Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15860, 20

Опубліковано відео неадекватної поведінки Олега Тягнибакса біля Верховної Ради (+)

На популярном видеохостинге Youtube появилось видео, на котором лидер оппозиционной националистической партии ВО «Свобода» Олег Тягныбок неадекватно кричит на силовиков Нацгвардии, используя нецензурную брань и хватаясь за щиты.

На Закарпатті оживили військову техніку, що чверть століття припадала пилом

Тепер бойові машини служитимуть новоствореному Батальйону оперативного реагування УМВС України в Закарпатській області.

Робоча група працює над організацією Дня народження Ужгорода

Робочу групу, яка координуватиме різні напрямки підготовки до відзначення Дня народження Ужгорода створили в міській раді.

800 тисяч гривень виділяє Ужгород для розчищення берегів Ужа

Ужгородська міська рада розширює співробітництво з Ужгородським міжрайонним управлінням водного господарства з розчищення русла і берегів річки Уж.

Ужгородські депутати продовжать сесію наступного тижня

Сесія Ужгородської міської ради продовжить роботу 11   вересня.

Увесь Ужгород матиме цілодобове водопостачання

Цієї суботи і неділі, 5-6 вересня, в усіх помешканнях Ужгорода із 5 години ранку вода буде безперервно, – зробив оголошення у соціальній мережі в групі "Ужгород" депутат міськради Ярослав Шафарь.

Проголосуйте за соціальний проект виноградівців

З 11 лютого до 11 листопада 2015 року проводиться Всеукраїнський конкурс «Найкращі соціальні проекти України — 2015».

Одягу на 185 тисяч гривень вилучили у Закарпатті (ФОТО)

Минулої ночі на Пункті пропуску «Тиса»   затримано Автобус «Setra» під керуванням громадянина України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 1 вересня. Нехай перший осінній місяць розпочинається з гарячої ранкової кави й улюблених солодощів. Прокидайтеся в доброму гуморі, вірте у краще.   Нехай сьогодні вдається все задумане!

В Ужгороді зростають нові чемпіони з боксу

Останній прорив – чемпіонство Томаша Попова. Він повернувся з Одеси, де здобув золоту медаль на міжнародному турнірі. Тепер у боксера новий виклик – чемпіонат України, який стартує через два місяці. У ньому візьмуть участь чимало закарпатських боксерів. Чи є шанси на перемогу – оцінював Денис Фазекаш.

ФК "Ужгород" втрачає лідерські позиції в обласному Чемпіонаті

У неділю відбулися матчі 13-го туру у Вищій лізі та матчі 11-го туру у Першій лізі. Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" втратив очки у Берегові і опустився відразу на 4-те місце. ФК "Дийдо", "Севлюш" та "Мукачево" покращили своє становище.

Починаючи з 1 вересня електроенергія подорожчає на 23 %

С 1 сентября на украинцев ожидает второй этап повышения тарифов на электроэнергию - в среднем цены вырастут на 23% по сравнению с нынешним тарифом.

Чому Балога дав задній хід по децентралізації?

4 вересня в Ужгороді відбудеться сесія Закарпатської обласної ради на ,якій розглянуть питання об’єднання громад Закарпаття.

Завтра до школи підуть 18 тисяч першачків

Міносвіти радить особливу увагу тепер звернути на історію українського державотворення, історію державних символів

Учора відбувся славний фестиваль "На Синевир звуть трембіти"(ФОТО,ВІДЕО)

Відвідали фестиваль звичайно ж і головні його гості - очільник Закарпаття Геннадій Москаль, представники місцевої влади, а також керівництво Ужгорода та Ужгородського району.

Як змусити владу Ужгорода відмовитися від корупційних схем

Сьогодні, 31 серпня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане: "Як змусити владу Ужгорода відмовитися від корупційних схем" .

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 31 серпня. Відкривайте для себе щось цікаве у прийдешньому дні. Календарне літо завершується сьогодні, але це не привід для нудьги, адже попереду – тільки краще. Нехай легко розпочинаються всі справи і швидше здійсниться задумане. Гарного понеділка!

Від сесії до сесії

У четвер у Закарпатті відбулися три знакові сесії: Закарпатської обласної ради, Ужгородської та Мукачівської міськрад.

Лісогуби начхали на владу і правоохоронців

Ми неодноразово розповідали про те, що ще ніколи в Закарпатті так не винищували ліси, як це відбувається зараз. Незважаючи на те, що закон про заборону вивозу лісу-кругляка було прийнято ще у квітні, президент Порошенко підписав його зовсім недавно. Але набути чинності він повинен тільки з листопада.

Де найгірші дороги в Закарпатті й чому?

Про наші дороги можна говорити багато. Вони не просто погані. Вони жахливі. Дорожній знак «Нерівна дорога» можна ставити зразу на кордоні України і написати протяжність — уся територія держави. І найбільш прикро, що дороги ми не можемо зробити навіть тут, біля кордонів із Євросоюзом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат