Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16540, 20

Закарпатський скансен оприлюднив святкову програму

Закарпатський музей народної архітектури та побуту оприлюднив святкову програму до 45-річчя закладу.

Ужгородська міськрада незаконно надала банку землю біля стадіону "Авангард"

Прокуратурою міста Ужгорода заявлено позов в інтересах держави про скасування незаконного рішення Ужгородської міської ради та повернення земельної ділянки площею 0,44 га та нормативно-грошовою вартістю 2, 3 млн.грн. до земель комунальної власності.

В Ужгороді священики пересядуть на велосипеди, щоб помолитися з мирянами за мир

Для гарту тіла і душі організовують велопробіг із молитвою.

Сенсація? Затримали закарпатця, який дав хабар за позитивне рішення у суді.  

До міліції звернувся 35-річний житель Ужгорода з повідомленням, що йому пропонують вирішити питання по цивільній справі в суді шляхом передачі певній особі суми грошей еквівалентній одній тисячі доларів США.

Шаранич звільнив скандального начальника Хустської міліції (ВІДЕО)

Шаранич звільнив одого із начальників закарпатської міліції. В розділі керівництва на сайті МВС з’явилися зміни про т.в.о начальника міліції Хуста.

Право вето: Мер Ужгорода наклав на генплан міста

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов прийняв рішення накласти вето на рішення сесії “Про затвердження містобудівної документації”, або, якщо коротко, про генплан, прийняте у п’ятницю, 19 червня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 25 червня. Нехай ваше прокидання буде приємним з ароматною ранковою кавою. Діліться теплом з близькими, цінуйте їхні почуття і частіше говоріть про те, що любите. Гарного вам четверга й смачного кавування!

Напередодні Дня Конституції закарпатські діти виготовили композицію «Україна – єдина»

Обласний організаційно-методичний центр культури напередодні Дня Конституції України   організував для дітей майстер-клас з виготовлення традиційної закарпатської ляльки-мотанки. Також діти виготовляли композицію «Україна-єдина».

Як закарпатські дітлахи відпочивають у “Скелі спасіння”

Початок літа діти чекають з нетерпінням не лише тому, що закінчилося навчання, а ще й тому, що саме в цей час починають діяти літні табори. Деякі дітлахи за ціле літо вдома бувають лише два-три тижні, а решту часу проводять в оздоровчих таборах.

Закарпаттяобленерго вимагає від   Водоканалу м.Ужгорода погасити заборгованість за електроенергію

Учора, 23 червня, ПАТ «Закарпаттяобленерго» надіслало лист на адресу КП «Водоканал м. Ужгорода» з проханням погасити заборгованість за спожиті енергоносії, бо накопичення боргів створює вагому загрозу сталій роботі енергосистеми Закарпатської області. Копію вимоги надіслано до Ужгородської міської ради.

На Закарпатті   легалізували   роботу 655 громадян

З початку року за сприяння територіальних органів ДФС у Закарпатській області легалізовано працю 655 громадян. Закарпатці не тільки отримали обов’язки, але і права, що гарантовані законодавством.

На Свалявщині у дереві за 2, 5 м над землею виявили мінометну міну часів війни

23 червня поблизу с. Ганьковиця Свалявського району виявили вибухонебезпечний предмет. На загрозливу знахідку натрапив місцевий мешканець, заготовляючи  дрова в лісовому масиві.

"Карпати" (Перечин) у товариському матчі програли команді Чемпіонату Сенегалу

22 червня у Перечині відбувся товариський поєдинок між сенегальським клубом «Діараф» (Дакар) та перечинськими «Карпатами».

У Середньому пройде фест із street workout, фаєр-шоу і трікінгом

25 липня за організацією братів Євгена та Анатолія Щербеїв,ГО “НОВЕ ПОКОЛІННЯ СМТ.СЕРЕДНЄ” разом з ГО “УЖГОРОДСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ЄДИНОБОРСТВ”(президент Молнар Євген) організовують спортивний фестиваль “Середнє приймає друзів”, який проводиться вже другий рік поспіль.

Релігійні організації Закарпатття не платитимуть податок за нерухомість

З 1 липня 2015року наберуть чинності зміни, внесені до Податкового кодексу України, якими встановлено, що не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно об’єкти нерухомості, що перебувають у власності релігійних організацій.

В українця вилучили авто на українсько-угорському кордоні (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Чоп (Тиса)», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці завадили незаконному вивезенню з України 470 пачок сигарет.

Зміни для закарпатських платників податків третьої групи (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Через тиждень платники єдиного податку третьої групи застосовують РРО.

Закарпатський військовий комісар розкаже про шосту хивлю мобілізації в області

У четвер, 25 червня, у прес-центрі Закарпатської ОДА (пл.Народна, 4, другий поверх) відбудеться брифінг т.в.о. військового комісара обласного військового комісаріату, полковника Олега Вінницького.

Глузман – Порошенку: причиною кінця нашої державності буде не Путін

Відкритий лист Президенту України Петру Порошенку написав психіатр, громадський діяч Семен Глузман. Наводимо його текст повністю.

В Ужгороді віддали гуртожиток «Моноліту»

Члени ужгородського міськвиконкому затвердили акт приймання-передачі гуртожитку на вул. Квітів, 1 в оперативне управління будинкового комітету «Моноліт» без обговорення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат