Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14120, 20

Чому місцева поліція одним виписує штраф, а іншим — ні?

До редакції «РІО» надійшов лист від ужгородця Валерія Дикулинця, який описав свій випадок із місцевою поліцією.

Творча дівоча справа: Іра Рацюк

Ми продовжуємо публікувати серію матеріалів про молодих закарпаток, які самі себе зробили, розпочали власну творчу справу й показують, як можна жити справді якісно. Про секрети стартапу, бюджет, креатив, пошук ідей і власну нішу — в історії Іри Рацюк.

Про лижний скандал у Закарпатті

Скандал, який виник через проведення Чемпіонату України в Закарпатті, набув широкого розмаху.

Обласні депутати звільнили головреда «Новин Закарпаття» та керівника аеропорту

У четвер відбулося чергове пленарне засідання Закарпатської обласної ради. Близько двох годин народні обранці розглядали запити і звернення. Теми надзвичайно широкі: від вивчення мов і до кримінальних проваджень стосовно корупції.

У маршрутках школярів змушують платити   за проїзд

Отже, в Ужгороді чергова нервозна плутанина з пасажирськими перевезеннями. По-перше, хоч якість пасажирського транспорту не покращилася, однак ціна за проїзд у маршрутці таки зросла, що самим своїм фактом обурює людей, змушених користуватися міським транспортом. По-друге, обіцянка возити школярів упродовж року безкоштовно — взамін на подорожчання проїзду й щедру дотацію перевізникам — наразі має присмак брехні й замаскованої афери.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 18 березня. Нехай позитивні думки й ароматна кава допоможуть вам прокинутися зранку й бути в доброму гуморі увесь день. Виконуйте швидше важливі справи й звільняйте час для себе. Гарного дня й вдалого релаксу на вихідних!

Прокуратура та СБУ візьмуться за активістів, які влаштували в Ужгороді ходу з антиугорськими гаслами

Провадження розпочнуть на прохання депутатів обласної ради. Йдеться про неоднозначний марш слави Героїв Карпатської України, який відбувся в Ужгороді   13-го березня.

Рятувальники вчили рахівчан як уберегти житло від вогню

Про небезпеку виникнення пожеж не слід забувати ні на хвилину. Адже варто тільки один раз знехтувати правилами безпеки, як увесь будинок може охопити полум’я.

Рятувальники вчили рахівчан як уберегти житло від вогню

Про небезпеку виникнення пожеж не слід забувати ні на хвилину. Адже варто тільки один раз знехтувати правилами безпеки, як увесь будинок може охопити полум’я.

На з’їзді закарпатських пивоварів презентували нове крафтове пиво – «Патрик»

Символічно, що другий з’їзд закарпатських пивоварів пройшов у День Святого Патрика. Закарпатські пивовари зібралися   у гостинному «Графському дворі» в Мукачеві.

За два місяці Закарпатська митниця виявила 321 порушення митних правил

Протягом двох місяців 2016 року підрозділами Закарпатської митниці ДФС запроваджено 321 справ про порушення митних правил (ПМП) на суму 1 млн 781 тис. грн.

Закарпатці можуть дзвонити на гарячу лінію ДФС щодо декларування доходів

Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області дадуть відповіді на запитання щодо декларування доходів громадянами за підсумками 2015 року.

Москаль вважає, що мукачівській суддя має відповісти за рішення по профтехосвіті

Геннадій Москаль через народних депутатів України звернувся у Вищу кваліфікаційну комісію суддів України з проханням дати належну правову оцінку діям судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області В.Носова.
         

Москаль засудив антиугорські заклики в Ужгороді

У неділю, 13 березня, під час смолоскипної ходи вулицями Ужгорода, яку влаштували представники правих організацій на честь героїв Карпатської України, лунали образливі для угорців заклики.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 17 березня. Нехай ваш ранок розпочинається з промінців весняного сонця, ароматної кави й щирих розмов з близькими людьми. Цінуйте те, що маєте, і намагайтеся примножити добро у цьому світі. Хай день буде вдалим для різних справ, якими нині будете займатися!

Завтра депутати облради розглянуть понад 40 питань

16 березня відбулося засідання президії обласної ради, яке скликав і провів голова ради Михайло Рівіс.

Протягом доби на Закарпатті затримали три вантажівки з «нічийним» лісом

Напередодні правоохоронні органи зафіксували 3 факти перевезення «лівої» деревини.

Чемпіоном Закарпаття з регбі стала команда з Королева

У головному спортивному залі Закарпаття СК"Юність" пройшла фінальна частина змагань з регбі-тег серед юнаків та дівчат 2003 р.н. та молодше.

17 березня знову з 14 до 18-ї перекриють рух Минайською

17 березня, у четвер, в Ужгороді знову з 14 до 18 години перекриють рух вулицею Минайською – для проведення чергового етапу в рамках відкритого Чемпіонату України та області з велоспорту-шосе та маунтинбайку.

Центр надання адміністративних послуг працюватиме в Ужгороді і в суботу

Відповідно до розпорядження міського голови Богдана Андріїва, на виконання Закону України «Про адміністративні послуги» від сьогодні, 15 березня 2016 року, у ЦНАП встановлено наступний режим роботи:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат