В Закарпатті стартував весняний призов

06.03.2018 23:15 ПОДІЇ

Сьогодні в Ужгородській міській раді відбулася нарада членів міської призовної комісії. Військовий комісар Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Зубач, та його заступник Андрій Бабков поінформували про хід призовної кампанії на строкову службу.

Чимало закарпатців мають можливість служити безпосередньо в нашому краї, що з минулого року проводиться також набір у десантні війська, які особливо популярні серед юнаків. При цьому вимога, не скеровувати солдат-строковиків у зону АТО, виконується чітко й неухильно.

Ішлося й про побутові умови в частинах, сучасне, комфортне облаштування казарм, харчування, яке забезпечують підприємці.

Нарікали представники військкомату на те, що керівники ОСББ не сприяють роботі з оповіщенням про призивну кампанію, із вручення повісток. А ті, хто злісно ухиляється від призову, рідко несуть за це відповідальність, щонайбільше відбуваються адмінштрафом.

Призову на строкову військову службу (виклику на комісії) підлягають закарпатці від 18-ти до 27-ми років.

Час проходження строкової військової служби зараховується до стажу роботи, за ними зберігаються робоче місце та середній заробіток, за умови офіційного працевлаштування. Після проходження строкової служби протягом 11 місяців, в особливий період є можливість укласти контракт на шість місяців. Рідні і близькі юнака, який проходить строкову військову службу, мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

Крім призову на строкову військову службу, військові комісаріати області продовжують відбір і на військову службу за контрактом.

ТЕГИ : весняний призов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат