півтора роки, але нахабно проігнорувала рішення Верховного Суду України: розсекретила лише одне засідання: останнє, що відбулось вже після вироку, це були так звані «зауваження» до протоколів). Адже досі фактично вся аудіо фіксація процесу залишається «Таємною» і «Цілком таємною». Спитаєте що ж там так вперто ховають? Головна тут Державна таємниця – це фальсифікація протоколів судових засідань. Майже кожного, що тепер абсолютно відкритий. Одне порівняння фактів (того, що насправді відбувалося в засіданні з тим, що Печерський суд писав у протокол) відкриє Україні не лише сотні випадків брутального підлогу і фальсифікацій. Весь світ побачить справжнє обличчя українського так званого «Правосуддя», що не соромиться прямо у судовій залі коїти важкі злочини. Світ нарешті побачить справжню ціну судовій реформі Петра Порошенко якраз на "другий" день її дії.
Отже я кістка у горлі. І не лише вбивці, а його поплічників, що тепер на Олімпі української влади.
А кістку з горла намагаються виймати у будь-який спосіб, хоч і за допомогою Пукача, якого, наче штопор, збираються застосувати проти мене, як ви зрозуміли, вже вдруге.
Адже не Пукач їм ворог – а я. Бо бач: який нахабний - заперечує високопосадове – президентське - право різати українців, як скотину. То ж логічно: на волю дисциплінованого скотобоя Пукача! а Подольського, анархіста - у клітку!
А тепер самі собі дайте відповідь: чи можливе таке безпрецедентне дійство – на процесі, за яким слідкує: і ОБСЄ, і ПАРЄ, і Гельсінська комісія Конгресу США ? Невже такий «безпрєдєл» можливий - навіть за мільйонні хабарі Пінчука? Невже можливий такий Гротеск без політичної волі спершу Януковича, а тепер і Петра Порошенка?

Отже знайдіть хоч дві моральні відмінності на цих портретах синків Кучми.

А затим я – невиліковний оптиміст, адже вже помітив, як за хмурим обрієм прокидається наше українське Сонечко. І тут неважливо, кого на цей раз Ви, мов малі безпам’ятні дітки, понавибираєте у президенти-крадії. І цей: "новий" або "непідкупний" - все одно розчиниться, як роса на Сонці. А воно могутнє і непоборне: неодмінно і дуже скоро засяє в Україні не для сутінкового «електорату», а для – Вільних Українців.
Отже, хто має Волю - покличемо разом її Сонячний промінь: адже Воля або Смерть.

P.S. Запрошую всіх, насамперед – журналістів – побачити на власні очі те, що відбуватиметься 17 січня у Верховному Суді. Нагадую: Початок вистави о 15.00.
***
Суд сьогодні таки не відбувся, а сталося навіть так, що судді вже намагаються зробити злочинцем самого Подольського.

Ось як про сьогоднішнє засідання написав Олексій Подольський:

Викладати подробиці не має настрою – зроблю пізніше.
Лише інформація: я знову зірвав спробу імітувати Правосуддя.
Проте самозвані Судді, які як з’ясувалося навіть ще не присягнули офіційно, побоюються приймати і підписувати будь-які процесуальні рішення навіть про призначення засідання. Це робить за суддів їхній помічник. І тепер замість того, аби самим прийняти рішення, що робити далі вони доручили ще одному технічному працівнику скласти на мене адміністративний протокол. Мабуть для того, аби засадити мене на 15 діб. А тим часом без мене прийняти необхідне рішення.
Самозванець Голубицький оголосив наступну дату цієї імітаційної вистави - 25 січня.
Дата не випадкова. Це останній день сніданку Пінчука в Давосі, куди їде Порошенко. І йому вкрай не обхідно хоть щось результативне прозвітувати через Пінчука – Кучмі. Прозвітувати Хрещеному батьку української корупції, «смотрящему» Путіна в Україні і вбивці мого побратима Сумління – Георгія Гонгадзе.
У відповідь Віталій Купрій викликав у Верховний суд українську Поліцію, аби на місці зробити заяву про злочин проти мене, що скоїв Суддя Голобицький і його технічні помічники. Державна охорона до остатнього боронилась і не пускала поліцію у Приміщення суду, наче той Суд Олімп, а поліцейські - то російські диверсанти. Ми домоглися і поліція взяла заяву Купрія про злочин судді Голубицького не на задвірка - у снігу вул. Богомольця. А як це повинно бути: на місці злочину - у залі засідань Верховного Суду, де судді-самозванці перевищували повноваження (6 років позбавлення волі).
Тут ви можете подивитися кумедну ситуацію, як судді не пускають поліцію на місце свого злочину. https://www.facebook.com/kupriyofficial/videos/428385651032894/
А головним відео, що робив Віталій Купрій, я ставлю ту кульмінацію, де знову прийшлось грати соло.
Чекаю, на погляд зі сторони Івана Капсамуна, який знайшов час бути у судді у власний День народження. Проте «солідарних Друзів» Гонгадзе там не було жодного: ані Притули, ані навіть його учня - Лещенко (не виключаю, що смакують в цей час ікоркою на сніданках Пінчука, проплачених кривавими коштами Кучми).
Вклоняюсь у пояс моїй команді: і Купрію з Шишкіним, і чарівній Тетяні Костіної, на яку ті судді-злочинці тепер дивлять ще з більшою ненавистю ніж на мене.
Тут Ви зможете побачити мою розповідь про саму Справу, про Кучму і його поплічників. Це відео починається з моменту, як Віталій купрій викликає поліцію у Верховний Суд. https://www.facebook.com/kupriyofficial/videos/924834301046660/?eid=ARBhwTj3dQe6AhlDxXcL9xyx3tLlMcdxB0I3H4vHV5iT7wqcLE5-IwiBHHJkcIDm6mf1xrpNAmyE1Ct_
Далі буде.
***
Навряд чи 25 січня щось поміняється. У цій країні справедливості немає.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат