Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15780, 20

Закарпаття їде святкувати у чеську Їглаву (АФІША)

На   святкуванні   15-річчя Краю Височіна буде представлено і Закарпаття.

Проект “Відкрите місто” вирішив понад 50 проблем ужгородців

За сім місяців вирішено понад 50 проблем комунальних проблем через «Відкрите місто».

Закарпатська ДСО нагородить діток за малюнки

Стартує конкурс дитячої творчості на найкращий малюнок з тематики діяльності ДСО ініційований Департаментом Державної служби охорони при МВС України й приурочений до 63-ї річниці створення Державної служби охорони.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 9 вересня. Нехай улюблена кава додає гармонії вашому ранку й заряджає позитивом на весь день. Прокидайтеся в доброму гуморі, поруч із бажаними людьми й цінуйте те, що маєте. Життя чудове, коли в ньому є любов. Гарної вам середи!

Ужгород: Програма заходів до святкування Дня міста

План культурно-мистецьких та спортивних заходів до Дня міста Ужгород.

У сусідній Угорщині натовп мігрантів перетворив заповідник на сміттєзвалище

Про це в повідомляє   у новостях из Будапешта   користувач livejournal.com kniga_bukv.

Москаль відкрито заявив про підкуп виборців на Закарпатті «Єдиним центром»

Днями закарпатський губернатор звернувся до керівників УМВС УСБУ та обласної прокуратури з вимогою не допустити на майбутніх виборах масової скупки голосів. Зокрема Москаль заявив про людей, котрі скуповують голоси на користь партії «Єдиний центр» у Виноградівському районі.

Школа юного археолога. Чинадійово-2015

Згідно з наказом Закарпатського центру туризму від 26.06. 2015 №77 та наказом №400 МОН України від 06.04.2015 «Про затвердження плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на ІІ півріччя 2015 року за основними напрямами позашкільної освіти» у замку Сент-Міклош   (смт. Чинадійово, Мукачівський район, Закарпатська область) з 1.07.2015 по 28.08.2015 було проведено Всеукраїнську «Школу юного археолога».

Закарпатська корівка впала у 7-метровий колодязь (ФОТО)

4 вересня до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що в селі Буковець Воловецького району у колодязь глибиною 7 метрів впала корова.

Головою Мукачівської РДА призначено Сергія Гайдая

Щойно у залі Мукачівської РДА Сергія Володимировича Гайдая було офіційно представлено очільником Мукачівщини.

Оголошено конкурс на краще видання для дітей

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив Всеукраїнський конкурс  на  краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва 2015 року.

Терново запрошує на спортивний фестиваль XS PLAY

12-13 вересня в селі Терново на Тячівщині відбудеться один з наймасштабніших спортивних фестивалів Закарпаття XS PLAY.

Сьогодні футбол: Чому Україна просидить у захисті в Словаччині

Після львівської перемоги над збірною Білорусі (3:1) у матчі відбору ЧЄ-2016 наша збірна їде до Словаччини, де готується грати на контратаках

Чи уникне Закарпаття кримінальних порушень на місцевих виборах?

Фахівці цього не виключають, стверджуючи, що в регіоні дуже висока конкурентність серед потенційних кандидатів та партій.

Партія Єдиний Центр запанікувала: їхні вибори під загрозою зриву

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив керівникам обласних управлінь МВС, СБУ та прокурору області офіційне звернення з вимогою не допустити на майбутніх місцевих виборах масової скупки голосів.

Міністр оборони Угорщини подав у відставку через ситуацію на кордонах країни

Згідно з інформацією, у понеділок відбулося засідання Кабінету національної безпеки уряду країни, під час якого, зокрема, ситуація з біженцями та готовність сил оборони тимчасово закрити кордони.

Москаль закликав бюджетників вийти з партій

Згідно з розпорядженням президента України, головою Хустської райдержадміністрації призначений Назарій Павлій. Але це ще не все..

Українець залишився без авто на кордоні у Закарпатті (ФОТО)

Напередодні, рухаючись з України в Угорщину, на митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав легковий автомобіль марки «Peugeot».

Понад 372 мільйони гривень отримали закарпатці від податкової

Протягом січня-серпня 2015 року платникам Закарпатської області відшкодовано 372,1 млн грн ПДВ, що на 185,5 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат