Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16440, 20

Вогняне колесо, спалення богині смерті, ворожіння – в Ужгороді вся містика ночі на Купала

У понеділок, 6 липня, в Ужгороді в Боздоському парку з 17 години почнеться масштабне дійство Купальської ночі.

Закарпатським контрабандистам стане важче: Тису охоронятимуть посилені патрулі

Співробітники угорських та українських прикордонних відомств тісно співпрацюють на зовнішніх кордонах Шенгенської зони, повідомляє прес-служба Угорської прикордонної служби.

Міліція розслідуватиме, чому Фленько не пустив журналістів на сесію Ужгородської міськради

19 червня під час засідання Ужгородської міської ради на вході до сесійної зали заступник міського голови Володимир Фленько та начальник відділу муніципальної поліції та правопорядку Сергій Просяник перевіряли у журналістів їх посвідчення.

У потязі, який прямував через Закарпаття через кордон, виявили цигарки (ФОТО)

У залізничному пункті пропуску «Саловка» прикордонним нарядом від однойменного підрозділу, спільно з представниками митниці, під час перевірки потяга закордонного прямування було виявлено тютюнові вироби.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 3 липня. Релаксуйте з горнятком ароматної кави у компанії бажаних співрозмовників. Нехай всі справи завершуються якомога швидше і з’являється достатньо часу для себе. Гарного вам відпочинку на вихідних і легкої п’ятниці!

Підсумки 11-го туру чемпіонату Мукачівського району серед дорослих

Останній, у першому колі, тур був насичений різними рекордами як літнього чемпіонату, так і всього сезону загалом. Про це читайте далі.

Як ужгородці висловлювали протест за допомогою фестивалю

Спільними зусиллями громада Ужгорода творить нову дійсність. Тепер їм ніхто не посміє дорікнути, що суспільству парк «Перемогa» не потрібен.

Трьох зниклих безвісти розшукала міліція за тиждень

Протягом тижня правоохоронними органами області було розшукано 9 правопорушників, які переховувалися від органів досудового слідства та 3 зниклі безвісті особи.

Понад півсотні закарпатців вирощували у себе мак

Сьогодні, за даними УМВС, на обліку є: наркоманів – 129,споживачів – 681, продавців – 298, утримувачів притонів – 86, перевізників – 1, вирощувальників – 51, по зберіганню – 74.

Лист у редакцію: Чому на проспекті в Ужгороді такий поганий перехід

На електронну скриньку газети "РІО" надійшов лист від нашої читачки, у якому йдеться про проблему пішохідних переходів в Ужгороді. Публікуємо без змін:

Непередбачуваний футбольний матч, як і доля Беци

... 21 грудня 1992 автокатастрофа забрала життя одразу двох молодих українських футболістів — київського динамівця Степана Беци і гравця "Дніпра" Олексія Саська. Після завершення 1–го кола чемпіонату України Степан Беца перебував у відпустці й вирішив з'їздити до Дніпропетровська.

Малий бізнес звільнили від встановлення касових апаратів

Вілкул: «Верховна Рада звільнила малий бізнес від встановлення касових апаратів завдяки голосам «Опозиційного блоку »та позафракційних депутатів».

Кому метр закарпатського кордону в оренду?

Міністр економіки підтверджує, що уряд хоче передати управління митницею іноземній компанії

На Закарпатті зареєсторовано 129 "офіційних" наркоманів

Сьогодні, за даними УМВС, на обліку є: наркоманів – 129, споживачів – 681, продавців – 298, утримувачів притонів – 86, перевізників – 1, вирощувальників – 51, по зберіганню – 74.

Угорці з UMDSZ наполягають на об’єднанні з KMKSZ перед виборами на Закарпатті

Демспілка угорців УКраїни (UMDSZ) надіслала лист на ім’я Ласла Брензовича, голови Товариства угорської культури Закарпаття (KMKSZ), в якому закликали об’єднатися для співпраці

До дня Конституції залізничник намалював триметрову карту України на стіні Ужгородського вокзалу

Стіну класу технічного навчання на вокзалі станції Ужгород відтепер прикрашає велика карта України розміром 2х3 метри із малюнками з об’ємними деталями: малим гербом, калиною, соняхами, мальвами, колосками пшениці та вітряним млином.

Закарпатські угорці прикриваються "європейською практикою", аби "відкосити" від мобілізації

У такій формі, як робиться зараз, мобілізація неприпустима, вважають в KMKSZ

Справжній шум навколо плантації несправжньої коноплі на Виноградівщині

Минулого тижня засоби масової інформації області повідомили про те, що прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Вилок» Мукачівського прикордонного загону виявив підозрілі насадження площею до 5 гектарів.

У Закарпатті затримали 39 вихідців із Грузії (ФОТО)

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали черговий «дует» нелегалів, що прямували до ЄС в обхід пунктів пропуску.

Центр зайнятості кличе закарпатців працювати у "Гроклін-Карпати" (ФОТО)

Закарпатський центр зайнятості активно зайнявся пошуком персоналу для «Гроклін-Карпати».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат