За добу в ДТП постраждали троє мотоциклістів та відпочивальник із Львівщини

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 26.07.2018 15:55 КРИМІНАЛ

Через порушення правил безпеки дорожнього руху на Закарпатті за добу постраждали у аваріях четверо осіб.

В Ужгороді 40-річний водій «Nissan Primera», виїхав з вулиці Сільвая на вулицю Другетів та зіткнувся з мотоциклом «Yamaha». 31-річного мотоцикліста, мешканця Ужгорода, доправили до лікарні.

У Хусті в результаті ДТП, до лікарні госпіталізовано двох осіб – 16-річних водія та пасажирку мотоцикла «Viper». Вони зіткнулися з автомобілем «Volkswagen Golf», за кермом якого перебував 43-річний мешканець села Сокирниця.

У Рахові в результаті аварії постраждав скутерист. Встановлено, що рухаючись райцентром, 25-річний рахівчанин - водій автомобіля «Volkswagen Caddy» – виконуючи маневр повороту, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із зустрічним транспортом, а саме скутером, за кермом якого перебував 53-річний місцевий житель. Чоловіка госпіталізували.

На Тячівщині, у селищі Солотвино, 25-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», виїхавши на автотрасу «Мукачево-Рогатин-Львів», не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода. 61-річного мешканця міста Щирець Львівської області, який відпочивав на солоних озерах у Солотвині. Пенсіонера з політравмою доставили до лікарні.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат