Влада Ужгорода вирішила повернути платні паркування

22.02.2018 22:59 РАТУША

Сьогодні на сесії Ужгородської міськради депутати прийняли рішення, яким затвердили список місць, де будуть платні паркування автомобілів.

Отже, платними будуть паркування:

- на вулиці Перемоги (від пр. Свободи до вул. Новака) на 80 автомобілів;
- на проспекті Свободи (від вул. Василя Комендаря до пл. Георгія Кірпи) на 109 автомобілів;
- на вулиці Льва Толстого на 53 автомобілі;
- на площі Жупанатській на 65 автомобілів;
- на площі Корятовича на 150 автомобілів та на вулиці Фединця на 150 автомобілів.

Варто нагадати, що спроба введення платних паркувань в Ужгороді вже була, коли при мерові Сергію Ратушняку ізраїльською фірмою було створено кілька платних паркувальних майданчиків біля яких було встановлено автомати для оплати. Однак наступна влада Віктора Погорєлова ліквідувала ці платні паркування і знесла апарати. Тим не менше, інші наближені до Погорєлова бізнесмени знову ввели платне паркування у деяких місцях Ужгорода, але робилося це вже більш архаїчно. Оплату за паркування брали якісь люди в салатових жилетах і фактично не видавали квитків, що неодноразово викликало скандал.

І ось зараз влада Богдана Андріїва знову хоче повернутися до платних паркувань, але поки не відомо, яким чином буде здійснюватися оплата за паркування і скільки воно буде коштувати.

У всіх країнах Європи плата за паркування приносить значні фінансові надходження в бюджет. Вартість паркування залежить від зони міста та часу паркування. На вихідні дні паркування здебільшого є безкоштовним.

prozak.info

ТЕГИ : Паркування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат