Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16120, 20

Шістьох закарпатських контрабандистів відправили військкомат

Біля Чопа затримали шістьох контрабандистів. Усі відправлені у військкомат для мобілізації.

У Закарпатті судитимуть ректора за хабарництво

Судитимуть закарпатського ректора, який взяв з десяти абітурієнтів понад 50 тис.грн за навчання та складання заліків, тоді як вони навіть не були зараховані до навчального закладу.

27 закарпатців утопилися у 2015 році

Рятувальники закликають: шановні громадяни, бережіть своє життя! Будьте обережні на воді!

Де сьогодні в Ужгороді можна зустріти губернатора Закарпаття

Сьогодні, 30 липня, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль візьме участь в урочистому відкритті Чемпіонату України з художньої гімнастики, який відбудеться в СК «Юність» в Ужгороді о 13.00.

Мукачівський громадський активіст кинув виклик Балозі (ДОКУМЕНТ)

Мова йде про Палац Ковнера в Мукачеві, який потребує реставрації. Громадський активіст Юрій Кравчук готовий бути куратором відновлення історичної пам′ятки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 30 липня. Нехай ранкова кава дарує вам приємні хвилини насолоди. Додавайте до неї розмови з бажаними людьми, і хай жодні неприємні обставини не псують вам настрій. Вірте у краще, й воно обов’язково настане!

"Говерла" знову зіграє з "Геліосом" в Кубку України

Відбулося жеребкування 1/16 Кубка України. З цієї стадії боротьбу за трофей вступають представники УПЛ. Ужгородській "Говерлі" дістався у суперники "Геліос". За підсумками минулого сезону харківський клуб посів сьому місце. Команди вже тричі зустрічалися у рамках Кубка у 2008, 2011 та 2012 роках. Кожного разу ужгородці перемагали з однаковим рахунком — 1:0.

Електронний квиток на будь-який транспорт можна придбати в Укрпошті

Літній сезон у розпалі. А це означає, що багато людей їдуть в довгоочікувану відпустку на море, діти - у дитячі табори тощо. Всіх цих людей об’єднує одне бажання – швидко, зручно та завчасно придбати квиток на поїзд, літак чи автобус.

Геннадій Москаль: Сьогодні ми зацікавлені в іноземних інвестиціях так, як ніколи

Керівник краю Геннадій Москаль зустрівся сьогодні, 29 липня, з представниками словацької компанії «Таксон», аби обговорити втілення на Закарпатті проекту зі створення школи ремесла.

У с. Барвінок вогнеборці ліквідували загорання вантажного автомобіля

Ввечері 28 липня у с. Барвінок Ужгородського району загорівся вантажний автомобіль марки «Daimler-Benz» 1997 року випуску.

Уряд виділяє 50 мільйонів на пластикові паспорти

Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні має намір ухвалити рішення щодо виділення 50 млн грн для виготовлення українцям карток громадянина України, що є необхідним для запровадження безвізового режиму з ЄС.

У Станиці Луганській поранені п’ятеро бійців 128-ї бригади

Протягом минулої ночі бойовики так званої ЛНР кілька разів обстрілювали Станицю Луганську та околиці зі зброї різного виду, включаючи гранатомети, артилерійські гармати та міномети.

Климкин радить сусідам Закарпаття не робити вигляд, що контрабанда, – виключно проблема України

Министр иностранных дел Украины Павел Климкин уверяет, что МИД очень много внимания уделяет Закарпатью, вопросам трансграничного и пограничного сотрудничества. Об этом он сказал в интервью «Главкому».

Затриманих на Закарпатті контрабандистів відправили у військкомат для мобілізації

Учора ввечері, 28 липня, мукачівські прикордонники спільно з угорською прикордонною службою затримали трьох мешканців Берегівського району, які намагалися переправити в Угорщину дев'ять ящиків сигарет.

Чехи співфінансують на Закарпатті 20 інвестпроектів в освіті й соціальній сфері

Делегація із краю Височина Чеської Республіки у рамках візиту на Закарпаття сьогодні, 29 липня, зустрілась із керівником краю Геннадієм Москалем.

ЗМІ: Словаччина збільшила кількість відмов у шенген-візах на 85% (ІНФОГРАФІКА)

До списку країн Шенгенської зони, які перестали охоче видавати українцям візи увійшли і близькі до Закарпаття Угорщина та Чехія.

У Закарпатті пройде презентація замку (ПРОГРАМА)

30 липня, о 18.30 у смт Чинадієво, Мукачівський район пройде презентація замку Сент-Міклош.

У Закарпатті вилучили кросівок, кави і блендерів на 800 тисяч гривень (ФОТО)

Податкова міліція вилучила контрабандних товарів на суму близько 800 тис. Грн.

377 випадків вірусного гепатиту зареєстрували у Закарпатті

28 липня - Всесвітній день боротьби з гепатитом.

У Закарпатті пройде тиждень підтримки годування грудьми

У четвер, 30 липня о 10.00 в прес-центрі Обласного Центру здоров’я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг для журналістів присвячений Всесвітньому тижню підтримки грудного вигодовування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат