Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16360, 20

Які пільги матимуть закарпатці

7 липня у приміщенні прес-центру Закарпатської ОДА відбувся брифінг заступниці директора Департаменту соціального захисту населення Ганни Морозюк на тему: «Новий порядок надання пільг для деяких категорій громадян».  

Ремонт дороги   до губернаторської вівчарні

Про занедбані закарпатські дороги і говорити не варто. Люди в деяких селах навіть перекривають рух, щоб звернути увагу влади на жахливі дороги. Однак громадські активісти помітили одну дивну деталь — капітальний ремонт дороги проводиться на Хустщині до... вівчарні. І стверджують, що вона належить губернаторові.

Наталія Орєшнікова:   Сцена — це наче інший світ

«Я всі вистави люблю, вони як діти», — відповідає заслужена артистка України, головний режисер Закарпатського обласного академічного театру ляльок «Бавка» Наталія Орєшнікова на запитання про те, яка її улюблена вистава. 28 років вона присвятила театральній справі й сьогодні з упевненістю стверджує, що нічого кращого, ніж театр ляльок, у житті не знає.

Закарпатці шукають можливості цікаво подорожувати

Розпал літнього сезону, ужгородці попри курс євро і кризу таки намагаються відпочити, оздоровитися й змінити щоденну картинку. Досвід багатьох надихає і   показує, що сьогодні можна подорожувати частіше, ніж раз на рік, за оптимальну суму і справді цікаво.

Невмолимі депутати: Водоканалу   в коштах відмовили, голосування   за ділянки учасникам АТО провалили

Сесійне засідання 9 липня обіцяло бути гарячим, якщо не скандальним. Розрядило атмосферу сесії, що розпочалася за присутності значної кількості городян, скасування депутатами рішення від 7.11.2014 про виділення на вул. Легоцького трьох земельних ділянок під гаражі на зеленій зоні будинку № 17.

Якою мовою розмовляють в Ужгороді: аналітичне дослідження

Ужгород посів сьоме місце з-поміж обласних центрів України за результатами опитування щодо того, скільки мешканців розмовляють українською вдома. Так, 79% ужгородців розмовляють рідною мовою.

Чергова група закарпатських міліціонерів відправилась на ротацію у зону АТО

Сьогодні, 10 липня, в Ужгороді проводжали на ротацію в зону АТО чергову групу закарпатських міліціонерів. Вони замінять своїх колег на бойовому посту в Донецькій області.

12,5 тисяч "бабла" за годину – середній розмір регулярних поборів на Ужгородській митниці

Областная прокуратура рассказала о задержании таможенников-взяточников

Бандитський футбол по-рахівськи

Минулими вихідними під час футбольного матчу в м.Рахові між командами ФК “Рахів” та ФК “Ділове” стався прикрий інцидент.

Аналітика від Сергія Федаки: Український дев’ятий вал, або Війна і мир з погляду фахівців

Експерти виклали свої погляди на вирішення конфлікту на Сході України в одній книзі, яка вийшла у світ минулого тижня

На Закарпатті бійці АТО боротимуться з корупційною "лісовою мафією"

Як ми повідомляли, днями на Закарпатті перебував командир батальйону «Донбас», народний депутат від фракції «Самопоміч» Семен Семенченко.

Поблизу   Ірляви стався витік мінерального добрива


Державна екологічна інспекція у Закарпатській області інформує щодо ситуації, що трапилася 14.06.2015 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в с.Ірлява, Ужгородського району, а саме розливу мінерального добрива «Вітазим» з тракторної цистерни-причепа.

На Закарпатті цьогоріч зареєстрували статути семи нових релігійних громад

Про релігійну мережу області поінформували у відділі національностей та релігій облдержадміністрації. Як повідомили у відомстві, на Закарпатті діє 1801 релігійна організація 37 віросповідань течій та напрямів, з яких 1700 релігійних громад, 61 монастир, 6 духовних навчальних закладів, 8 місіонерських товариств, 9 релігійних братств, 3 центри та 14 управлінь.

На Закарпатті стартувала кампанія «Корупції – бій!»

Відтепер про випадки корупції можна повідомити, заповнивши анкету на сайті http://komanda-zak.com/. Вся надана інформація ретельно перевірятиметься фахівцями. Кожен випадок відслідковуватимуть і, у випадку дійсно корупційних проявів, будуть прийняті всі необхідні заходи, аби оприлюднити імена порушників та покарати їх.

ОПОРА поділилася спостереженнями за ЗНО й вступною кампанією на Закарпатті

      В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Закарпатського представництва Громадянської мережі ОПОРА запрошує на тему «Освіта в Закарпатті: підсумки ЗНО та вступ 2015».

У Раді зареєстрували законопроект, який покращить інвестиційний клімат Закарпаття

Депутати можуть дозволити інвесторам працювати за межами спеціальної економічної зони «Закарпаття»

На Закарпаття приїхав Семен Семенченко

Сьогодні на Закарпатті перебуває командир 2-го Батальйону спеціального призначення "Донбас", народний депутат України, член фракції "Самопоміч" Семен Семенченко.

Ужгородський виконком не зміг покарати винного

Вкотре через помилкові протоколи ужгородських правоохоронців.

Балога, Фейсбук і сковзка тема сепаратизму

Нардеп зі скандальною репутацією вимагає від Верховної Ради України ухвалити першочергово законопроект про амністію в 2015 році

Як реставруватимуть будівлі на одній із головних площ м.Ужгород?

На площі Петефі в Ужгороді із фасадів будинків, які включені до програми реконструкції історичних будівель, візьмуть зразки для спеціальної лабораторії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат