Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14100, 20

Газета ОДА та облради «Новини Закарпаття» отримала нового керівника

Спільним розпорядженням голови ОДА Геннадія Москаля та голови обласної ради Михайла Рівіса призначили виконувача обов’язків головного редактора газети «Новини Закарпаття»

Роз”яснення щодо перебування на території України автомобілів з іноземною реєстрацією

Автомобілі з іноземною реєстрацією можуть знаходитися на території України необмежений час.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 22 березня. Будьте в гармонії з собою за будь-яких обставин і не розчаровуйтеся через дрібниці. Щастя всередині нас, треба тільки навчитися відчувати його. Гарного дня!

На Великдень Яценюк підвищить пенсії аж на чверть «Київського торту»

Микола Томенко у своєму блозі на «Обозревателе» назвав цинічною заяву прем’єра про те, що він доручив готувати індексацію пенсій та заробітних плат на 6%.

Аналітика: Генерали антикорупційних кар'єрів — НАБУ, САП, НАПК, НАУВРУА, ДБР

(мовою оригіналу) В статье систематизировно все, что нужно знать о новых органах, которые будут бороться с коррупцией, а возможно, и с друг другом

В Ужгороді знову кілька вулиць будуть без світла

Як повідомляє "Закарпаттяобленерго", сьогодні та завтра, 21-22 березня, можливі відключення світла на таких ужгородських вулицях

Скільки вихідних буде на Великдень 2016

Цьогоріч на 1 травня 2016 року (неділя) припадають одразу два свята

Київ провів спецоперацію на кордоні Закарпаття з ЄС

Центральний апарат СБУ та НАБУ в режимі секретності перевіряв Закарпатську митницю. Порушень не виявлено.

На Закарпатті відбудеться письменницький конкурс

Письменницький конкурс «Гірські горизонти» закликає до участі молодих авторів із Закарпаття. Переможці та фіналісти конкурсу отримають майстер-клас від Андрія Куркова.

Міжнародний аеропорт «Ужгород» отримав нового керівника

Рішенням другої сесії Закарпатської обласної ради 17 березня директор обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» Володимир Горинецький звільнений із посади у зв’язку із закінченням контракту.

Закарпатські депутати наполягають врегулювати приватизацію «хутірних забудов»

Позаяк власники житлових будинків, розташованих за межами населених пунктів, не мають змоги приватизувати ці земельні ділянки через неврегульованість законодавчих норм з цього питання.

Розбиті дороги Ужгородщини, які є «воротами в Європу», потребують коштів від митного експерименту

«Для покращення соціально-побутового та соціально-економічного стану мешканців Ужгородщини та покращення рівня краю згідно з програмою державного регіонального розвитку, Ужгородський район потребує залучення коштів

Ужгородські ями несуть загрозу життю мешканців міста

Про це повідомляє “Спеціальний контроль”. Бо дороги у нас або не ремонтують, або ремонтують халтурно. До прикладу — дорога через Доманинці. Днями її полатали та й пішли геть. Але кусок дороги від хлібопекарні до магазину VIANOR чомусь забули. Ось водії після розгону по ремонтованій частині дороги і влітають у приготовлені, але незаасфальтовані халтурниками ями

Москаль обізвав Балогу шахраєм і дрібним злодієм

Після того, як створена Геннадієм Москалем робоча група з громадських активістів разом із юристами Закарпатської митниці розробила зміни до законодавства України в частині тимчасового ввезення автомобілів з іноземними номерами...

"Говерла" зіграє зі "Сталлю" на "Метеорі"

У суботу в рамках 19-го туру ужгородці грають у Дніпропетровську зі «Сталлю». Гра відбудеться на стадіоні "Метеор", початок о 17.00. Трансляція на ТК "Футбол 2". У першому колі команди зіграли внічию — 0:0.

Лісова мафія в Закарпатті має десятки мільйонів доларів   на рік від незаконних рубок

Незаконні вирубки лісів у Закарпатті не припиняються, а мафія наживається на десятки мільйонів доларів.

Усі закарпатські політики намага­ються піаритися на «пересічниках»

Якщо трошки згадати історію з намаганням політиків лобіювати питання збільшення терміну перебування автомобілів із іноземною реєстрацією на території України, то одними з перших таких лобістів стали закарпатські нардепи ще попереднього скликання Валерій Пацкан та Іван Бушко, які зареєстрували навіть відповідний   законопроект щодо продовження цього терміну до 30 днів.

Чому місцева поліція одним виписує штраф, а іншим — ні?

До редакції «РІО» надійшов лист від ужгородця Валерія Дикулинця, який описав свій випадок із місцевою поліцією.

Творча дівоча справа: Іра Рацюк

Ми продовжуємо публікувати серію матеріалів про молодих закарпаток, які самі себе зробили, розпочали власну творчу справу й показують, як можна жити справді якісно. Про секрети стартапу, бюджет, креатив, пошук ідей і власну нішу — в історії Іри Рацюк.

Про лижний скандал у Закарпатті

Скандал, який виник через проведення Чемпіонату України в Закарпатті, набув широкого розмаху.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат