Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15680, 20

Олег Соскін: "Кримські татари завдають удар по Порошенку, Яценюку і Турчинову"  

Бывшие друзья Порошенко, Яценюка и Турчинова — крымские татары — вчера нанесли первый удар по их бизнесу и перекрыли поставки продовольствия и других товаров жизненной необходимости на территорию Крымского полуострова.

Між Румунією і Закарпаттям буде міст

У суботу голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль взяв участь у відзначенні Дня Тячева, до якого поїхав одразу після повернення з Києва.

Аналітика: Один день у пеклі, або Із Будапешта до Відня на потязі з мігрантами

Чи відновить ЄС внутрішні кордони? Як вплине мігрантська навала в Європу на безвізові перспективи України

Троє госпіталізовані у реанімацію через ДТП у Закарпатті (ФОТО)

Учора, 20 вересня, чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів залучалось для деблокування потерпілого внаслідок ДТП чоловіка.

Близько півмільярда гривень отримав бюджет від закарпатської митниці за авто, нафту й телефони

Йдеться про надходження митних платежів з перелічених товарів при переміщенні їх через митний кордон України в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС.

Рекорд: 416 студентів УжНУ піднялися на Говерлу (ФОТО, ВІДЕО)

Студенти УжНУ спеціально до 70-річчя вишу здійснили наймасовіше підкорення Говерли. 416 хлопців та дівчат з різних факультетів 16 вересня пройшли 24 км та підкорили найвищу гору України.

ОПОРА розкаже про тенденції закарпатських виборів

22 вересня, о 12.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Закарпатського представництва Громадянської мережі ОПОРА на тему: «Місцеві вибори в Закарпатській області: тенденції на старті виборчої кампанії».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 21 вересня. Прокидайтеся в доброму гуморі, з ароматною кавою під акомпанемент улюблених мелодій. Прагніть кращого і робіть щось для цього. Нехай неприємні дрібниці не заважають вам на шляху до щастя. Гарного понеділка!

Результати ЧЗ у Вищій та Першій лігах

Відбулися матчі чергових турів у Чемпіонатах Закарпаття. У Вищій лізі найбільший рахунок зафіксовано у матчі, шо проходив на ужгородському стадіоні "Автомобіліст". Команда обласного центру розтрощила гостей з Іршави - 6:0.

"Говерла" - "Чорноморець" - 1:1. ВІДЕО

"Говерла" й "Чорноморець" розходяться миром. Для ужгородців нічия стала вже шостою у сезоні, що наразі є рекордним показником.

На сесії профінансували Водоканал й висловилися проти коригування Генплану міста

Відтак Ужгороду обіцяють цілодобову воду, а Генплан «пропихатимуть».

Федерація боксу Закарпатської області відхрещується від "Відкритого турніру з боксу" до дня Ужгорода

ФБЗ виступила із заявою на ім’я начальника Управління молоді і спорту Закарпатської облдержадміністрації Ерфана В.Й., стосовно проведення «Відкритого турніру з боксу , присвяченого до дня міста Ужгорода» громадською організацією «Ужгородська Федерація Боксу».

Чемпіонат Закарпаття. Юнаки «Севлюша» здобули впевнену перемогу  

Після останньої феєричної домашньої перемоги, уболівальники Виноградівщини зобовязані приходини на матчі молодіжного складу «Севлюша» навіть проти набагато слабших опонентів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 18 вересня. Нехай перші промінці ранкового сонця пробуджують вас до нового дня. Заряджайтеся ароматною кавою, додавайте до неї позитивних емоцій. Вірте у краще, не розчаровуйтеся через дрібниці, адже все минає – як хороше, так і погане. Гарної вам п’ятниці!

Москаль зустрінеться з представниками релігійних конфесій, щоб запобігти політичній агітації

Москаль зустрінеться з представниками релігійних конфесій на Закарпатті, щоб запобігти політичній агітації в церквах

Мукачево програло Берегову у відкладеному матчі Чемпіонату Закарпаття

Мукачівський ФК залишається на 5-му місці у турнірній таблиці.

Москаль: «Вивезення кругляка із Закарпаття за кордон знизився на 90 відсотків»

експортних операцій вивезення кругляка із Закарпаття за кордон різко скоротилося. За даними митниці, порівняно з минулим місяцем експорт становить усього 10 відсотків. Причому більшість із тих, хто вивозить ліс, має сертифікати про походження деревини із сусідніх Львівської та Івано-Франківської областей.

На Закарпатті   буде призначено радника з питань переселенців


У середу, 16 вересня, під головуванням заступника голови - керівника апарату Закарпатської ОДА Олександра Петіка відбулося засідання регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

До 15-ти річчя створення чеського краю Височина видали брошуру

Край Височина Чеської Республіки, який минулими вихідними днями святкував 15-ту річницю створення презентував брошуру, видану до цієї події.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат