Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16380, 20

4 людей загинуло у ДТП за тиждень

Про події минулих 7 діб у нашому краї розповів начальник Управління кадрового забезпечення УМВС України в Закарпатській області Василь Корсак під час прес-конференції 7 липня.

За автомобіль заступника мера палієві дадуть від 3 до 7 років

27 червня у с. Минай був скоєний розбійний напад. Ввечері о 21.35 у міліцію надійшов дзвінок про те, що мешканець с. Минай був доправлений в лікарню   з різними тілесними ушкодженнями, а також порізом у ділянці шиї.

Рекорд світу в становій тязі встановив викладач УжНУ

В австрійському місті Хорн відбувся чемпіонаті Європи WUAP із пауерліфтингу та в жимі лежачи в екіпіровці

Міліція каже, що землемірів у Оріховиці побили через переплутані ділянки

Як повідомив керівник міліції Ужгородщини, Михайло Палкуш під час прес-конференції у прес-центрі УМВС, вчора о шостій годині вечора,до міліції надійшло повідомлення про хуліганські дії в с. Оріховиця ( урочище Тарзанка).

Правозахисник звинуватив закарпатського “губернатора” у вчинені кримінального злочину (ДОКУМЕНТ)

Правозахисник з Хуста Роман Келемен звернувся до прокуратури Закарпатської області з повідомлення про злочин вчинений головою Закарпатської ОДА Василем Губалем.

В Ужгороді на вул.Легоцького з’явиться дитмайданчик

В Ужгороді у подвір’ї на вул. Легоцького 33 повинен з’явитися дитячий майданчик.

11 липня в Ужгороді відбудеться перший цього року Вуличний університет

В Ужгороді, 11 липня о 17:00 на набережній Незалежності біля Ясена Масарика відбудеться перший цього року Вуличний університет.

ФК "Металіст" громить чергову команду закарпатського Чемпіонату

Харківський "Металіст" перебуваючи на зборах у Закарпатті, вдруге поспіль обіграв місцеву команду з рахунком 5:0.   Голи: Рудика (10, 36), Ковальчук (19), Синиця (90, 93).

На Закарпатті 248 учасників АТО та родини загиблих   отримали земельні ділянки

Військовослужбовцям та членам сімей, які проходять, або ж проходили військову службу в зоні проведення АТО на Закарпатті надано 1062 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

В Ужгороді на ринку затримано двох валютних міняйл

35-річний ужгородець та 40-річний житель району здійснювали незаконні валютно-обмінні операції. Виявили «міняйл» працівники роти патрульної служби спільно з дільничними інспекторами Ужгородського міськвідділу міліції.

Найгірші в Україні: Закарпатські школярі показали найслабші результати у ЗНО

Про це сьогодні повідомив координатор громадської мережі ОПОРА у Закарпатській області Володимир Феськов.

Завтра в Ужгороді +38: Як експлуатувати автомобіль у спекотну погоду

Отказ тормозов, трещины на лобовом стекле и выгоревшая краска на кузове — с такими проблемами могут столкнуться автомобилисты в сильную жару.

Закарпатська молодь має шанс провести літо з користю в освітньому фрі-таборі «A.L.L. RIGHTS»

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стало відкриття   освітнього наметового табору «A.L.L. RightS», який проходитиме в с. Кам’яниця Ужгородського району на території санаторію-профілакторію УжНУ «Скалка», з 28 липня по 2 серпня. Цього літа молодь Закарпаття та сусідніх областей матиме можливість провести незабутній тиждень на Закарпатті.

Цього року абітурієнти можуть подати заяви максимум до п’яти ВНЗ

Цього року абітурієнти мають право подати заяви максимум до п’яти ВНЗ. Про це на брифінгу у Кабміні повідомила перший заступник міністра освіти і науки Украіни Інна Совсун, передає кореспондент УНН.

Українці збідніли за рік на чтверть: на що уходять зарплати (ІНФОГРАФІКА)

Украинцы могут отложить лишь 49 грн, а на еду уходит на 10% больше

В області відзначили День працівника природно-заповідної справи

Сьогодні у рамках відзначення Дня працівника природно-заповідної справи в Ужгороді відбулася нарада з питання “Стан та перспективи розвитку екомережі та природно-заповідного фонду”.

З липня змінюється порядок надання пільг для деяких категорій громадян

Про це у вівторок, 7 липня, під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ганна Морозюк.

Закарпатська СБУ затримала на хабарі липкорукого податківця-перевертня

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ Головного управління Державної фіскальної служби Закарпатської області.

Досі нікому не вдалось виміряти дійсну глибину Синевиру

22 метра - це найбільша глибина, яку вдалось виміряти

В Ужгороді з 1 вересня «швидка» не буде возити покійників

З ініціативи начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Василя Скрипа з 1 вересня станція швидкої медичної допомоги міста Ужгород перестане доставляти тіла померлих до судмедекспертів та лікарень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат