Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14180, 20

Польські бізнесмени планують створити на Закарпатті робочі місця

  Представники польської компанії «Green Factory Holding» Артур Ритель та Мартін Кусьмеровський зустрілися сьогодні, 10 березня, з керівником краю Геннадієм Москалем аби обговорити можливість налагодження на Закарпатті виробництва та створення робочих місць.

На Закарпатті вул. Леніна стала вул.Героїв Небесної сотні, а Червоноармійська — В. Івасюка

Геннадій Москаль підписав друге розпорядження про перейменування прокомуністичних вулиць у населених пунктах області в рамках Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки».

ФОТОРЕПОРТАЖ: Власники авто на номерах ЄС заблокували кордон у Закарпатті

Публікуємо фоторепортаж нашого кореспондента Яноша Немеша з кордону з боку Закарпаття, де власники машин на іноземних номерах влаштували акцію протесту.

Як вберегтися від фінансових шахраїв?

Нещодавно прес-секретар Приватбанку у Закарпатті Ольга Капітан провела міні-тренінг для журналістів, де йшлося про те, як вберегти свої гроші від шахраїв. У Закарпатті такі випадки почастішали, зараз треба бути особливо обачним.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 10 березня. Нехай філіжанка ароматної кави налаштовує вас на приємне прокидання й додає гармонії прийдешньому дню. Насолоджуйтеся ранковим затишком у компанії близьких людей, цінуйте те, що маєте. Хай день буде вдалим у всіх починаннях!

ЄК: на початку літа Грузії скасують візи, Україна може приєднатися за місяць

Європейський комісар з питань міграції Дімітріс Аврамопулос очікує, що на початку літа буде ухвалене остаточне рішення про скасування віз для громадян Грузії, а вже за місяць ЄК подасть пропозицію про таке скасування для України.

Владислава Харькова завоювала для України першу медаль юніорського Чемпіонату Європи 2016, який прох

Ужгородська фехтувальниця Владислава Харькова завоювала для України першу медаль юніорського Чемпіонату Європи 2016, який проходить у сербському місті Нові-Сад.

В Ужгороді у зв'язку з Чемпіонатом України з велоспорту перекриватимуть Минайську  

 
Завтра, 10 березня, в Ужгороді з 14 до 18 години буде перекрито рух вулицею Минайською

Закарпаття незабаром матиме новий рибний патруль

Заступник голови Закарпатської ОДА Віктор Мікулін у середу, 9 березня, зустрівся з першим заступником голови Держрибагенства України Павлом Гвозденком, який відвідав Закарпаття з робочим візитом. Посадовці обговорили питання налагодження співпраці та взаємодії у сфері рибного господарства, зокрема реформування органів рибоохорони.

Скандал на Закарпатті: обурені водії перекрили українсько-словацький кордон (ДОПОВНЕНО)

Сегодня утром КПП "Ужгород" заполонили авто на иностранной регистрации сообщает Закарпатский корреспондент. После новаций на таможни водители вышли на акцию протеста и перегородили проезд на украинско-словацкой границе.

Сидр Somersby представить новий грушевий смак (ФОТО)

Найпопулярніший* в Україні сидр Somersby розширює свою лінійку новим смаком. На додаток до яблучного сидру в березні на ринку України з'явиться новий грушевий смак.

Carlsberg почав зворотний відлік до УЄФА ЄВРО 2016

Carlsberg, офіційний спонсор Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2016, почав 100-денний відлік до, можливо, найграндіознішої футбольної події року. Напередодні чемпіонату легендарний пивний бренд доступний у продажу з оновленим дизайном етикетки.

У закарпатській школі відкриється виставка робіт із глини

У четвер, 10 березня, о 12.30 у приміщенні дравецької загальноосвітньої школи №16 (вул. Жатковича, 24) відбудеться майстер-клас ліпки з глини та виставка творчих робіт вихованців центру арт-терапії. 

Термальний басейн у Берегові взяла "під контроль" фірма із статутним фондом у 1000 гривень

Нещодавно на спорткомплексі "Закарпаття" у м.Берегово, до якого входить відомий термальний басейн, тихенько змінилася вивіска. Виявляється, що тепер тут "керує" ТОВ "ЗАКАРПАТТЯ ЛТД".

До уваги ужгородців! Кілька вулиць знову будуть без світла 9 березня

Сьогодні в Ужгороді "Закарпаттяобленерго" починає ряд ремонтних робіт. Про це інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

В Ужгороді відбудеться прес-конференція присвячена генплану Ужгорода

У середу, 09.03.2016 року, об 11 годині у приміщенні комплексу «Дельфін» розпочнеться прес-конференція на тему: «Захист рекреаційних зон та зелених насаджень у містобудівельній документації міста Ужгорода».

Керівництво РСЦ МВС в Закарпатті зустрілося з представниками Консультативної місії ЄС

Робота місії направлена на посилення реформ сектору цивільної безпеки, та довіри громадян. Саме тому представники КМЄС були зацікавлені в зустрічах з представниками регіональних та територіальних сервісних центрів.

Ужгород не зміниться – лишиться згорілий універмаг, нерозпочате будівництво і ями на асфальті

Від групи підприємців, об’єкти яких розташовані за універмагом «Україна», що в Ужгороді, до редакції «Карпатського об’єктива» надійшло письмове звернення.

Польща встановить 48 контрольних вишок на кордоні з Україною

(мовою оригіналу) Польша планирует установить на своих восточных границах, в частности с Украиной, 48 наблюдательных вышек, оснащенных тепловизорами и видеокамерами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат