Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15740, 20

Закарпатці мають заплатити податок за своє авто (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

З якої дати використання автомобіля необхідно сплачувати транспортний податок? Усі нюанси - у інформації від Відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 14 вересня. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки і швидко завершуються. Прокидайтеся в доброму гуморі, з ароматною кавою під акомпанемент улюблених мелодій. Прагніть кращого і робіть щось для цього. Гарного вам понеділка!

ГК Карпати в першому матчі Суперліги громлять Економ-Університет

Відбулися перші матчі першого турі гандбольної Суперліги сезону 2015/2016. На майданчику "Карпати-Арена" ГК "Карпати" приймав тернопільський "Економ-Університет".

Щадей, поверни   Ужгороду вкрадені   десятки мільйонів гривень!

Я обурений тим, що в нинішню передвиборну кампанію на мера Ужгорода вступив і такий собі хлопчина з Воловецького району Віктор Щадей. І справа не в тому, що він не ужгородець. Головна, на мою думку, проблема в тому, що Щадей не має морального права йти в мери Ужгорода. І ось чому.

Заява   Сергія Ратушняка   щодо теракту проти громадського діяча Павла Федаки

Банда «ЄЦ» братків Балог, Щадея—Волошина підпалила авто своєму політичному опонентові — порядній людині Павлові Федаці. За правдиві і критичні матеріали щодо злочинної діяльності цього ОЗУ в часописі «Трибуна», головним редактором якого він є.

Чемпіонат Закарпаття. Молодь «Оболоні» продовжила переможну серію

У непересічному протистоянні 14-го туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі в Хусті місцева   «Оболонь» екзаменувала на міцність «Велику Бийгань».

Кому потрібен поліомієліт   на Закарпатті?

Другий тиждень в Україні триває паніка через спалах поліомієліту на Закарпатті. Жахлива недуга, яку вже давно подолали розвинуті країни, може сягнути у нас епідемії через низький рівень вакцинації. Принаймні такі невтішні прогнози дає Міністерство охорони здоров’я, яке першим розповсюдило інформацію про поліомієліт на Закарпатті.

Хто і чому вставляє палиці   в колеса реформ на Закарпатті

Депутатська більшість в обласній раді на сесії 27 серпня спричинила скандал на всю Україну. Змовившись, вона демонстративно і підступно, без жодного обговорення в залі провалила голосування і за Перспективний план об’єднаних громад в області, і за визнання перших двох громад — Тячівської і Вільхівської — які вже пройшли всі громадські обговорення і сесії рад. І грубо порушила тим самим конституційний принцип самого існування облради.

Наступні 5 років ужгородців можуть возити ржаві «корита»

Міська влада «підправила» умови конкурсу для перевізників.

Пам’ятник ромові з мітлою   в Мукачеві: приниження   людської гідності?

Закарпатські активісти обурені встановленим пам’ятником ромові, який підмітає вулиці в Мукачеві. Вони вважають, що мукачівська влада в такий спосіб принизила гідність ромського населення.  

"Олімпік" приймає "Говерлу" в Києві

Сьогодні відновлюються матчі Прем’єр-ліги.

Анатолій Гриценко, "Громадянська позиція": "Порошенко загнав себе у ловушку" (ВІДЕО)

Украинский политик, лидер партии "Громадянська позиція" Анатолий Гриценко уверен в том, что президент страны неправильно проводит политику относительно введения изменений в Конституции.

Сусідня Угорщина може ввести режим кризового стану через біженців

МВС Угорщини пропонує ввести після 15 вересня режим кризового стану через масовий наплив біженців.

Аналітика від Сергія Гайдая: Про вибух гранати, повноваження президента і революцію

То, что далее революция не будет идти в виде мирного протеста – не голословное утверждение. Если власть не устраняет причину, из-за которой началась революция, рано или поздно она продолжится, но уже в куда более суровых и драматических тонах

Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція" проти повернення техогляду автотранспорта

Анатолій Гриценко: "Як відомо, останнім часом повідомляється про плани Уряду знову запровадити обов'язковий техогляд для приватного автотранспорту. Категорично проти!"

Фейсбук: Заява Сергія Ратушняка

Сьогодні, о 05.35 люди з банди "ЄЦ" братків Балог, Щадея-Волошина підпалили авто своєму політичному опоненту,   порядній людині Павлу Федаці. За правдиві і критичні матеріали щодо злочинної діяльності цього ОЗУ в часописі "Трибуна", головним редактором якої він є.

240 м довжини буде міст між Україною та Румунією (ПРОЕКТ)

Міст через Тису між Україною та Румунією уже спроектований — його довжина 240 метрів.

Які товари, що ввозять у Закарпаття, можна вважати гуманітарною допомогою

Увага, з 6 вересня зміни в порядку визнання товарів
гуманітарною допомогою.

Вечір джазу проведе естонський гурт у галереї Ілько (АФІША, ВІДЕО)

20 вересня, о 20.00 в "Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазу з Trio Sooäär-Vaigla-Ruben (Естонія)!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 11 вересня. Нехай вам буде легко і добре цього осіннього ранку з горнятком гарячої кави в руках. Помічайте приємні дрібниці у житті, бо вони вказують на значні речі і надихають на щось хороше. Вдалого вам завершення тижня й релаксу на вихідних!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат