Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15840, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 3 вересня. Цінуйте спокійні і гармонійні ранки з горнятком улюбленої кави й бажаними людьми поруч. Нехай усе те, що нині доведеться здійснити, принесе вам максимум задоволення. Вдалого четверга і смачного кавування!

Сергій Головатий стверджує: Садовий, Сироїд, Березюк, Тимошенко і Ляшко хочуть скинути Порошенка

Член конституційної комісії та екс-міністр юстиції Сергій Головатий у ефірі програми Еспресо.TV "Нічний телеекспрес" розповів про спроби відкриття "другого внутрішнього фронту" в Україні деякими фракціями в парламенті

Павло Полегенько перейшов із "Говерли" у київське "Динамо"

Захисник київського «Динамо» Павло Полегенько, який почав нинішній сезон в ужгородській «Говерлі», за яку він разом з іншими динамівцями виступав на правах оренди, повернувся в «Динамо».

Трьох закарпатців включено до складу збірної України з боксу

26—30 серпня, у Коломиї, відбувся «Всеукраїнський турнір сильніших з боксу серед юнаків». Вони, у підсумку,стали останнім етапом відбору збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи, що проходитиме у жовтні у Росії.

Будівництво позаду готеля "Ужгород" прокуратура визнала незаконним

Прокуратура Закарпатської області, в інтересах управління державної архітбудінспекції в області звернулась до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання незаконними дій посадових осіб Ужгородської міської ради

Аналітика: На порозі соціального бунту з "політичними наслідками"

Авторитетні європейські політики вже вголос говорять про "соціальну кризу в Україні, що матиме політичні наслідки"

Аналітика: Як Льовочкин може зробити Порошенка «королевою»

«Если б я был Левочкиным, то я бы сейчас играл на развал коалиции – пишет политолог Юрий Романенко на своей странице в «Фейсбуке».

Виставку "Інше" представлять в Ужгороді

Від завтра в ужгородському арт-кафе триватиме виставка Тараса Коржа «ІНШЕ». Автор показує «ІНШИЙ» живопис, який можна спостерігати вдень та ввечері. З настанням темноти кольори полотен змінюються. Це досягнуто за допомогою флуоресцентних фарб та ультрафіолетового освітлення.

Українське пиво отримало 16 нагород на Міжнародному конкурсі пива

Відразу вісім брендів пивоварної компанії Carlsberg Ukraine отримали нагороди на XVIII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних вод та питних вод, пивоварного солоду.

Понад 2 мільярди гривень сплатили закарпатці ЄСВ у 2015 році

За 8 місяців 2015 року від закарпатських платників надійшло понад 2,1 млрд грн єдиного соціального внеску. Ця сума перевищує показники січня-серпня 2014 року на 279 млн 471 тис. грн. Приріст склав 15,3%.

Центр обслуговування платників готовий допомогти всім ужгородцям

Платники податків вже звикли до функціонування Центру обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді, в якому зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: прийом податкової звітності та звітності з ЄСВ, видача довідок, надання консультаційних та інформаційних послуг.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 2 вересня, середа. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави й бажаними людьми поруч. Нехай приємна ранкова прохолода додає вам бадьорості на початку нового дня. Будьте в гармонії з собою сьогодні і завжди!

І. Попович: «Нема кращого села, як отой Осій»

Цю назву відомої пісні, яку виконує народний артист України закарпатець Іван Попович, трохи перефразую   і назву її на свій лад: «Нема кращого спортивного села за Н. Селище».

Закарпатські самбісти продемонстрували 100%-й результат на Чемпіонаті України

В Сума відбувся чемпіонат України з самбо серед юнаків та дівчат 1997–1999 року народження. Від Закарпаття у змаганнях взяли участь двоє представників, обидва здобули медалі.

Як на Закарпатті навчають новостворений батальйон (ФОТО)

На Закарпатті проводять навчання новоствореного батальйону оперативного реагування УМВС України в Закарпатській області.

Говерла - Сталь - 0:0. Фоторепортаж

У суботу «Говерла» у рамках 6-го туру УПЛ приймала дніпродзержинську «Сталь». матч закінчився внічию, яка стала вже п"ятою для «Говерла» у нинішньому сезоні.

Ледида: У тому що сталося під стінами   парламенту винні і нинішня влада, і її радикальні союзники.

Коментар лідера Опозиційного блоку в Закарпатській області Олександра Ледиди з приводу трагічних подій під стінами Верховної Ради в день голосування за зміни до Конституції щодо децентралізації

На Закарпатті судитимуть директора коледжу, якого затримали на хабарі – прокуратура

Прокуратурою області завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження, по обвинуваченню керівника коледжу при Мукачівському державному університеті

Аналітика від Тараса Березовця: Як зміни Конституції скажуться на Донбасі

За внесение изменений в Конституцию в первом чтении таки проголосовали 265 депутатов. Как известно, в случае отказа от выполнения своих обязательств, в том числе, и по реформе основного закона, Европа пригорозила оставить Украину один на один с Россией

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат