В Іршаві п"яний воєнком посилав нах** призовників. Відео

18.04.2018 22:01 ПОДІЇ

Вчора, 17.04.2018, ТВО Військового комісара Іршавського РВК підполковник Попович М.І. перебував на службі в стані алкогольного спяніння, нецензурною лайкою ображав призовників та колектив Іршавського РВК (працівників та лікарів медкомісії).


В цей день призовники проходили медичну та призовну комісію, та повинні отримати від даного посадовця конкретну інформацію щодо подальшого проходження ними військової служби у тих чи інших військових формуваннях і були   шоковані його нетверезим станом.

Було викликано поліцію та частково зафіксовано на відео п'яного офіцера.

Однак іршавський воєнком   Попович М.І. категорично відмовився від проходження освідчення на вміст алкоголю в крові, а це фактично є визнанням сп'яніння. Перебування на роботі в нетверезому стані містить ознаки, як мінімум 179 КУпАП, і порушенням військової дисципліни, та дискредитує українських військових вцілому.

Постає питанн чому пияка-воєнком і досі не відсторонений? чому досі непризначена службова перевірка і які дії правоохоронців?

До слова, за наявною інформацію, даний горе-воєнком був причетний і до хабарництва, яке викривали вже двічі в цьому військоматі. Однак за недостатністю доказів в лютому 2015 року був затриманий Закарпатським СБУ лише його безпосередній керівник Юрій Юрійович Богдан.

Віталій Грегор

ТЕГИ : військомат призов закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат