Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15700, 20

Україні потрібні європейські проекти з енергозбереження

Проблема комунальних тарифів є чи не найгострішою для українців в цілому, і для жителів Дніпропетровська зокрема, тим більше, що з 1 вересня вартість електроенергії для населення знову зросла, збільшившись на 25% в залежності від обсягів споживання. У ході зустрічі з народним депутатом, головою Фонду «Українська перспектива» Олександром Вілкулом представники житлово-будівельних кооперативів Дніпропетровська обговорили, як можна вирішити цю гостру, болючу проблему.

На Рахівщині сільський голова отримував хабарі розміром 230 тисяч гривень

Прокурором Закарпатської області здійснено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище у великому розмірі)

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 17 вересня. Нехай із осіннім теплом, яке повернулося із літа, у вас з’являється натхнення до корисних справ. Прокидайтеся з улюбленою ранковою кавою і цікаво плануйте свій день. Життя занадто коротке, щоб примушувати себе до чогось. Любіть те, що робите!

Рух   ЧЕСНО назвав прогульників Ужгородської міської ради

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція активістів Громадського руху ЧЕСНО, які назвали імена кандидатів на відкликання​ у Ужгородській міській раді. У рік місцевих виборів Громадський рух ЧЕСНО продовжує проводити моніторинг роботи місцевих рад у рамках кампанії “Чесна весна - відповідальна осінь”.

Закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято

Сьогодні, 16 вересня, напередодні Дня рятівника, яке в державі офіційно відзначається 17 вересня, закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято. Урочистості проходили на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління  ДСНС України у Закарпатській області. Привітати рятувальників прийшло чимало поважних гостей.

На Закарпатті завершене відновлення президентської вертикалі влади

У вівторок Геннадій Москаль представив нового голову Тячівської райдержадміністрації – Василя Демʼянчука, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України.

Ляшко назвав прізвища "скупників" нардепів до коаліції

Лідер радикалів Олег Ляшко заявив, що депутатів його фракції намагаються перекупити члени БПП Олександр Третьяков, Ігор Кононенко та позафракційний Олександр Оніщенко.

Оксамитовий сезон: Мігранти, які не потрапили в Угорщину, прямують у Хорватію

У Сербії біженці, які не змогли потрапити в Угорщину через закриття цією країною свого кордону, тепер прямують у Хорватію – країну-члена ЄС, що на захід від Сербії. За даними сербських ЗМІ, щонайменше 10 автобусів із мігрантами прибули у середу до сербсько-хорватського кордону.

Анатолій Рошко: Як ужгородці зустрічали День міста за часів мера Сергія Ратушняка

А. Рошко, 16 вересня 2015 р.: "Ужгородці з попереднім мером зустрічали День міста з оновленими проспектами Свободи і Легоцького, відновленим Боздошським парком, новими автономними котельнями в школах, Падіюні, медзакладах, дорожніми розвязками,алеями, бассейном"

Анатолій Гриценко: Тренд позитивний — Росію можуть позбавити права вето в ООН

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко: "Тренд позитивний. Ініціативу щодо позбавлення Росії права вето в ООН підтримують уже 67 держав. До результату ще далеко, але тренд - для світу позитивний".

Москаль залишається головою Закарпатської ОДА до завершення повноважень Президента

Опоненти нинішньої влади на Закарпатті запустили інформаційну качку, начебто в грудні цього року Геннадій Москаль піде з посади голови ОДА на пенсію у зв’язку з досягненням 65-річного віку.

На трасі Київ-Чоп загорілась вантажівка з вугіллям

Дерв’яне паливо згоріло за декілька хвилин

Закарпатського нардепа Балогу викликають на допит в Генпрокуратуру

За інформацією сайта "Новини Закарпаття", нардепа Віктора Балогу викликають на допит в Генпрокуратуру. За твердженням джерела, саме тому днями Балога на телеканалі 112 погодився йти та свідчити в ТСК Верховної Ради по мукачівським подіям.

Вуличне радіо у центрі Ужгорода продовжить своє мовлення

Це передбачено рішенням виконкому Ужгородської міськради "Про продовження дії дозволу на розміщення гучномовців".

Сьогодні закарпатські журналісти вшанують пам’ять Гонгадзе та інших загиблих журналістів

16-го вересня в Україні, в день зникнення Георгія Гонгадзе журналісти та медіаорганізації закликають проведуть акції солідарності та вшановуватимуть пам’ять всіх загиблих журналістів за часи Незалежності.

У Закарпатті новий конкурс для перевізників

Закарпатська ОДА оголосила конкурс з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути).

85 мільйонів гривень отримав бюджет від землі закарпатців

Починаючи з січня і закінчуючи серпнем 2015 року, до Зведеного бюджету Закарпатської області перераховано 85 млн грн, ці кошти є надходженням від плати за землею.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 16 вересня. Нехай ваш ранок буде приємним і затишним поруч із близькими людьми й ароматною кавою. Восени така приємна ранкова прохолода, особливо, коли знаєш, що невдовзі вийде сонечко. Вірте у краще – й воно обов’язково настане. Гарної середи!

Грозний: Не шукайте логіки у футболі

В’ячеслав Грозний про матч з "Олімпіком".

Євроексперти підтримують ініціативу українського політика

У Дніпропетровській обласній раді відбувся круглий стіл з розвитку децентралізації. Експерти Асамблеї європейських регіонів (АЄР) заявили, що нададуть підтримку ініціативам народного депутата, голови Фонду «Українська перспектива» Олександра Вілкула з децентралізації в Дніпропетровську.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат