Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16260, 20

Угорщина пообіцяла прийняти всіх угорців Закарпаття, якщо вони тікатимуть за кордон

Про це заявив глава Кабінету прем’єр-міністра Угорщини Янош Лазар у інтерв’ю для видання Napi Gazdasag.

ГО “Антикорупція” зацікавилася долею свата Балоги В. Гелетея

Голова ГО “Антикорупція” подав запит до начальника УСБУ Закарпаття стосовно підтверджуючих документів про проходження на даний час служби в органах СБУ та займану посаду колишнього в.о. начальника УСБУ в Закарпатській області Володимира Гелетея.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 21 липня. Цінуйте себе і не розпорошуйтеся на дрібниці. Упевнено йдіть до мети, а свій успішний ранок розпочинайте з ароматної кави. Нехай вдається все те, що задумали. Гарного дня!

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 11-й туру вищої ліги серед дорослих

11-й неповний тур вважався помірно конкурентним і завершився без особливих сенсацій. Винятком стали центральні матчі туру в Дідові та Виноградові. Аналіз ігор читайте далі.

Як працює телевізійна станція одного з найбільших районів Закарпаття

17 червня 2015 року Україна разом з іншими країнами Європи, Азії та Африки мала перейти на цифровий стандарт ефірного телемовлення. Однак цього переходу не сталося і наша держава продовжує користуватися «послугами» трансляції аналогового мовлення.

Децентралізація – системний процес, а не передвиборча акція

Консультації, дискусії, а головне   – питання. Телефоном, особисто – експерти Офісу реформ спілкуються із активним Закарпаттям, практично, щодня. Цього разу – із міським головою Рахова Ярославом Думиним.

На Закарпатті виявили багато складів контрабандистів (ФОТО)

На Закарпатті протягом минулої доби виявлено низку підпільних складів контрабандистів, вилучено великі партії контрафактних цигарок.

У Закарпаття на презентацію Skoda Superb B8 їдуть з міністерств та відомств

У середу, 22 липня, о 10.20 (виїзд від готелю Ужгород) відбудеться виїзний прес-тур Ужгородського прес-клубу на завод «Єврокар», де цього дня   буде розпочато виробництво нового покоління моделі Skoda Superb B8.

Москаль збирає велику нараду закарпатських чиновників та силовиків

За інформаціє «Новини Закарпаття» 20 липня у Закарпатській ОДА Геннадій Москаль збирає велику нараду закарпатських чиновників та силовиків.

Аналітика: На що схожий почерк мукачівських подій

Богдан Соколовский: "Пока трудно сказать, что послужило поводом для мукачевских событий, а потом и во Львове, и в Ивано-Франковске. Но уж больно похож «почерк» на то, что вытворяли НКВД и МГБ СССР на Западной Украине"...

В українця на кордоні вилучили партію цигарок (ФОТО)

Фахівці Закарпатської митниці ДФС в «MERCEDES-BENZ VITO 115 CDI» знайшли приховані 964 пачки цигарок.

Як відпочиваючі і Нацгвардія на Закарпатті з'ясовували, хто з них головний (ВІДЕО)

Як повідомляв 7dniv.info, наприкінці дня в неділю, 19 липня, в с. Кам’яниця Ужгородського району автомобіль «БМВ» їхав через залізничний переїзд і був на головній дорозі, як тут на нього спрямував броньовик

Мустафа Найєм:   З чого почнемо створювати поліцію на Закарпатті

Народный депутат и член коллегии МВД Мустафа Найем назначен куратором проекта отбора кандидатов в закарпатскую полицию. Об этом сообщил министр внутренних дел Арсен Аваков.

На Закарпаття їде надзвичайний посол США

Він їде дізнаватись про ситуацію в області

Землетрус на Закарпатті: Вночі Тячівщину знову трусило

На Закарпатті сталися шість сейсмічних поштовхів менш ніж за добу

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 20 липня. Намагайтеся зустрічати ранок у доброму гуморі – й хороший настрій протягом дня вам гарантовано. Нехай ароматна ранкова кава заряджає енергією. Успіху вам в усіх справах і хороших співрозмовників до кавування!

"Говерла" — "Дніпро" — 1:1 (Відео)

Відбулися матчі першого туру Чемпіонату України сезону 2015/2016. Ужгородська «Говерла» сьогодні провела поєдинок із «Дніпром». Гра закінчилася внічию.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат