«Своєрідність письма, читабельність…»

Уляна Демчук, журналіст 08.12.2018 17:46 ДОЗВІЛЛЯ

Людно було днями в бібліотеці-філії № 2 Ужгородської ЦМБС на вулиці 8 Березня.

Тут свій роман «До ніг твоїх я небо простелю…» презентувала Наталія Дурунда. Це вже третя паперова книжка літераторки і шоста разом із електронними виданнями.

Шанувальники її творчості прийшли привітати письменницю не лише з виходом у світ нового твору, але і з Днем народження,   що збігся із днем презентації.

Відкрив і провів цей культурницький захід голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Густі, який, до речі, написав передмову до її попередньої книги — повісті «Коли відчинені ворота раю…», що вийшла минулоріч у Києві. Василь Петрович коротко охарактеризував творчий набуток літераторки-іменинниці, наголосивши на тому, що у прозового воза нині впрягається мало літераторів, тим паче — жінок. Адже проза, як відомо, це труд волів.

Своє слово про творчість письменниці сказали члени НСПУ Андрій Дурунда,   Василь Кухта, Мар’яна Нейметі, Сергій Федака, Петро Ходанич, Юрій Шип, а також вдячні   читачі Валентина Булгакова, Йолана Дуда, Михайло Криса, художній оформлювач обкладинки книги Микола Дем’ян, видавець Ярослав Федишин, які відзначили своєрідність письма Наталії Дурунди, читабельність її книг, цікавість викладу матеріалу, також про обдарованість і велику працелюбність та працездатність літераторки.

Уляна Демчук, журналіст

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат