Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15760, 20

ПАТ «Закарпатгаз» виділило понад 5 мільйонів гривень на підготовку до нового опалювального сезону

З початку поточного року компанія витратила 5,2 мільйона гривень для забезпечення безаварійної роботи системи газопостачання Закарпатської області в опалювальний період 2015-2016 років.

Рятувальники нагадують: будьте обережні – ВНП!

Хоча Закарпаття й не було ареною найбільших баталій Другої Світової війни‚ однак вибухонебезпечні знахідки в регіоні не така вже й рідкість. Підтвердженням цьому - щорічна статистика групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області.

На Закарпатті українські, словацькі та угорські прикордонники спільно затримали купу нелегалів

В рамках проведення спільної операції «Кордон-2015» на українсько-словацькому кордоні була затримана велика група незаконних мігрантів, повідомляє Державна прикордонна служба України

Днями Українська спілка промисловців і підприємців відзначила День підприємців

Промисловців і підприємців привітав президент УСПП та лідер Партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах

Анатолій Гриценко: "Нинішній Президент може бути спокійним, бо наступному того "не світить"

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко: "у сплаті боргів Україна отримала вкрай потрібну передишку - на 4 роки. Не на 2 чи 3 і не на 7 чи 8 - рівно на 4 роки, акурат до завершення президентського терміну Петра Порошенка". Скажете, совпаденіє?):

Закарпатська філармонія відкриває 69-й сезон органним фестивалем (АФІША)

Відкриття 69-го концертного сезону! Закарпатська обласна філармонія запрошує!

У Закарпатті припинили 2 спроби контрабанди сигарет (ФОТО)

Минулої доби на Закарпатті правоохоронці запобігли двом спробам переміщення сигарет.

Аналітика мовою оригіналу: Загроза військового перевороту в Україні стає все більш реальною

Вот уже полтора года наша страна живет в состоянии войны. Гибнут военные и гражданское население, падает уровень жизни и экономика в целом. И все. Никаких других структурных изменений нет. По сути, наша политическая элита продолжает править теми же методами, что и в мирное время.

У Закарпатті затримали 13 нелегалів (ФОТО)

У рамках проведення спільної операції «Кордон-2015» на українсько-словацькому кордоні була затримана велика група незаконних мігрантів.  

Точка зору: "Порошенко все знав або Порошенко про все дізнався?"

Олесь Побел: "Петр Порошенко рассказал, что теракт 31 августа должен был быть более масштабным и трагичным. Должны были полететь гранаты в журналистов и депутатов. Но почему то не полетели. Потому что Порошено врет"

Ужгород допомагає багатодітній жінці, в якої у пожежі загинули чоловік та син

Цими днями міський голова Ужгорода Віктор Погорелов побував у квартирі на вулиці Декабристів, де в ніч на 11 липня була пожежа, в якій загинули чоловік та 4-річний хлопчик. Ще 5 дітей потрапили тоді до лікарні.

Ужгородська влада закликає населення прибрати біля своїх осель

Наближається святкування 1122-ї річниці Ужгорода, всіх ужгородців просять до цієї дати ще раз звернути увагу на територію біля своїх домівок, офісів, місць роботи.

Ужгородка стала срібною призеркою Морського Чемпіонату України з петанку

Ужгородка Людмила Федоришина у команді з харків"янкою Марією Мостовою посіла 2 місце в Першому Відкритому Всеукраїнському Морському турнірі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 10 вересня. Прокидайтеся в доброму гуморі й додавайте улюблених солодощів до кавування. Нехай всі справи, які виникатимуть на вашому шляху, легко і швидко вирішуються. Затишного вам ранку й смачної кави!

Під час святкування Дня Ужгорода на ЗОШ №15 відкриють меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику

В Ужгородській міській раді відбулася чергова нарада з організації проведення відзначення 1122-ї річниці з часу першої писемної згадки про Ужгород, яка буде проходити 26-27 вересня.

Анатолій Кінах: "Часу до започаткування вільної торгівлі   з ЄС залишилося обмаль"

До запровадження зони вільної торгівлі з ЄС залишилося менше чотирьох місяців. Між тим стан підготовки України до цього моменту   бажає кращого. Такої думки голова Антикризової ради громадських організацій, президент Партії промисловців та підприємців України Анатолій Кінах.

Представники закарпатської влади несуть адміністративну відповідальність за корупцію

Правоохоронними органами Закарпатської області розпочато майже 100 кримінальних проваджень та складено 55 протоколів про корупційні правопорушення.

Анатолій Гриценко: керівник Державної фіскальної служби приховав нерухомість у Лондоні

Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція":
"Депутат від БПП Роман Насіров, якого президентська фракція делегувала на керівництво податковою службою, як виявилося, приховав (не задекларував) нерухомість у Великій Британії.

Яценюк порадив голові Слідкому РФ сходити до психіатра (КОМЕНТАР)

Как известно, Следком выдвинул обвинения против Арсения Яценюка. Руководитель СК РФ Александр Бастрыкин заявил, что премьер-министр Украины... воевал в Чечне против России.

Мер Ужгорода хоче Льодовий палац у парку "Перемога"?

11 вересня сесія Ужгородської міської ради може вирішити питання затвердження коригувань до генерального плану та плану зонування міста, а також визначитись щодо передачі у постійне користування землі під хоспіс у парку "Перемога".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат