Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16280, 20

Анатолій Герей - чемпіон світу з фехтування у командних змаганнях

У складі збірної України ужгородець переміг на Чемпіонаті світу серед шпажистів.

Анатолій Герей: «Конкуренція у чоловічій шпазі дуже велика. Практично, не було такого, аби хтось три

Дворазовий чемпіон України з фехтування на шпагах Анатолій Герей спілкувався з представником Управління спорту Закарпатської ОДА.

Мукачівські події й повернення Москаля

Про Мукачево знову заговорила вся Україна. Так уже було на виборах мукачівського мера у 2004 році. Бандити, фальсифікація, кров та сльози.

Сергій Ратушняк: Україну (нас) зраджено і знищено. Від зрадника Б. Хмельницького і донині

Ніяк не зміг зрозуміти за життя, як зрадникові Богданові Хмельницькому можна ставити пафосні пам’ятники з нібито міцною рукою і булавою, на міцному коні, що рве з під себе землю і кудись рветься... До Москви на поклон.

У Закарпатті лісова мафія   не краща за контрабандну

Поки вся країна стежить за тим, як у Закарпатті розвиваються події щодо контрабандних розбірок між двома нардепами, лісова мафія в Закарпатті продовжує свої чорні справи.

Порошенко привіз   арсенал нових кадрів:   від губернатора до СБУшника

Кульмінацією подій, які останній тиждень відбулися в області, став візит президента Петра Порошенка разом із головним міліціонером та СБУшником України. В середу, після годинного очікування у сесійній залі розпочалося офіційне представлення нового очільника області Геннадія Москаля.

На чому економлять українці (ІНФОГРАФІКА)

Усе менше наших співгромадян готові придбати авто чи поїхати у відпустку.

Найважливіші екологічні проблеми Закарпаття   вже є у паспорті області

На веб-сайті департаменту екології ОДА розміщено екологічний паспорт Закарпатської області за 2014 рік – документ, який щорічно готується задля здійснення всебічного аналізу регіонального стану охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення та охорони природних ресурсів, подається та оприлюднюється для інформування громадськості про нього.

На Закарпатті розробляють стратегію розвитку

В області розробляється план заходів з реалізації Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 17 липня. Нехай всі справи завершуються якомога швидше і з’являється достатньо часу для себе. Не переймайтеся через дрібниці, вони не варті того. Життя прекрасне! Насолоджуйтеся ним, а також ароматною кавою у цей чудовий ранок!

Бухгалтерів Закарпаття привітали працівники ДФС

Зводити дебет із кредитом найкраще виходить у бухгалтерів. 16 липня вони відзначають своє професійне свято. У Закарпатті працівники ДФС також не забули привітати людей, відданих своїй професії.

На Синевирі буде Центр приймання туристів

Сьогодні керівники Закарпатської обласної ради , комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради»,   Національного природного   парку   «Синевир»   підписали угоду «Про партнерство в рамках Проекту «Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу» .

Горяни просять врахувати особливості їх життя

15 липня експерти Офісу реформ зустрілися із робочою групою, уповноваженими представниками місцевого самоврядування та їх асоціацій Міжгірщини.

Політична реклама: заборонити не можна регулювати

Питання регулювання політичної реклами, з огляду на настрої в певних колах політиків і галузевих експертів, ще може постати не раз, хоча в законі «Про місцеві вибори» її поки не заборонили.

Кум Балоги почав медіа-атаку на нового голову закарпатського УСБУ?

Віктор Балога запустив кампанію з дискредитації людей Президента України та нового губернатора Закарпатської області Генадія Москаля у ЗМІ руками свого свата та кумів

Губальнатор ОДА

На сайті Закарпатської ОДА у керівниках поки ще значиться папєрєднік.

Нехай Москалю дадуть такі ж повноваження, як Саакашвілі, – Піскун

Экс-Генеральный прокурор Украины поделился своими соображениями.

Політика Угорщини може піти врозріз українській, тоді у нас виникнуть проблеми

Украину ожидает ухудшение отношений с одним из западных соседей – Венгрией. Об этом в комментарии порталу «Главное» сказал директор военных программ Центра Разумкова Николай Сунгуровский.

У Чопі стартував всеукраїнський благодійний велопробіг «Захід–Схід»

Вранці, 16 липня, стартував всеукраїнський велопробіг «Захід-Схід», організований Київською міською спілкою ветеранів АТО.

Ледида про призначення Москаля

Голова партії «Опозиційний Блок» у Закарпатській області
Олександр Ледида прокоментував зміну керівника області

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат