Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16040, 20

Балога вирішив погратися   в опозиціонера

Віктор Балога налаштував свій партійний та сімейний клан проти центральної влади. У минулому номері ми повідомляли про те, що партія Балоги «Єдиний центр» встановила по всьому Закарпаттю білборди, з яких звинуватила центральну владу в тому, що це нібито вона намагається внести неспокій в наш край.

Сім’я переселенців із Макіївки:   45 років ми будували таке життя,   яке хотіли. І от ми втратили все

Лікарі Ярослав і Тетяна Куляби переїхали до Ужгорода понад рік тому, однак і досі емоційно прив’язані до своєї малої Батьківщини — Макіївки. Кажуть повернулися б, от тільки не знають, до кого…

Життя в дорозі

Історія ужгородки, яка об’їздила Азію автостопом.

Очільника ДАІ Свалявщини відсторонили від роботи

Перевіряється факт побиття ним місцевого мешканця у приміщенні райвідділу ДАІ.

Депутатський саботаж

Останні сесійні засідання Ужгородської міської ради стали свідченням того, що міські депутати, яких ужгородці обрали для того, аби покращувати життєдіяльність складного міського організму й, власне, самих містян, аж ніяк не бажають працювати, ігнорують засідання, відверто демонструють свою зневагу ужгородцям.

Уікенд у Закарпатті буде надто спекотним (ПОПЕРЕДЖЕННЯ)

На найближчі кілька днів закарпатські синоптики оголосили штормове попередження. За повідомленням центру з гідрометеорології, із 7 по 10 серпня на рівнинній та передгірній частині території, а також місцями у гірських долинах Закарпатської області очікується сильна спека 35-38°.

Балога з Погорєловим планували вкрасти виділені Євросоюзом — 1,7 мільйона гривень (ВІДЕО)

Півтора роки тому між польським містом Ярослав і українським Ужгородом була підписана грантова угода щодо реконструкції пам’яток архітектури. Дивіться на Ютубі "Закарпатський синдром Балоги" https://www.youtube.com/watch?v=VZAm90biewI

Угорка провозила контрабандні сигарети із Закарпаття

900 пачок «JIN LING» та «VW PASSAT» вилучені в громадянки Угорщини за намагання перемістити через митний кордон України тютюнові вироби з приховуванням від митного контролю.

Кадровий резерв АТО: Закарпатські контрабандисти помалу освоюють безпілотну авіацію

Вже вкотре Прикордонна Служба України виявляє мотодельтаплани, мотопароплани, безпілотники та навіть літаки малої авіації які нелегально порушують наш державний кордон.

В Ужгороді якийсь крутий перець вкрав із гипермаркету аж 20 велосипедів

Стоимость украденных велосипедов в Ужгороде - 63 000 гривен

Хто очолить райдержадміністрації Закарпаття?

Питання призначенні голів закарпатських РДА практично вирішено, ймовірніше завтра відповідні розпорядження підпише Президент України Петро Поршенко.

Москаль із Пацканом розкажуть про вибори у Закарпатті

Сьогодні, 7 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться брифінг для журналістів голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля та народного депутата ВР Валерія Пацкана.

Чого бракує біженцям, які перебувають у Закарпатті (ЗВІТ+ФОТО)

Здійснено моніторинг дотримання прав людини у Пункті тимчасового розміщення біженців у місті Перечин.

Важлива інформація щодо податку на прибуток!

Починаючи з 1 січня 2015 року Податковий кодекс України не встановлює особливий порядок оподаткування спільної діяльності на території України без створення юридичної особи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 7 серпня. Нехай приємні ранкові дрібниці додають вам гарного настрою на початку дня. Будьте в гармонії з собою, цінуйте те, що маєте. Смачного вам кавування, цікавих справ сьогодні, а також хорошого релаксу на вихідних!

ОБ: Відмова в реєстрації головної опозиційної сили - це порушення основ демократії

Опозиційний Блок розповсюдив заяву що відмови у реєстрації в Харківській області

Ужгородська влада переконує, що поляки задоволені реставрацією “Совиного гнізда” (ФОТО)

Заступник міського голови польського міста Ярослав В’єслав Пірожек прибув в Ужгород із робочим візитом, щоб особисто проінспектувати перебіг реставраційних робіт «Совиного гнізда».

ЗМІ: "Як тільки Москаль покинув Закарпаття, головний митник почав "контрабасити"

Інформація під таким заголовком з'явилася вчора на сайті http://www.uzhgorod.net.ua/news/81863, а потім загадково зникла. Але сьогодні свою версію опублікував інформаційний портал "Новини Закарпаття".

Фурам заборонять їздити Закарпаттям

На Закарпатті складатимуть адміністративні протоколи на водіїв, які ігноруватимуть рекомендації щодо руху великовагового автотранспорту у спекотну погоду.

600 тисяч гривень хоче компенсувати закарпатська влада населенню

600 тисяч пропонується виділити з обласного бюджету на відшкодування частини     відсоткової ставки за кредитами, отриманими населенням на заходи з енергозбереження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат