Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15820, 20

Чи є поліомієліт на Закарпатті?

Інформацію про спалах поліомієліту в області спростували начальник головного управління Держсанепідемслужби у Закарпатській області Володимир Маркович та головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Михайло Поляк наступного дня після заяви міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі про епідемію поліомієліту на Закарпатті.

Які зміни чекають   закарпатських учителів та учнів

Які новації чекають учнів та вчителів у навчальному   році та чи готові заклади освіти області до зими. Про це під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА розповіла заступниця директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Сопкова.

ЄС надасть Укpаїні списки пpізвищ тих, хто має подвійне гpомадянство на теpитоpії Укpаїни

Україна звернулася до Єврокомісії щодо необхідності вирішення питання прикордонного контролю з Угорщиною та Румунією. Про це заявила заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль.

Озеро Синевир тане на очах від засухи

Практично всі села Міжгірщини зараз скаржаться, що в криницях катастрофічно висохла вода.

Прем'єр Угорщини боїться, що європейці стануть меншістю на континенті

Європейці ризикують стати меншиною на їх власному континенті. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв'ю угорському радіо, передає Reuters.

Угорка намагалася провезти через Чоп 850 пачок контрабандних цигарок

Сьогодні зранку в міжнародному потязі «Київ-Братислава» працівники Закарпатської митниці ДФС виявили контрабанді цигарки.

Користувачі соцмереж висміюють передвиборчий піар від сина Балоги

У Мукачеві встановили пам’ятник рому: Андрій Балога сподівається на підтримку «блатного» електорату

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 4 вересня. Нехай ваш робочий тиждень завершується вдалими справами і перспективними рішеннями. Бадьоріться ароматною ранковою кавою. Нехай цікаві співрозмовники надихають вас на нові звершення. Гарного вам дня й бажаного релаксу на вихідних!

Теракт під ВР влаштувала влада, аби не відповідати за вбивства на Майдані і військові промахи

Виновником сегодняшнего кровавого противостояния под ВР является нынешняя система власти, которая готова применить всевозможные способы, чтобы удержаться в неизменном состоянии.

Аналітика: Чого не зрозумів Порошенко і правлячий клас про логіку революції в Україні

Для того, чтобы понять, что произошло под Верховной Радой, нужно обладать хотя бы минимальной политической образованностью. Увы, у большинства наших граждан ее нет.

Гандбол. У першому матчі нового сезону "Карпати" приймають "Економуніверситет"

У п"ятницю розпочнеться новий сезону у жіночій Суперлізі.

Чи зможе Москаль вирішити проблеми Закарпаття, чи все залишиться без змін

З приходом до влади Геннадія Москаля, закарпатське населення чекає від нього якісних економічних змін. Те, що він та Віктор Балога далеко не в дружніх стосунках, повинно за змагальним принципом стимулювати пана Москаля до якісного поліпшення стану економіки області.

6 вересневих фестивалів, які варто відвідати на Закарпатті

Вересень – час, коли сама природа веліла відпочити на свіжому повітрі, а що може бути кращим для цього, аніж фестиваль.

Закарпатські митники затримали українку, яка їхала в Чехію з шокером та кийком

Рухаючись із України в Чеську республіку, на митний пост «Малий Березний» Закарпатської митниці ДФС заїхав легковий автомобіль марки «OPEL ANTARA»...

У Закарпатті 5 внутрішніх переселенців лікуються від туберкульозу активної форми

З початку року профілактичними оглядами на туберкульоз охоплено 24,2% із загального числа внутрішніх переселенців в області.

Будапешт виділив 5 млн форинтів для проведення Днів Європи у Берегові

П'ять мільйонів форинтів було виділено у Будапешті на підтримку Днів європейської культури, що триватимуть у Берегові з 25 по 27 вересня.

Закарпатських учнів та вчителів чекають зміни (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Які новації чекають учнів та вчителів у навчальному   році та чи готові заклади освіти області до зими. Про це у середу, 2 вересня, розповіла під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Сопкова.

Угорські партії KMKSZ та UMDSZ ще не погодили спільну участь у виборах на Закарпатті

Договір про співпрацю на місцевих виборах між двома угорськими культурними організаціями KMKSZ та UMDSZ, які перед виборчими перегонами трансформуються у партії, досі не підписаний. Хоча на цьому наполягав і наполягає офіційний Будапешт.

Гострий в’ялий параліч виявили у двох закарпатських дітей

На Закарпатті не зафіксовано жодного випадку поліомієліту.
Про це начальник головного управління Держсанепідслужби в Закарпатській області Володимир Маркович заявив у середу, 2 вересня, під час брифінгу в прес-центрі ОДА.

Закарпатська ОДА переходить на електронні закупівлі

Про це йдеться у розпоридженні голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля від 31 липня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат