Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила   Звіт зі сталого розвитку

29.10.2018 23:36 СОЦІО

Київ, 22 жовтня, 2018 — Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила Звіт зі сталого розвитку за 2017 рік, який демонструє прогрес компанії у виконання зобов’язань та основні досягнення в області захисту довкілля, задоволенні потреб споживачів, соціальної відповідальності та корпоративного управління. Звіт був підготовлений за новою версією стандартів звітності у сфері сталого розвитку GRI (GRI Standards) і став шостим публічним нефінансовим звітом компанії.

Компанія визначила суттєві аспекти своєї діяльності та зосередила зусилля на пріоритетних напрямках у сфері сталого розвитку таких, як скорочення вмісту цукру у напоях, мінімізація негативного впливу на довкілля і питання відходів упаковки та розвиток соціально незахищеної молоді.

Зменшення цукру

Рухаючись назустріч уподобанням споживачів компанія постійно працює над розширенням асортименту продукції, пропонує зручніші упаковки меншого об’єму та знижує кількість доданого цукру в напоях. Так, у 2017 році компанія розпочала виробництво безкалорійної Кока-Кола Zero®, частка продажів напоїв зі зниженою калорійністю та безкалорійних склала 23,3% від загального обсягу продажів. У планах компанії до 2020 року скоротити вміст цукру у солодких газованих напоях на 10%.

Упаковка та її переробка

Компанія збільшує використання утилізованих та відновлювальних матеріалів та втілює технології зменшення ваги пластикової пляшки. У 2017 році компанії вдалося зменшити кількість пакувальних матеріалів (ПЕТ) на 16% порівняно з базовим 2010 роком. Збір, відновлення та утилізація упаковки також є пріоритетом для зменшення впливу компанії на довкілля.

Розвиток молоді

Компанія реалізовує Програму розвитку соціально незахищеної молоді Youth Empowered, і у 2017 році вона охопила 14 шкіл-інтернатів у семи областях України. Програма допомагає випускникам інтернатів визначитись з майбутньою професією, підготуватись до ЗНО та вступити до вишів. Загалом, компанія має мету до 2020 року допомогти 25-ти тисячам молодих українців отримати гідну роботу.

Он-лайн версію Звіту можна знайти за посиланням: http://coca-cola-csr-report.com.ua

Про Кока-Кола Беверіджиз Україна

«Кока-Кола Беверіджиз Україна» — лідер українського ринку безалкогольних напоїв, офіційний ботлер The Coca-Cola Company. «Кока-Кола Беверіджиз Україна» виробляє широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, енергетичні напої та холодні чаї. Компанія дотримується принципів сталого розвитку з метою створення цінностей для свого бізнесу і для суспільства. Ця політика передбачає задоволення потреб споживачів у виборі безалкогольних напоїв, заохочення відкритих робочих стосунків, ведення бізнесу в умовах дбайливого ставлення до навколишнього середовища та здійснення вагомих внесків у соціально-економічний розвиток місцевих громад. Для отримання більш детальної інформації завітайте на https://ua.coca-colahellenic.com/ua/

За додатковою інформацією звертайтеся: Менеджер із зовнішніх комунікацій ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Наталія Нікітіна, тел. +38 (044) 490-07-07, ccbu@cchellenic.com

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат