Військовослужбовці можуть пройти безкоштовні курси з туристичної діяльності

28.01.2019 13:23 СОЦІО



Інформація учасників проекту "Україна-Норвегія" курсу "Менеджмент туристичної та готельно-ресторанної сфери" на базі УЖНУ.

Курси професійної перепідготовки військовослужбовців

Проект "Україна-Норвегія" координується Міжнародним фондом соціальної адаптації(м.Київ), фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії. Виконавцем основної частини проекту є Ужгородський національний університет і норвезький університет NORD, які організовують і здійснюють професійну перепідготовку учасників проекту в обсязі 500 академічних годин. Супровід проекту в м.Ужгород здійснює громадська організація "Наше рідне Закарпаття".

У ході професійної перепідготовки учасники проекту отримують допомогу у правовій адаптації, соціальної та психологічній реабілітації, працевлаштуванні та організації власного бізнесу.

Під час навчання ви отримаєте теоретичні та практичні навички для започаткування власної справи в туристичної галузі, ресторанній справі, готельному бізнесі, зеленому та сільському туризму.

В результаті виконання завдань курсової перепідготовки випускники отримують три документи: свідоцтво про професійну перепідготовку державного зразка (Ужгородського національного університету), спільний сертифікат університету NORD(Норвегія) та українського навчального закладу, спільний диплом Міністерства закордонних справ і Міністерства оборони Норвегії.

Після вдалого захисту практичних та теоретичних іспитів є можливість додатково отримати сертифікацію по спеціалізації:

  • екскурсознавство (екскурсовод);
  • рекреаційний супровід (робота в СПА та Веллнес-закладах);
  • кейтеринг.

Документи, необхідні для зарахування до складу учасників проекту:

  1. Фотографія 3х4 - 1 шт.;
  2. Копія паспорта громадянина України (1-а, 2-а, і сторінка з реєстрацією);
  3. Для діючих військовослужбовців - довідка з частини про передбачуване звільнення;
  4. Для звільнених військовослужбовців - копія одного з документів, що підтверджують його належність до категорії військовослужбовця (військовий квиток, посвідчення Ветерана ВС, витяг з наказу про звільнення, довідка з Військкомату);
  5. Для члена сім’ї (чоловік, дружина, дорослі діти) - копія одного з документів, що підтверджують належність до сім’ї військовослужбовця;
  6. Заява на ім’я організації або представника проекту “Україна - Норвегія” з проханням про зарахування кандидатом на участь в проекті “Україна – Норвегія”.
Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfucioFPpBB9-pAru8BcVE_K4a8WCLEmRQuLg-BG32Tw8cxRQ/viewform?fbclid=IwAR09Ji01mn04JKYdYvaNMD6-_6SQfLsE_JINjUmGUCETdM5Htehr6pMp-9M

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат