Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16100, 20

Районний футбол. Важка доля «Дружби» на греблянському полі

У одному з трьох найконкурентніших поєдинків 13 туру чемпіонату Іршавського району, в Греблі місцева однойменна команда приймала «Дружбу» з Дубрівки і мала грати внічию. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Це було сусідське дербі, коли справжнім фанам до чужого поля «рукою подати», тому фактор свого майданчика носив умовний характер.

Для чого Балога останнім часом тричі їздив до Росії?

У Закарпатті черговий скандал. І знову через загнаного в кут Балогу. Влада у клану вислизує з рук, а тут ще правоохоронці масово накривають контрабандні склади Балог і брудні гроші не наповнюють бюджет родини.

Якою буде нова поліція Закарпаття

230 нових полісменів підготують у області через чотири місяці. Вони патрулюватимуть Ужгород, Мукачево і відрізок траси між ними. Це будуть хлопці й дівчата такі, як у Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, а також інших містах України. Нові поліціянти, крім своїх безпосередніх обов’язків, будуть усміхатися й фотографуватися з народом, як це роблять патрульні Києва, адже під час навчання пройдуть і серйозний тест, який визначає її ціннісний, психологічний портрет. А взагалі має змінитися не зовнішній вигляд міліції, а її сутність.

Шахрайство чи авантюризм?

Це трохи дивна історія про закарпатця, який водив за ніс чиновників усієї України. Від найнижчого рангу до найвищого.

Довкола тарифного сум’яття  

До обтяжливих тарифів на житлово-комунальні послуги може додатися ще один, на міські пасажирські перевезення, коли ужгородцям доведеться платити за проїзд маршруткою 4 грн.

Скасовано військовий збір

Скасовано військовий збір із грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть участь в АТО.

Чехи дадуть гроші на освіту у Закарпатті

Делегація із краю Височина Чеської Республіки у рамках візиту на Закарпаття нещодавно устрілась із керівником краю Геннадієм Москалем.

Губернатор Москаль обговорив мукачівські події з представниками нацменшин (ФОТО)

Геннадій Москаль: Міністр освіти – уродженець Закарпаття. Він, як ніхто повинен розуміти проблеми національних меншин краю.

Як пройшла ніч на кордонах Закарпаття і ЄС

Після обміну оперативною інформацією в Ужгороді угорські силовики затримали 19-х митників, що сприяли контрабанді сигарет із України.

Лунченко поставив діагноз Балозі

Нардеп Валерій Лунченко: "Натрапив на інтерв’ю Віктора Балоги на «Українській правді». Все би було дуже смішно, якщо б не було так сумно. На мою думку, після цієї статті прийшов час цій людині ставити діагноз".

Москаль сьогодні зустрінеться зі спортсменами

Сьогодні, 31 липня голова Закарпатської ОДА зустрінеться з кандидатами до складу Олімпійської збірної України.

БПП намагається перехопити ініціативу опозиції

У Дніпропетровську пройшов круглий стіл, присвячений децентралізації та місцевих референдумів

Мер Ужгорода Погорєлов зізнався, що отримав «на горіхи» від губернатора (ВІДЕО+)

Нещодавно губернатор області Геннадій Москаль висловив своє невдоволення щодо чистоти Ужгорода, тепер же мер Ужгорода Віктор Погорєлов спробував виправдати себе

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 31 липня. Розпочинайте цей день з приємних хвилин спілкування з бажаними людьми за чашечкою ароматної кави. Націлюйте себе на позитив – і побачите, наскільки хорошим буде ваш день. Успішної вам п’ятниці й хорошого релаксу на вихідних!

"Підзамковий" парк відроджується  

1-2 серпня у парку "Підзамковий" відбудеться святкування Дня відродження парку.

На підтримку українських воїнів платники обласного центру сплатили понад 19 млн. грн.


        З початку року поступлення військового збору від платників податків, що перебувають на обліку в ДПІ у м.Ужгороді становлять 19831,4 тис. грн. В минулому році платники податків допомогли армії більше як на   10 млн.гривень.

Податківці нагадують про податок на задекларовані доходи

Наближається кінцевий термін сплати податку із задекларованих доходів.

Податківці розповіли, як штрафуватимуть закарпатців через ЄСВ

Про порядок застосування органами фіскальної служби штрафних санкцій із ЄСВ.

Закарпатська прокуратура розслідує факт хабарництва службовця за переоформлення автомобіля

Викрито службовця районного Центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів при одержанні 140 дол. США за переоформлення автомобіля.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат