В Ужгороді знову горіло угорське товариство

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 27.02.2018 10:34 КРИМІНАЛ

Співробітники Ужгородського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини пожежі на Православній набережній в Ужгороді.

Сьогодні, 27 лютого, о 3 год ранку на лінію «102» надійшло повідомлення від працівників Управління ДСНС України у Закарпатській області. Рятувальники повідомили про пожежу в офісному приміщенні на Православній набережній в Ужгороді.

На місці події працювали співробітники Ужгородського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пожежі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Сума збитків встановлюється. Про подальший перебіг розслідування справи буде повідомлено додатково.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : угорське товариство

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат