Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16520, 20

Фотоконкурс "Молоде обличчя Закарпаття"

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, МГО "Студентська республіка" та фотопроект "Гірчичне зерно" до Дня Молоді оголошують Фотоконкурс «Молоде обличчя Закарпаття».

Керівник Угорського народного ансамблю Габор Мігаї: «Де б не виступали, відчуваємо розуміння"

Днями у Тячеві з благодійною виставою «Кличе мене дух Закарпаття – По обидва боки гір» виступив Угорський державний народний ансамбль.

На Виноградівщині обговорили хід шостої хвилі мобілізації

25 червня під керівництвом т.в.о. голови райдержадміністрації Юдіти Петеі відбулася нарада по обговоренню підготовки виконання шостої черги часткової мобілізації за участю військового комісара Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату

Альтернативне бачення імен і прізвищ

Наш читач, православний християнин Іван Гетьман написав у власній статті про сучасне і майбутнє нашої держави, а також навів альтернативне бачення деяких імен і прізвищ, добре знайомих багатьом жителям України. Публікуємо без змін.  

Угорські добровольці охоронятимуть Державний кордон України

Йдеться не про добровольців із Угорщини, а про представників угорської національної меншини Закарпаття.

На Закарпатті перебуває Міністр юстиції Угорщини Ласло Трочані

З ним вже зустрічалися голови облради Володимир Чубірко та ОДА Василь Губаль.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 26 червня. Горнятко ранкової кави подарує вам приємні миті прокидання і внутрішню гармонію. Плануйте корисні справи на цей день, нехай все легко вирішується на ваш користь. Гарного вам дня й відпочинку на вихідних!

Голова Ужгорода   з представниками ГО "Закарпаття-Донбас"говорили про житло для переселенці

Представники Громадської організації "Закарпаття-Донбас" сьогодні зустрілися з міським головою Ужгорода Віктором Погореловим для розмови про можливість побудувати в місті багатоквартирний будинок для переселенців зі сходу України.

В Ужгороді обговорили зміни законодавства про місцеві вибори

В Ужгородському прес-клубі відбулося громадське обговорення змін до законодавства про місцеві вибори в Україні, в якому взяли участь, експерти, громадські діячі, журналісти, депутати місцевих рад.  Захід організував Закарпатський осередок Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» за підтримки уряду Королівства Нідерландів.

ПАТ «Закарпатгаз» прийняв в експлуатацію майже 200 газових котлів

Протягом червня Сервісний центр з газифікації ПАТ «Закарпатгаз» здійснив пуск газу на 196 зареєстрованих «автономок». За місяць прийнято майже 840 заяв на реєстрацію опалювальних приладів, що встановлювались не завжди офіційно в період масової відмови від централізованого опалення. Видано 435 технічних умов, розроблено 304 проекти, виготовлено понад 280 будівельних паспортів.

Під час шостої хвилі мобілізації до війська підуть 1100 закарпатців


У четвер, 25 червня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг т.в.о. військового комісара обласного військового комісаріату, полковника Олега Вінницького. Йшлося про підсумки п’ятої черги мобілізації на території області та завдання на проведення шостої хвилі.

Районний футбол. Першість Мукачівщини. Сенсації в Кольчині, Чинадієві та Новому Давидкові

Головну сенсацію в 11-му турі чемпіонату Мукачівського району створив основний склад «Кольчина», який був зобовязаний грати внічию або навіть боротись за мінімальну перемогу над сусідом по таблиці, однак зазнав ганебного фіаско.

На Закарпатті завдання 5-ї хвилі мобілізації виконано всього на 44% - облвійськком

Закарпаття завдання 5-ї хвилі мобілізації виконало на 44% від плану. Про це на прес-конференції повідомив в.о. військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату Олег Вінницький, передає кореспондент УНН.

На кордоні зі Словаччиною затримали 8 мігрантів (ФОТО)

На кордоні зі Словаччиною затримано чергову групу з восьми нелегалів.

Для філологічного факультету УжНУ розробили новий інтер'єр

Створення інтер’єру філологічного факультету УжНУ та музею Олени Рудловчак стало метою дипломного проекту двох випускників під керівництвом викладача Олексія Федора – Ренати Шетелі та Євгена Горячкіна.

На Закарпатті представники ОБСЄ вивчають забезпечення прав ромів

Експерти ОБСЄ Ідавер Мамедов та Стів Веслер в рамках робочого візиту на Закарпаття обговорили з владою області проблеми, які стосуються забезпечення прав ромів.

Невдовзі в Ужгороді стартує реконструкція історичного центру

Реконструкцію історичної частини Ужгорода можуть розпочати уже за тиждень.

В Ужгороді латають ями — на Фединця, Ольбрахта і біля міськради (ФОТО)

Навпроти Ужгородської міської ради вчора тривали роботи - "точково" перекладали бруківку.

Топ-5 новацій виборчого законодавства, які є актуальними для Закарпаття напередодні місцевих виборів

Їх обговорювали в Ужгороді в рамках кампанії на підтримку нового закону про місцеві вибори, яка реалізується Комітетом виборців України за підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат