Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16400, 20

На трасі Київ-Чоп зіштовхнулися 2 авто, є постраждалі (ФОТО)

6 липня, о 16.17 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що на межі Воловецького та Свалявського районів сталася дорожньо-транспортна пригода.

Члени ужгородського міськвиконкому вирішать, чи готувати подання до ЦВК

Проект рішення про зміну меж виборчої дільниці розглянуть члени ужгородського міськвиконкому на наступному засіданні уже завтра, 8 липня.

В Ужгороді вдруге відбудеться чемпіонат з вуличного воркауту

11 липня о 12.00 в Ужгороді на на території КНТУ № 6 (Православна набережна) відбудеться Другий щорічний відкритий Чемпіонат Ужгорода зі Street Workout.

В Ужгороді пройшло феєричне шоу "Ukraine Dance Awards" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді відбулася перша Всеукраїнська танцювальна премія "Ukraine Dance Awards". Феєричне шоу проходило 4 липня в Амфітеатрі.

Всесвітньовідомий бізнес-тренер Геннадій Полонський вважає, що Ужгород має колосальні перспективи

Геннадій Полонський: «В Ужгороді відсутня стратегія розвитку міста, хоча перспективи колосальні»

Службове розслідування щодо ромського скандалу в Ужгороді (ФОТО)

Йдеться про випадок, коли ужгородську лікарку звинуватили у тому, що вона не захотіла допомогти ромській дитині. Також активісти звинувачували її у вживанні алкоголю. Публікуємо результати службового розслідування.

Вілкул: Боячись втратити владу, коаліція готова поставити хрест на децентралізації

Результати соціологічних досліджень говорять про різке падіння рейтингів провладних політичних сил. Для них на осінніх виборах в ряді обласних і міських рад мова йде навіть не про перемогу, а про ризики банально не подолати прохідний бар'єр. Тому, боячись втратити владу, коаліція готова поставити хрест на децентралізації щоб зберегти централізовану вертикаль і не передати повноваження громадам, - заявив нардеп Олександр Вілкул.

Перечинські "Карпати" програли харківському "Металісту" з великим рахунком

Харківський "Металіст" перебуває на зборах у Закарпатті. Сьогодні команда Севидова провела товариський матч з ФК "Перечин". Рахунок зустрічі 5:0 на користь професіональної команди.

"Ужгород" громить "Мукачево" і виходить на перше місце

У суботу—неділю відбулися матчі 10-го туру Чемпіонату Закарпаття у Вищій лізі. Центральний матч, що проходив в Ужгороді, викликав інтерес у вболівальників футболу. На матчі, що проходив на запасному полі стадіону Авангард, прийшли 400 глядачів. До 10-го туру ФК «Ужгород» підійшов у ранзі третьої команди поточного чемпіонату.

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 9-го туру першої ліги – Схід і Захід разом (дорослі та юнаки)

Останній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Було чимало неочікуваних результатів. Його підсумки читайте далі.    

В Ужгороді палала пл. Театральна

4 липня, з нагоди Дня Конституції, на Театральній площі відбулося масштабне фаєр-шоу «Вогняна феєрія над Ужем».

У Терново   капітально ремонтують дороги    

Більше тижня у цьому населеному пункті   тривають роботи з капітального оновлення місцевих автошляхів загального користування.  

5 фільмів жахів, яких варто боятися

Сучасний кіноконвеєр фільмів жахів лякає глядача добре опрацьованими спецефектами і несподіваними скримерами, які повинні максимально різко й неочікувано з’являтися в кадрі.

Міністерство не погоджує кадрове рішення Губаля

Гнітючі наслідки піврічної роботи Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА під керівництвом УДАРного ставленика Д. Мана понад двадцять мільйонів збитків для громади

Заступниці мера Ужгорода спалили авто

Заступник мера Ужгорода Ольга Травіна: “Людину, яка підпалила авто, бачили, але не впіймали”.

Холодну і вогнепальну зброю вилучили на митниці у Закарпатті

Інциденти трапились на митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС.

У Закарпатті шукають трьох потопельників (ІНФОГРАФІКА)

Протягом неділі, 5 липня, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло одразу три повідомлення про ймовірне утоплення громадян. На їхні пошуки було направлено водолазно-рятувальне відділення із м. Хуст.

Закарпаття проситиме змін у законодавстві щодо ліцензування пива і вина

Василь Губаль запрошує на Закарпаття "аграрних" законодавців, аби   разом посприяти обласному сільському господарству і виробництву.

200 ужгородських дітей отримали консультації від провідних кардіологів за рік

На Закарпатті привітали медиків інституту ім. Амосова, котрі рятують життя маленьким краянам із вадами серця.

Маленькі закарпатські музиканти привезли 19 призових місць із конкурсу у Болгарії

У понеділок, 6 липня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція учнів Ужгородської ДМШ № 1 ім. П.І.Чайковського та їхніх викладачів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат