Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16500, 20

В Ужгороді відкриється резиденція мистецтва (ПРОГРАМА+ФОТО)

10 липня, у мистецькому центрі "Галерея Ілько" презентують Mala Shtacija Art Residency. Заходи триватимуть з 11.00 до 19.00.

На очах закарпатки горіли її будинок і літня кухня (ФОТО)

26 червня у с. Приборжавське Іршавського району пожежа охопила будинок і літню кухню, що знаходяться в приватному господарстві на вул.Центральній.

Як у Закарпатті прийматимуть на роботу (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Затверджено форму повідомлення про прийняття працівника на роботу.

На кордоні у Закарпатті вилучили цигарок на 100 тисяч гривень (ФОТО)

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «ТИСА» спільно з інспекторами митниці припинили дві спроби незаконного переміщення за кордон тютюнових виробів.

Ужгород готовий дати землю на будівництво житла для переселенців

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов зустрівся з представниками ГО "Закарпаття-Донбас" для вирішення проблеми побудови житла для переселенців.

24 мільйони гривень передбачив Ужгород на капітальний ремонт вулиць

Уже традиційно в Ужгороді навіть у вихідні не припиняється робота з ремонту вулиць.

У Закарпатті продовжують надавати безоплатну юридичну допомогу

Сьогодні, 30 червня, у прес-центрі Закарпатської ОДА (пл.Народна, 4, другий поверх) відбудеться прес-конференція на тему: «Безоплатна вторинна правова допомога: на старті – другий етап».

ФК "Ужгород" програє на доданих хвилинах. Мукачево виходить в лідери

У Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 9-го туру. Лідери Вищої ліги ФК «В. Бийгань» та «Ужгород» програли, при цьому ужгородці вже в другому матчі поспіль турі. Єдиний гол у матчі «Оболонь» — «Ужгород» був забитий на доданих хвилинах, відзначився граючий головний тренер Олександр Браєр. У турнірному становищі на перше місце вийшло «Мукачево».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 30 червня. Нехай ароматна ранкова кава створює у вашій оселі затишок і пробуджує найтепліші почуття. Радійте тому, що маєте, цінуйте тих, хто поруч, а також щасливі миті поруч із ними. Гарного вам вівторка і смачного кавування!

Роми Закарпаття пом’янули Йосипа Адама, а радванські надалі воліють мати баронесу (ФОТО)

Через два роки, у 2017-ому, закарпатські роми відзначать 600 років великого переселення з берегів Гангу в   Закарпаття, на береги Тиси, Ужа, Латориці.

На Закарпатті об'єдналися влада і бізнес у новому форматі співпраці

Влада і бізнес   Закарпаття вирішили об’єднатися для створення сприятливого бізнес-середовища, в якому роботодавець зможе виконувати свої прямі функції, а не боротися з перепонами, які створює для них держава.

Закарпатська міліція нагородила діток за конкурс

Сьогодні в клубі УМВС України в Закарпатській області відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України. На святкування для нагородження були запрошені діти – лауреати конкурсу «З лелекою в серці».

Закарпатці все ще не хочуть   йти в армію

Здається, настав той момент, коли в Закарпатті ресурс поповнення лав армії закінчився не лише з числа добровольців, а й всіх військовозобов’язаних.

Завдяки Емерихові Товту кафедра ботаніки УжНУ володіє безцінним скарбом — науковим гербарієм

На біологічному факультеті УжНУ впродовж перших 60 років його існування не було людини, яка би не знала препаратора, а пізніше лаборанта кафедри ботаніки Емериха Товта. За цей час змінювалися керівні особи факультету, склад педколективу, обслуговуючий персонал, але незмінним як символ, як душа кафедри залишався Емерих Степанович.

Сесія: «пропускний режим», скандальний Генплан і… погляд збоку

Як і очікувалося, сесійне засідання в Ужгородській міській раді 19 червня не минулося «гладко». У приміщенні міської ради було чимало міліції. На засідання не пускали схвильовану громадськість і ввели «пропускний» режим: до сесійної зали могли зайти тільки депутати і представники ЗМІ, а пересічні ужгородці, мовляв, зривають роботу і не дають депутатам працювати...

Ужгородці — срібні призери   Чемпіонату України з петанку

У Києві відбулися фінальні ігри Чемпіонату України з петанку. Перед цим команди пройшли відбір у своїх клубах. Згідно з регламентом, Ужгород міг бути представлений трьома командами триплетів (по три гравці в команді) та 6 гравцями в одиночних змаганнях.

Кошице відкриває Закарпаттю світ за вигідними цінами

Квиток до Мілана вартує 15 євро, до Лондона — 30.

Угорщина хоче вдвічі розширити безвізову зону – до 100 км

Про це під час візиту на Закарпаття повідомив міністр юстиції Угорщини Ласло Трочані. Спричинене це нестабільною ситуацією в Україні.

Повістка: усе, що потрібно знати закарпатцям

19 червня розпочалась шоста хвиля мобілізації. Цього разу мобілізовуватимуть і військовозобов’язаних, які до цього не служили.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат