Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15800, 20

Ужгороду пропонують альтернативне святкування Дня міста (АНОНС, АФІША)

Святкування Дня міста Ужгорода з гуртом «Атмасфера»
альтернативний відпочинок –   натхненна музика.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 8 вересня. Нехай тимчасові погодні розлади не псують вам настрою, бо золота і тепла осінь ще покаже себе. Зігрівайтеся ароматною ранковою кавою, плануйте свій день, й упевнено йдіть до мети. Гарного дня та успіху в починаннях!

Людина жива до тих пір, поки   про неї жива пам'ять

Минулої суботи на мукачівському стадіоні «Харчовик» відбувся дебютний футбольний турнір серед юнаків 2000–2001   рр. н., присвячений пам’яті мс СРСР, заслуженому працівникові фізичної культури і спорту України, екс–голові Мукачівської райради ФСТ «Колос» та директорові ДЮСШ цієї спортивної організації Г. М. Мезеву. Цей турнір також був відбірним до чемпіонату Закарпаття (ДЮФЛ) серед юнацьких команд

Футбол. Лідери ЧЗ перемагають у 14-му турі

Відбулися матчі 14-го туру у Вищій лізі та 12-х турів у Першій лізі Чемпіонату Закарпаття з футболу. Лідери Вищої ліги синхронно перемогли у домашніх матчах. Загалом у турі лише ФК "Берегово" громить на виїзді "Тячів" — 4:1. ФК "Берегово" та "Мукачево" зіграли на гру менше.

У Рахові відгуляла "Гуцульська бринза" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора у Рахові відбувся один з кращих закарпатських фестивалів - "Гуцульська бринза".

В Ужгороді планують визначити ще 6 почесних громадян міста

Відповідні проекти рішення опубліковані на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Обіцянка-цяцанка: Ужгород переведуть на цілодобове водопостачання з 15 вересня

Протягом вихідних в Ужгороді проходило тестування системи водопровідних мереж в цілодобовому режимі роботи.

Родина Погорєлова за останні 4 роки стала у 50 разів багатшою (ІНФОГРАФІКА, фрагмент)

Система народного контролю «Слово і Діло» проаналізувала і показала, як змінилися декларації мерів українських міст за роки їхньої роботи.

В Ужгороді проведуть Міжнародний фестиваль органної музики

VII Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики   ім. Наталії Висіч відбудеться 13-27 вересня у Закарпатській обласній філармонії.

Москаль вимагає завести кримінальні справи проти осіб, які скупають голоси для партії Балоги

Губернатор Закарпатья Геннадий Москаль направил руководителям областных управлений МВД, СБУ и прокурору области официальное обращение с требованием не допустить на предстоящих местных выборах массовой скупки голосов.

Анатолій Гриценко: "Ваша папіроска шкварчить"...

25.03.2014 Яценюк: податкову міліцію буде ліквідовано!
06.08.2014 Яценюк: податкову міліцію буде ліквідовано!
06.09.2015 Яценюк: податкову міліцію буде ліквідовано!

Аналітика: Fata morgana президентської вертикалі, або Чи багато влади у Порошенка

На кого і якими засобами робить ставку глава держави. Офіційний старт передвиборчої кампанії, приуроченої до місцевих виборів в Україні, дає змогу детальніше сфокусуватися на розподілі ролей у політичній грі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 7 вересня. Прокидайтеся в доброму гуморі й насолоджуйтеся ранковим кавуванням та розмовами з бажаними людьми. Нехай вересневий ранок надихає вас на щось хороше. Вірте в себе і легко здійснюйте задумане!

Чемпіонат Заакарпаття. У Довгому молодь «Дийди» підкорювала води «Боржави»

У першому домашньому двобої другого кола на юнаків «Боржави» очікував, як мені здавалось, один із двох найменш конкурентних поєдинків уїк-енду всієї вищої ліги як серед юнаків, так і дорослих (інший такий «двобій» передбачався в юнацькій дуелі в Тячеві»).

Брехуни рвуться в мери

Із наближенням виборів дедалі активнішими стають деякі ужгородські політики.

Будівництво позаду готелю «Ужгород» прокуратура визнала незаконним

Прокуратура Закарпатської області в інтересах управління державної архітбудінспекції в області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання незаконними дії посадових осіб Ужгородської міської ради.

Про що говорять фрески однієї   з найдавніших церков України

Горянська ротонда на околиці Ужгорода зібрала в собі кращі традиції мистецтва ХІІ—ХІІІ століть.

Чому українці   вбивають українців

Верховна Рада винесла на голосування проект про зміни до Конституції щодо децентралізації влади. Для декого це просто супершанс, щоб попіаритися напередодні чергових виборів. Для декого можливість торгів. А хтось вирішив вчинити провокацію із кров’ю.

Лихо у склянці води

Усі знають, вода в житті кожного займає одне з найважливіших місць. Вода потрібна для задоволення фізіологічних потреб, її потрібно випивати щодоби щонайменше 2 літра. А гігієнічні потреби вимагають ще більшої кількості води. Одне слово, без води життя неможливе.

У закарпатських   містах будуть свої   тарифи на воду

Цього тижня стало відомо, що підприємства водопровідно-каналізаційного господарства малих міст будуть формувати окремі тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Відтак ціна на воду у різних містах буде різною.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат