Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15880, 20

Петро Матій: «Як говорю — так співаю, лиш ото май файно пак ся получає»

Народний артист про закарпатську ауру, дитячі мрії, пізню кар’єру й уміння бути щасливим.

Закарпатцю, що віз за кордон картини Ерделі і Бокшая, загрожує 12 років тюрми

Прокуратурою Закарпатської області затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду кримінальне провадження по обвинуваченню місцевого мешканця у незаконному переміщенні через митний кордон України, з приховуванням від митного контролю, двох картин Й. Бокшая і однієї картини А. Ерделі

Як закарпатцям нараховувати ЄСВ на зарплату

Роботодавці нараховують єдиний внесок на суму нарахованої зарплати за видами виплат, які включають основну й додаткову заробітну плати, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, у т. ч. у натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону про оплату праці.

Сьогодні у Закарпатті вирішать, як далі розвивати туризм

Сьогодні, 28 серпня, в облдержадміністрації відбудеться розширене засідання обласної координаційної ради з питань розвитку туризму та курортів під головуванням керівника краю Геннадія Москаля.

Ужгородська міська рада змінить графік своєї роботи

Розпорядження набуде чинності з 1 вересня.

Москаль критично висловився про Закарпатську облраду

Обласна рада провалила голосування щодо Перспективного плану формування спроможних територіальних громад у Закарпатській області і не дала формального дозволу на утворення двох уже сформованих громад у Тячівському районі.

DZIDZIO виступить в Ужгороді 6 вересня

Вони збирають стадіони та б'ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO вже давно стали крилатими, а жартівливі пісні та відео мають шанувальників навіть за кордоном!

Уже через тиждень у Рахові урочисто зустрічатимуть вівчарів

Фестиваль „Гуцульська бриндзя” започатковано у 2001 році. Він є „візитівкою” Рахівщини і однією з найяскравіших сторінок його культурно-мистецького життя, на яку чекають цілий рік.

Понад 9 мільйонів гривень відмили на тендерах у Закарпатті

За результатами моніторингу експерти виявили порушення у 19 державних закупівлях на загальну суму 9 288 384,30 гривень і скерували 12 депутатських запитів до правоохоронних органів, які повинні провести розслідування.

Парламент повинен приняти закон про підтримку промисловості, - Вілкул

Наступного тижня відкривається осіння сесія Верховної Ради, а через два тижні уряд повинен, за законом, надати проект бюджету на 2016 рік. Серед першочергових завдань парламенту має стати прийняття законів щодо підтримки промисловості, це повинно бути враховано і в проекті бюджету. Я регулярно зустрічаюся з трудовими колективами у Дніпропетровську та області, і люди на підприємствах цього не просто просять, вони вимагають! - Заявив на засіданні Опозиційного уряду народний депутат, глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул.

Сесія Закарпатської облради закінчилася скандалом через саботаж Єдиного Центру  

Події в ОДА дійшли до свого апогею. Після проваленого голосування за ще одне об’єднання громади, за яку вкотре відмовились голосувати депутати із партії ЄЦ, губернатор Геннадій Москаль покинув зал.

Москаль: Закарпаття було здано в оренду Єдиному Центру. Через це й відбулася мукачівська перестрілка

Павел Шеремет: "Геннадия Москаля вы можете встретить в нескольких серьезных организациях области: и на втором этаже местного УВД среди генералов, и в администрации в портретной галерее губернаторов".

Винахідливий Балога придумав нову схему дій: він складе повноваження нардепа заради цікавішого

«Віктор Балога складе повноваження депутата Верховної Ради України та очолить список своє партії «Єдиний Центр» на місцевих виборах.

Міліція з’ясовує, чому горіли два автомобілі у Закарпатті

26 серпня о 9.51 надійшло повідомлення про загорання автомобіл, марки «Mercedes-Benz 210» 1996 р.в., яке виникло близько 1.30 того ж дня у селі Коритняни, вул. Холмоцька.

Зловмисник пошкодив пам

Міліція знайшла цього "добродія" - переселенця зі сходу

14 експозицій наразі можна побачити в Ужгородському замку

Закарпатський краєзнавчий музей (Ужгородський замок) запрошує ужгородців та гостей міста відвідати наступні постійно діючі експозиції та виставки музею:

Закарпатська облрада просить уряд Яценюка заборонити людям Захарченка видобувати золото у Мужієві

За відповідне звернення проголосувало більшість депутатів на сьогоднішній сесії.

240 закарпатців отримали електронні ключі податкової

Саме в такій кількості протягом серпня 2015 року у відділах Акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК) у Закарпатській області надано послугу – електронний цифровий підпис. Фізичні особи отримали 191 ключ, юридичні – 49.

З 30 серпня у “Бавці” знов будуть вистави для закарпатської малечі (АФІША)

Закарпатські лялькарі відкриють театральний сезон прем’єрою!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат