Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16200, 20

Чому злочинці насміхаються із закарпатської міліції

Після того, як колишній керівник обласного управління МВС Сергій Шаранич покинув регіон та приступив до виконання обов’язків у столиці, кримінальні елементи на Закарпатті вийшли з-під контролю та розгорнули в регіоні активну діяльність.

В Ужгороді жителі Нового району показали приклад самоорганізації

Двір будинків по Бестужева, 14, Легоцького, 33 та Богомольця, 30 в Ужгороді ще місяць тому був звичайним, нічим не особливим внутрішнім двором.

Таємниці Закарпаття: Тонель до Європи — «СБУшна нора» чи «коридор» спецслужб Росії?

На судебном процессе над организаторами 700-метрового подземного тоннеля под границей Украины проявляется все больше интересных деталей.

Водолази і дельтаплани: історія закарпатської контрабанди (Олександр Попович, ВВС Україна)

Надзвичайні події у місті Мукачево, за висновком президента Петра Порошенка, стали можливі через розподіл потоків контрабанди у Закарпатській області.

Міліція розслідує загоряння двох авто цієї ночі на Ужгородщині (ФОТО)

Сьогодні вночі в обласному центрі Закарпаття й прилеглому до нього районі спалахнули два легкові автомобілі. Однак у підсумку обійшлося без значних збитків.

Юні активісти виграли гроші для облаштування скверу-альпінарію (ІЛЮСТРАЦІЯ)

Еко-проект Андрія Осадчука з Ужгорода переміг у всеукраїнській програмі «Будуймо ЕКО Україну разом!».

Начальник закарпатської медицини прокоментував кадрові зміни у владі (ВІДЕО)

Василь Скрип підбив підсумки роботи за 9 місяців своєї каденції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 23 липня. Нехай ароматна ранкова кава додає вашому прокиданню найприємніших емоцій. Будьте щасливі там, де ви є. Пам’ятайте, що всі незгоди починаються з ваших думок. Будьте мудрі й мисліть позитивно. Все буде добре!

Закарпатські юнаки здобули дві бронзи на ЧУ з боксу

Минулого тижня в Тернополі проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків 1999 –2000 р.н. У змаганнях взяловиступили понад 250 спортсменів із різних областей держави. Закарпаття представляли дев’ятеро кращих боксерів краю в цій віковій категорії. У підсумку Віталій Ковач та Юрій Кузьма додому привезли «бронзу». Ще четверо представників області поступились за вихід до півфіналу й посіли 5-те місце.

Ужгород прийме матчі Чемпіонату Європи з регбі між Україною та Хорватією

Матчі збірної України та Хорватії відбудуться на футбольному полі стадіону "Спартак". Поєдинки відбудуться 31 липня (початок о 18.00) та 2 серпня (12.00).

На «Єврокарі» презентували третє покоління Skoda Superb

У Соломонові, на Ужгородщині на заводі «Єврокар» презентували третє покоління SkodaSuperb. Участь у презентації взяв і керівник області Геннадій Москаль, присутність котрого можна вважати символічною.

Позичальники й антиколектори пояснили свою позицію стосовно валютних кредитів

Йшлося про захист прав споживачів фінансових послуг (позичальників і вкладників) при введенні тимчасової адміністрації та ліквідації банків. Доповідачі також презентували волонтерський рух з юридичної допомоги учасникам та біженцям   АТО, а також переселенцям з анексованої території Автономної Республіки Крим.

Василь Скрип та   Едуард   Барчій — щодо кадрових змін на Закарпатті


22 липня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Василя Скрипа та   начальника управління капітального будівництва Закарпатської ОДА Едуарда Барчія, які прокоментували кадрові зміни в області.

Для УЖНУ виділено 41 додаткове державне місце

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про зміни до розподілу держзамовлення», Ужгородський національний університет отримав понад сорок додаткових бюджетних місць – 35 на денну форму навчання та 6 на заочну.

В Ужгороді відбувся вечір латиноамериканського танцю

17 липня на площі Театральній усі охочі могли долучитися до вивчення основ запального танцю Zumba.

На Закарпатті очікуються масові скорочення в СБУ та МВС – Аваков

На високі посади будуть обрані тільки професіонали, а очолювати команду буде Геннадій Москаль.

ГПУ оголосила про підозру 6 бійцям "Правого сектору"

Генеральна прокуратура оголосила про підозру 6 бійцям "Правого сектора" у зв'язку з подіями у Мукачеві Закарпатської області.

Новий керівник міліції Закарпаття розбереться з нелегальним гральним бізнесом

22-го липня на зустрічі нового керівника закарпатської міліції Сергія Князєва з журналістами краю, очільник УМВС області повідомив, що впритул займеться ліквідацією грального бізнесу на Закарпатті.

Очільник закарпатської міліції заборонив підлеглим спілкуватися з ним російською мовою

Про це Сергій Князєв, нещодавно призначений начальник УМВС України в Закарпатській області, повідомив під час сьогоднішньої ознайомчої прес-конференції в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат