Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15640, 20

Демобілізованим зі зони АТО буде запропоновано високооплачувану роботу

«День служби зайнятості для військовослужбовців
демобілізованих з зони АТО» пройде
в Закарпатському обласному військовому комісаріаті

Нові рахунки для закарпатських платників

З 15 вересня 2015 року вступили в дію нові рахунки для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов’язкового соціального страхування. Перелік відкритих в органах Казначейства на ім’я органів ДФС України рахунків розміщено на суб-сайті Територіальних органів ДФС у Закарпатській області в розділі «Бюджетні рахунки».

Гандбол. "Карпати" гратимуть у Києві

У п"ятницю—суботу в жіночій Суперлізі відбудуться матчі 2-го туру. Ужгородські "Карпати" зіграють на виїзді з київським "Спартаком". У попередньому турі ужгородки крупно перемогли "Економ-Університет" з Тернополя (34:8, 20:10), що дало змогу очолити турнірне становище.

Відкрите звернення Ратушняка до Москаля

Сергій Ратушняк опубілкував у Facebook наступне:

У Закарпатті контролюватимуть виділення землі учасникам АТО

У вівторок, 22 вересня, в облдержадміністрації відбулося засідання обласної координаційної ради з вирішення проблемних питань військовослужбовців, учасників АТО та членів їх сімей. Головував на засіданні заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік.  

В Ужгороді розкажуть про помилки під час мобілізації

Анонс проведення інструктивно-методичного збору
в Закарпатському обласному військовому комісаріаті.

Пікантні моменти виборчої кампанії у Закарпатті — ОПОРА (+ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Закарпатського представництва Громадянської мережі ОПОРА на тему: «Місцеві вибори в Закарпатській області: тенденції на старті виборчої кампанії».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 24 вересня. Нехай вас надихають приємні речі зранку, а хороший настрій триває весь день. Будьте щасливі там, де ви є. Життя чудове, насолоджуйтеся ним сповна. Смачної вам ранкової кави, а ще - добра і любові повсякчас!

День партизанської слави в Ужгороді. ФОТОРЕПОРТАЖ

22 вересня в Ужгороді відбулися урочисті заходи з відзначення в області Дня партизанської слави. Працював на заході фотограф Ріоньюз Янош Немеш.

Говерла - Чорноморець - 1:1. Фоторепортаж з матчу

У неділю ужгородська "Говерла" провела матч з "Чорноморцем". Гра закінчилася з рахунком 1:1.

Украинские пивовары объединяют усилия в борьбе против продажи пива несовершеннолетним

Компании пивоваренной отрасли – «САН ИнБев Украина», Carlsberg Ukraine и Efes Ukraine – при поддержке отраслевой ассоциации «Укрпиво» подписали Меморандум «О намерениях развивать партнерство и предпринимать меры по профилактике продажи пива несовершеннолетним».

В Киеве стартовал международный конкурс одежды и аксессуаров   New Fashion Zone

В Киеве стартовал международный конкурс молодых дизайнеров New Fashion Zone, основная цель которого – открыть новые лица в мире моды и показать миру талантливых, прогрессивных, креативных дизайнеров с оригинальными, качественными идеями.

В. Грозний: Орендовані динамівці зіграють проти свого клубу

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний заявив, що всі орендовані динамівці зіграють проти "Динамо" в 9-му турі прем'єр-ліги.

Москаль каже, що у Мукачеві купуватимуть голоси по 500 гривень

Голова Закарпатської ОДА направив керівникам обласних управлінь МВС, СБУ та прокурору області чергову заяву з вимогою не допустити на майбутніх місцевих виборах масової скупки голосів.

В Ужгороді виступить оркестр із Луганщини, яким керує відомий австрієць Курт Шмід (ФОТО)

Москаль привіз на Закарпаття з Луганщини академічний оркестр під керівництвом знаменитого австрійця Курта Шміда.

Чому руйнується міст між Україною та Угорщиною? (ФОТО)

У вівторок, 22 вересня, на міжнародному пункті пропуску «Тиса» відбулася   робоча виїзна нарада під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса, на якій ішлося про впорядкування експлуатації металевого мосту через річку Тиса на території КПП «Тиса».

Нові послуги від Укрпошти: прийом платежів із торговельною виручкою

Укрпошта розширює спектр послуг, які можна отримати у відділеннях поштового зв'язку. Національний оператор поштового зв'язку України розпочав приймання платежів з торговельною виручкою.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 23 вересня. Прокидайтеся в доброму гуморі й налаштовуйте себе на позитив. Горнятко ароматної кави додасть бадьорості вашому ранку, а розмови з близькими «зігріють» вас на початку дня. Нехай вас буде легко робити усе, що замислили!

Розгляд судової справи щодо законності призначень очільників Ужгорода перенесений

Суддя Монич поновила розгляд справи щодо законності призначень Андріїва, Волошина, Травіної та Геворкян.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат