Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16480, 20

У Закарпатті корова провалилася у яму (ФОТО)

На Ужгородщині рятувальники вилучали корову із пожежної водойми.

Закарпатські підприємці вирішували, як здолати кризу (ФОТО)

Здолати кризу можна, розширивши повноваження краю. Такий висновок зроблено на «кругломі столі громадськості і підприємців Закарпаття.

Русини, роми та представники інших нацменшин мають бути у владі (КРУГЛИЙ СТІЛ+ФОТО)

У державній владі повина бути представлена кожна національна меншина.

Як працювала закарпатська прокуратура протягом півроку (СТАТИСТИКА)

Протягом півріччя судом у справах за позовами прокурора відкрито провадження на суму понад 203 млн. грн. та задоволено позовні вимоги прокурора на суму понад 31 млн. грн.

Радник Президента розкритикував дописи закарпатського нардепа Балоги у Фейсбуці

Когда повар-кондитер начинает гневно комментировать содержимое армейского сухпайка - это еще как-то понятно, хотя и забавно.

Верховна Рада зробила перший крок до нових правил місцевих виборів

Нещодавно Верховна Рада зробила перший крок до нових правил місцевих виборів, ухваливши в першому читанні відповідний закон.

Ужгородський гурт спільно з американською зіркою випустили кліп

Нещодавно ужгородський гурт "Aim In Sight" випустив дебютний відеокліп, це спільна робота з американською зіркою - піаністом та композитором Келвіном Джонсом.

Помалі газ-дуємо: Та все ж таки — "Закарпатгаз" чи "Закарпатгаз збут"? (ДОПОВНЕНО)

1 липня стало тим днем Х, про який декілька тижнів у всіх мислимих ЗМІ попереджали   закарпатські газовики, вірніше ті, хто той газ розподіляє. Мовляв, з 1 липня треба мати вже нові договори на постачання блакитного палива до осель закарпатців. Короче, здійняли шалений гвалт, а закінчилося все пшиком.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 1 липня. Нехай приємні речі надихають вас на щось корисне, а смачна ароматна кава додає затишку ранкові. Вірте у себе, у вас точно все вийде, докладіть лише трооошечки зусиль до своєї мрії. Щасливих вам відчуттів у середу!

День молоді в Ужгороді так і не відбувся

26 червня в Боздоському парку мало відбутися святкування до Дня молоді. Однак обіцяне свято потерпіло фіаско. Очевидно, девізом організаторів вечора було "ні про що не турбуватись, ні за чим не турбуватись".

На Закарпатті з візитом Верховний комісар ОБСЄ Астрід Торс

У вівторок, 30 червня, Верховний комісар ОБСЄ у справах національних меншин Астрід Торс у рамках робочого візиту на Закарпаття зустрілася із заступником голови ОДА Михайлом Рівісом.

Дзюдо. Ужгородці здобули 4 медалі на Міжнародних дитячих іграх

24—29 червня у Нідерландах проходив 49-ті Міжнародні дитячі ігри. У змаганнях взяли участь 4 дзюдоїста з Ужгорода, усі наші спортсмени повернулися додому з медалями.

Водіїв в Ужгороді просять не гасати і трохи потерпіти – триває ремонт доріг

В Ужгороді не припиняється робота з ремонту вулиць. Провулок Ерделі, вулиці Сільвая, Сурікова, Підгірна, Коритнянська, Другетів, Доманинська, площа Кірпи, дороги в мікрорайонах Радванка і Горяни внутрішньо квартальна територія на Челюскінців і в одному із дворів на проспекті Свободи – де просто   ями ліквідували, а де й майже повністю наново виклали асфальт упродовж трохи більше як місяця.

Щодо надання пільг окремим категоріям громадян

За інформацією департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА, Законом України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України” від 28.12.2014 № 76-VIII внесено до окремих законів України зміни, якими передбачено з 01 липня 2015 року надання окремим категоріям громадян пільг з оплати житлово-комунальних послуг, послуг зв’язку, на придбання твердого палива, скрапленого газу з урахуванням рівня доходів сім’ї пільговика за умови якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 8-го туру першої ліги – Схід і Захід разом (дорослі та юнаки)

Передостанній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Його аналіз читайте далі.    

У Виноградові через коротке замикання загорівся торговельний кіоск


У неділю, 28 червня, у Виноградові на території ринку, що по вул. Шевченка, загорівся торговельний кіоск. Оскільки це вихідний день, працівників і відвідувачів на базарі не було. Пожежу помітили охоронці ринку, які о 12:21 зателефонували  до служби порятунку «101».

Міліція з’ясовує, чому на Мукачівщині горів будинок відпочинку з сауною (ФОТО)

26 червня, о 16.30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні сауни, розташованої у будівлі центру відпочинку в с. Брестів Мукачівського району.

В Ужгороді відкриється резиденція мистецтва (ПРОГРАМА+ФОТО)

10 липня, у мистецькому центрі "Галерея Ілько" презентують Mala Shtacija Art Residency. Заходи триватимуть з 11.00 до 19.00.

На очах закарпатки горіли її будинок і літня кухня (ФОТО)

26 червня у с. Приборжавське Іршавського району пожежа охопила будинок і літню кухню, що знаходяться в приватному господарстві на вул.Центральній.

Як у Закарпатті прийматимуть на роботу (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Затверджено форму повідомлення про прийняття працівника на роботу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат