Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16140, 20

У горах 6 днів триватиме БойкоFest (ПРОГРАМА)

З 5 по 10 серпня   до Міжнародного Конгресу Бойків в селі Явора, Турківського району, Львівської області відбудеться масштабний фестиваль БойкоFest.

Стартує новий проект з кулінарним експертом Сергієм Калініним

«Квас Тарас Білий» спільно з відомим гастрономічним колумністом і кулінарним ТВ-експертом Сергієм Калініним представляють проект «смакує з Квасом Тарас», під час якого учасники зможуть не тільки познайомитися з корисними рецептами, а й взяти участь у розіграші цінних подарунків.

У Закарпатті польський турист зірвався зі скелі

Ввечері 28 липня в районі гори Піп Іван Мармароський, що в Рахівському районі, під час проходження туристичного маршруту постраждали двоє громадян Польщі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 29 липня. Нехай ваш ранок розпочинається з ароматного кавування під акомпенемент улюблених мелодій. Будьте щирі зі своїм оточенням, діліться теплом – й отримаєте натомість значно більше. Гармонії вам у середу й смачної ранкової кави!

Угорці та румуни запевняють: контрабанда через держкордон уздовж Закарпаття фактично зупинилася

Румунські та угорські силовики, що контролюють кордон із Україною вздовж Закарпатської області, заявляють, що за останні півтора тижні контрабанда фактично зупинилася – руху крупних партій тютюнових виробів, як у попередній період, немає.

На Закарпатті СБУ офіційно застерегла одну з громадських організацій від вчинення сепаратистських ді

У Закарпатській області Служба безпеки України оголосила офіційне застереження керівникам Закарпатської обласної організації захисту прав заробітчан та у присутності адвоката попередила про кримінальну відповідальність за злочини проти основ національної безпеки.

Замовити витяг про земельну ділянку відтепер можна онлайн

Про онлайн-послугу Держгеокадастру розповіла у вівторок, 28 липня, під час брифінгу в. о. начальника головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області Наталія Больбан.

Геннадій Москаль запрошує угорських інвесторів розвивати виноробство Закарпаття

Питання розбудови прикордонної інфраструктури з країною-сусідкою Закарпаття та залучення інвестицій стало приводом сьогоднішньої зустрічі Геннадія Москаля із угорськими дипломатами.

В Ужгороді скоротять кількість депутатів

Ужгородській міськраді сидітимуть 36 депутатів

Ужгородські активісти виступили проти маршрутки за 4 гривні

28 липня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання з приводу проекту рішення виконкому Ужгородської міськради «Про тарифи на міські пасажирські перевезення», згідно з яким планується на найближчій сесії збільшити тариф на міські пасажирські перевезення до 4,00 грн.

У закарпатському Кольчині горів будинок

Мукачівський район: у селищі Кольчино через коротке замикання загорівся житловий будинок.

Офіційно — щодо стану сімнадцяти постраждалих у ДТП у Закарпатті (ВІДЕО)

Інформація щодо травмованих в ДТП поблизу с. Березники Свалявського району.

Жертва ужгородського расистського скандалу виявилася біженкою із Сьєрра-Леоне

Про це повідомив Олег Григор'єв, гіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Закарпатській області.

Податківці розказали, як повертатимуть гроші закарпатцям

Система електронного адміністрування ПДВ: порядок повернення помилково або надміру перерахованих коштів на електронний рахунок.

ДСО посилила охорону Закарпатської ОДА (ФОТО)

Вчора, з самого ранку у приміщенні обласної ради та адміністрації Закарпатської області було людно. Вже о 9 ранку молоді закарпатці вишикувались біля холу у будівлі. Кілька десятків осіб чекали початку реєстрації до підрозділів нової поліції.

На Іршавщині пройшов зліт юних краєзнавців (ФОТО)

У Центральному таборі туристського активу учнів України в с. Осій Іршавського району на Закарпатті 21 – 26 липня 2015 року відбувся X Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців.

Балога через ФСБ Росії намагається отримати Закарпаття у свою повну власність, – Ратушняк

Про це Сергій Ратушняк повідомив видання ”Трибуна” через сервіс Messenger, відповідаючи на запитання про мету поїздок народного депутата України Віктора Балоги до Москви.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 28 липня. Нехай ранкова кава пробуджує у вас бажання робити щось корисне. Цінуйте те, що маєте, радійте дрібницям і мрійте про щось хороше. Теплих вам розмов до кави і вдалого вівторка!

Перший день прийому до нової поліції (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні в Ужгороді розпочався прийом до нової поліції на Закарпатті.

Що робили байкери в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними в Ужгороді відбувся фестиваль байкерів "Music bike Ukraine 2015".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат