Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15980, 20

Роз’яснення щодо субсидій у Закарпатті

Про зміни у порядок оформлення населенню житлових субсидій, передбачені Урядом постановою від 26 червня 2015 року №475, розповіла заступник директора департаменту соціального захисту населення ОДА Ганна Морозюк.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 17 серпня. Відкривайте для себе щось цікаве у прийдешньому дні. Розпочинайте його з горнятка ароматної кави і приємних розмов з близькими людьми. Нехай якомога швидше здійсниться все задумане. Гарного понеділка!

Аналітика: Оргія принижених, або Великий антизахідний ідеологічний проект Москви

Автор Андрей Пионтковский, российский политолог и публицист (на фото): "Откуда взялся синдром униженности, о котором повсюду кричит российская элита? В чем унижение, брат?!"

Аналітика: Глобальний антивірус, вбивчий для росіян та їхнього гібридного існування

Автор Владимир Спиваковский, Президент Международной корпорации "Гранд" (на фото): "Русские вдруг поняли, что натолкнулись на антивирус, как на противоядие своей подлой гибридной войне".

Закарпатці почали боротьбу проти спроб клану Балог   приватизувати область

Настав момент істини щодо нашого краю. Глава клану Балог на одному з центральних телеканалів оголосив, що його політична сила на найближчих виборах спокійно набере понад 50 % голосів, а обласна рада вибере його сина Андрія головою.

Закарпаття може лишитися без газу

Самі ж працівники радять населенню не поспішати з новими договорами.

У Закарпатті через безводдя можливі   соціальні бунти

У Закарпатті в селах зникає вода. Через тривалу спеку пересохли струмки, води в колодязях немає. На Мукачівщині ще з сере­дини липня до деяких сіл завозять воду. Зараз географія безводдя розширилася.

«Не було ніякого перемир’я. Доки я був на Сході, ворог   жодного разу не опустив зброю»

Військовий із Закарпаття Володимир Потураєв рік пробув у АТО й переконаний, що війна в Україні не припинялася ні на день.

У Берегові п’яна жінка намагалася вкусити слідчого...

...а у Страбичові підозрюваний у крадіжках покусав чотирьох міліціонерів під час затримання.

Скільки грошей і на що витратила Ужгородська міськрада

Загалом на благоустрій міста виділяються дуже великі кошти: за 4 роки було виділено мільйон гривень тільки на зелені насадження. На 200 сакур, які досягають 2 метрів, було виділено 40 тисяч гривень, тобто одна сакура коштувала 2000 гривень! На притулок безпритульних тварин було виділено мільйон гривень, а там збудовано якихось 20 вольєрів. І ви після цього хочете сказати, що гроші не списуються?» — зазначив ужгородський активіст Ференц Бакі під час нещодавньої прес-конференції в Ужгородському прес-клубі.

Ужгородські маршрутки курсуватимуть до 23.00   і будуть оснащені GPS-трекерами

У середу 12 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Ужгородський пасажирський транспорт. Проблеми та перспективи». Із журналістами зустрілися громадський активіст Олександр Пересоляк, аудитор, судовий експерт, кандидат економічних наук Вікторія Слюсаренко, керівник транспортного комітету громадської ради Ужгородської міської ради Сергій Мацко та комерційний директор фірми «Автоімідж» Андрій Уманський.

За чищення берегів Ужа взялися по-серйозному

Ужгородське міжрайонне управління водного господарства взялося за розчищення русла Ужа, яке перебувало в доволі занедбаному, якщо не сказати у критичному стані.

Закарпатці випивають за день 100 тисяч літрів кави (ВІДЕО)

В середньому на Закарпатті за добу випивається близько 100 000 літрів кави – так підрахував закарпатський туризмознавець Федір Шандор.

Генконсул Угорщини в Ужгороді нагороджений за розвиток краю

Генконсул Угорщини в Ужгороді нагороджений за розвиток краю.
Пан Йожеф Бачкаі отримав найвищу крайову нагороду – нагрудний знак "За розвиток Закарпаття".

Синоптики визначили "чорний день" для України

По прогнозам синоптиков осень будет теплой и сухой. А сентябрь обещает быть и вовсе летним — таков был прогноз народного синоптика Валерия Некрасова (к сожалению, он недавно ушел из жизни).

Нині Медовий Спас або Маковій: Якими є прикмети і традиции і що сьгодні важливо зробити

Сегодня, 14 августа, православные люди во всем мире отмечают Медовый спас, Спас на воде или Маковей, как это праздник называют в народе.

В ДТП на трасі Київ-Чоп загинув 29-річний одесит

13 серпня на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Зняцево, зіткнулися «Фіат» з вантажівкою «Хюндай», внаслідок чого одна людина загинула та троє травмовано.

Аналітика: Золоте правило обороноздатності, або Як Україна може протистояти агресії Росії

Сьогодні «Укроборонпром», який нараховує понад сто підприємств, використовує свій виробничий потенціал не більше ніж на 5–10%

Кадрові зміни у Закарпатській ДСНС (ФОТО)

В обласному Управлінні ДСНС призначено нового заступника начальника.

В Ужгороді нацгвардійці влаштували малечі свято (ФОТО)

В Ужгородському батальйоні Нацгвардії влаштували свято для дітей-сиріт.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат